Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris [Dedyk] [Medium] [Rework]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy zwiekszacie maks lvl?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

W tym tygodniu, postaramy się jak najszybciej - wówczas wydamy również patch do clienta z przywołaniami bossów/metinów z expowisk 100+, do których lvle powyżej 40 poziomów granicy mapy nie mają już dostępu.

@Scooby6 - idziemy całościowo w system aukcyjny.

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I serio takie coś wprowadzasz na serwer gdzie gra 10-15 osób. Poniżyłeś się totalnie bo na serwerach Hamachi xD jest więcej typa.

Taki projekt a taka liczba graczy, chyba wiesz dlaczego ?

Strona do dupy, forum to chyba z cba, Youtuberzy ? Jest 1 , 2k subów co pierwszy raz się dowiedziałem o nim od cb, typ ma oglądalność tak słabą a ty go na serwer bierzesz. 

Daje max tydzień / dwa i serwer padnie :>

Polecam ci zrobić reklamę póki masz jeszcze czas, a troszkę ci go zostało. Więc zrób to zanim będzie za późno !

Opublikowano

I serio takie coś wprowadzasz na serwer gdzie gra 10-15 osób. Poniżyłeś się totalnie bo na serwerach Hamachi xD jest więcej typa.

Strona do dupy, forum to chyba z cba, Youtuberzy ? Jest 1 , 2k subów co pierwszy raz się dowiedziałem o nim od cb, typ ma oglądalność tak słabą a ty go na serwer bierzesz. 

Polecam ci zrobić reklamę póki masz jeszcze czas, a troszkę ci go zostało. Więc zrób to zanim będzie za późno !

cba to hosting inteligencie. Jak dla Ciebie na serwie jest 10 osób to chyba tylko stoisz cały dzień w m1 pera i żulisz itemy.

tenor.gif

Opublikowano

cba to hosting inteligencie. Jak dla Ciebie na serwie jest 10 osób to chyba tylko stoisz cały dzień w m1 pera i żulisz itemy.

Jeżeli żulenie itemów to dla ciebie 3 postacie zrobione na full, 4 złote wędki które sam zrobiłem wszystkie dopalacze i około 600 dungeonów na wszystkich kontach <3 ! Nie wiesz to utkaj Pozdro

Opublikowano

Jeżeli żulenie itemów to dla ciebie 3 postacie zrobione na full, 4 złote wędki które sam zrobiłem wszystkie dopalacze i około 600 dungeonów na wszystkich kontach <3 ! Nie wiesz to utkaj Pozdro

To niezły nolife jesteś, mi zrobienie postaci ze wszystkimi klasówkami i wojennym eq zajęło 4 dni :l

No, ale skoro piszesz o 10 online, to albo jesteś żenującym hejterem, albo zmyśliłeś te osiągnięcia. Sam wiesz, które jest prawdą.

tenor.gif

Opublikowano

Ile mniej więcej ludzi ?

Ile mniej więcej ludzi ?

Dołączam się do pytania :)

Może z 50 jak jest już taki max max.

A tak to z dnia na dzień coraz mnie, za łatwo, IS jest strasznie drogi (klasy nie zmienisz, stat nie zrestartujesz, królestwa nie zmienisz bo wszystko w IS drogie ....) 

wędka za 11k sm ??????????????????????????????????????????????????????????????????

I ogólnie jest za łatwo o wszystko, a sklepy w m1 no może z 3 będą. Nic nie jest warte, każdy ma hajsu jak lodu tak samo z ulepami

Opublikowano

Ile mniej więcej ludzi ?

Ile mniej więcej ludzi ?

A tak to z dnia na dzień coraz mnie, za łatwo, IS jest strasznie drogi (klasy nie zmienisz, stat nie zrestartujesz, królestwa nie zmienisz bo wszystko w IS drogie ....) 

wędka za 11k sm ??????????????????????????????????????????????????????????????????

I ogólnie jest za łatwo o wszystko, a sklepy w m1 no może z 3 będą. Nic nie jest warte, każdy ma hajsu jak lodu tak samo z ulepami

Nie przesadzaj z tą liczbą graczy  nie jest nas aż tak mało ( fakt nie poraża ) ale gra się przyjemnie a serwer jest systematycznie poprawiany.

Co do isu  nie odbiega on wcale od cen które mamy na innych projektach z tym, że  tu  praktycznie wszystko co jest w is można zdobyć w grze  z takimi samymi bonusami bądź z różnica ( 5 %) co nie daje nadzwyczajnej przewagi w dodatku dostęp do tych rzeczy jest bardzo prosty i nic tak na prawdę nie zmusza nas do tego aby w ten is ładować na siłę 

Trudno faktycznie nie jest jeśli  gracze mają  dużo czasu to na pewno będą w stanie ogarnąć szybko eq i zrobić misje ale jeśli ktoś nie ma ochoty siedzieć cały dzień na metinie to też będzie w stanie coś osiągnąć. Pamiętajmy jednak, ze ten 175 lev nie jest maxymalnym poziomem i bd on zwiększany to raz a  dwa to liczba graczy ( gdyby grało tu tyle ludzi na ile ten serwer faktycznie zasługuje to na pewno tak szybko tego eq by się nie robiło )

Opublikowano

Ile mniej więcej ludzi ?

Ile mniej więcej ludzi ?

To moja ostatnia wypowiedź na twój post.

Taką wędkę zrobisz od +1 w kilka godzin łowiąc ryby i ulepszając ją u Rybaka.

Ilość 11.500 punktów to sms 30 zł, jak na wędkę, z którą masz 100% szans na wyłowienie po pewnym czasie kuponu 1000 pkt to szybko się zwróci,

ale wręcz zachęcamy, aby ludzie robili ją sami a nie szli na gotowe.

Zapraszamy do gry, warto przekonać się na własnej skórze, czy serwer nam przypasuje, niż podzielać opinie z MPC (zarówno pozytywne i negatywne)

Do końca tygodnia zwiększamy poziom do 200, exp będzie cięższy niż do tej pory. Ponadto dojdą przywołania bossów/metinów 100+ z bossów expowisk 100+

Dojdzie również patch do clienta niwelujący błędy z Uruchom, jeśli ktoś takowe ma.

Opublikowano

Gram na swerwerze i jest cakiem spoko a wszystko jest tak dobrze poukadane że aż na każdy lv jest jakaś misija z ciekawymi nagrodami :)

Bonowanie czy expienie, jak i drop to sama przyjemność. Nie wiem jak jest na większych levelach lecz początek jest przyjemny i to najważniejsze.

Polecam serdecznie.

Pozdrawiam. :D

837341413742376668518.png

Opublikowano

ile ludzi online ?? dałby ktoś mi ss z m1 dam like :):yay:

Też bym był ciekaw ;) Przyznam się że dostałem już 2 raz zaproszenie do tego serwera i wolałbym zobaczyć niż potem czytać że ktoś trochę fejkuje odpowiedzi :)

W m1 znajdziecie głównie ludzi, którzy osiągnęli już maksymalny ekwipunek i poziom na ten moment (175 lvl), w tym tygodniu zwiększamy limit do 200 lvl.

Liczba online to w dalszym ciągu maksymalnie 200 osób, aktualnie trochę graczy odpuściło, bo nie mają już co robić, część z nich deklarowała powrót gdy zwiększy się limit.

Jeśli nie ma się limitu transferu internetu, to warto sprawdzić osobiście jak się gra, to nic nie kosztuje ot co.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, którzy miesiącami siedzą nad projektem prywatnego serwera Metin2,
a gdy są już gotowi startować to szkoda im wydać 300-400zł na reklamę u Youtuberów.
W ten sposób pada wiele, nawet dobrych serwerów, ponieważ nikt nie chcę grać na serwerze
gdzie jest max. 300-400 osób. Na prawdę nie ma żadnego serwera, na którym można
fajnie pograć, a szkoda.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, którzy miesiącami siedzą nad projektem prywatnego serwera Metin2,

a gdy są już gotowi startować to szkoda im wydać 300-400zł na reklamę u Youtuberów.

W ten sposób pada wiele, nawet dobrych serwerów, ponieważ nikt nie chcę grać na serwerze

fajnie pograć, a szkoda.

Święte słowa szam poszukuję dobrego serwera od x czasu i nic nie można znaleźć tyle tego już ściągnąłem ale totalna kicha wszędzie. Albo bug na bugu albo gra 50 graczy. Niestety rynek polskiego metina upada i nie długo zamiast grać w prawdziwego metina to będziemy się ścigać w m1 :D

Opublikowano

fajnie pograć, a szkoda.

fajnie pograć, a szkoda.

Święte słowa szam poszukuję dobrego serwera od x czasu i nic nie można znaleźć tyle tego już ściągnąłem ale totalna kicha wszędzie. Albo bug na bugu albo gra 50 graczy. Niestety rynek polskiego metina upada i nie długo zamiast grać w prawdziwego metina to będziemy się ścigać w m1 :D

Ja z kolei nie rozumiem ludzi, którzy latają jak te pieski za youtuberami fakt świat medina upada, ale głównie przez skretynienie ludzi wystarczy spojrzeć na to, co było kiedyś, a co mamy teraz.

Dawniej ludzie wchodzili w prezentacje, a serwer oceniali po pobraniu i próbie gry.

Kiedyś były pytania skąd dropi truta dzisiaj podstawowym pytaniem jest, który youtuber nagrywa.

Podsumowując serwer może być totalnym gównem i paść po 2 dniach, admin może was dymać na kasę ile chce i kłaść na was lachę ile wlezie, a wy i tak będziecie grać, bo youtuber tam nagrywa ( takie mają podejście ludzie dzisiaj ).

A patrząc logicznie co ci youtuberzy na dobrą sprawę wnoszą ? Wchodza na serwer ubiją kilka metinów lub spotów ulepsza trochę eq lub pokażą jak leci exp na 1 lev a w skrajnych przypadkach wejdą w prezentacje i wam ją przeczytają

Serwer polecam warto pobrać i dać mu szanse

Opublikowano

fajnie pograć, a szkoda.

300zł to Ci czasem nawet na 2 odcinki nie starczy xD

Jak będzie odblokowany 200lvl to będzie można wchodzić na mapę 200?

tenor.gif

Opublikowano

Serwer jest naprawde przyjemny i na kazdym lv mozna cos porobic.

Sporo misji itp.

Mogło by byc wiecej ludzi ale nie jest zle jest to bezstresowa chilloutowa rozgrywka.

Polecam.

Opublikowano
Dzisiejsza aktualizacja zawiera:

- kosmetyczne poprawki typu kostium bojownika z daleka, widoczność dzwonka

- zablokowanie doświadczenia na mapach poniżej limitu (nie otrzymamy expa mając 201 poziom na mapie 175-200 - ani poniżej)

- usunięcie mikstur EXP z posiadania i dropu (zbyt duże wspomaganie expa)

- zwiększenie limitu poziomu do 200 lvl

- rozwiązanie problemów z Uruchom (od teraz powinno wszystko działać bez konieczności wyłączania ochrony w programach antywirusowych Avast itp)

- zablokowanie pewnych cheatów

- dodanie do dropu z bossów expowisk 100 lvl+, przywołania losowego bossa/metina 100 lvl+

W celu gry konieczne jest spatchowanie clienta!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...