Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris [Dedyk] [Medium] [Rework]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawna szuka priva, bez masy setów i tej ciagłej monotonni.... Wbije, ale jeśli okaże się że nie ma z kim grać to nic tu po mnie :(.

Ile online na chwilę obecną ?

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer ma potencjał, ale tak:

-Dodajcie zwykłe zmianki/dodania

-Ogarnijcie clienta pod wzgledem zgodności z systemami

-Usuńcie drop syfu (Itemy +0)

-Dodajcie dopalacze do handlary(Między innymi zielone i fioletowe potki)

-Teleportacja mogłaby być pod TABem

To chyba narazie tyle

Opublikowano

Może z 200 ! Brak reklamy, syfna strona, syfne forum. I nawet chyba TS'a nie ma ! Serwer postawiony tak z d**y !

Śmierdzi jak pandora. Znowu bugi i znowu nie włączą serwera !

Opublikowano

Nie jesteśmy w stanie określić ile potrwają jeszcze te problemy z bonowaniem, najlepiej zajmijcie się czymś innym póki co,

gdy rozwiążemy ten problem, będziemy musieli pomyśleć co zrobić z wybonowanymi nieprawidłowo przedmiotami.

W momencie kiedy uda nam się naprawić ten problem poinformujemy Was.

Opublikowano

Wbijajcie mordy na zagraniczny serwer x w dzien po 4k online , obecnie 2,5k online . Jak wejdziecie do gry to w ustawieniach bierzecie język Polski :) . W Jinno jest kilkanascie Polskich gildii i ogolnie sztos ! . Serwer bez lagow , nie ma nasrane nowosci , wbijac jesli jestescie znudzeni serwerami typu ten i Pandora tam mozna sie zatrzymac na dluzej :D

A więc mówisz, że na shiro jest taniej, niż tutaj? Na ten Twój świetny serwer logowało się po 10 minut, więc możesz wyjść i sobie grać na tej ułatwionej kopii globala.

tenor.gif

Opublikowano

A i serwer off jak coś więc nawet nie ma co ściągać i sprawdzać. Może jutro coś ruszy. Ostatnio jak coś nie startuje z pierwszego terminu to jest mała szansa że w ogóle wystartuje, a jak już się uda to bug na bugu i stoi 2 tyg.

Opublikowano

A mnie szczerze mówiąc bardziej interesuje to: 

https://www.virustotal.com/pl/file/14aa6ea2332f352ca6c9dacb147b826fd4979a4f14ed4cc699be7bca361af158/analysis/1476124230/

Fałszywy alarm czy zarażony plik ?

Dodam, że Avast wygrywa Win32:Evo-gen.

Avast to wirus.

Pozdrawiam kot.

Ok, pomińmy w takim razie wątek avasta - co z resztą wyników? Nie ma się czego obawiać ?

Opublikowano

A mnie szczerze mówiąc bardziej interesuje to: 

https://www.virustotal.com/pl/file/14aa6ea2332f352ca6c9dacb147b826fd4979a4f14ed4cc699be7bca361af158/analysis/1476124230/

Fałszywy alarm czy zarażony plik ?

Dodam, że Avast wygrywa Win32:Evo-gen.

Avast to wirus.

Pozdrawiam kot.

Ok, pomińmy w takim razie wątek avasta - co z resztą wyników? Nie ma się czego obawiać ?

Nie.

tenor.gif

Opublikowano

Przecież na becie pisałem, że raz działa bonowanie, a raz nie :)
Miałem tu grać no ale...
Powodzenia i tak na becie wbiłem Top1, także mi styknie
85224188334151784706.jpg
Powodzenia życzę ^_^ 

Opublikowano

Przecież na becie pisałem, że raz działa bonowanie, a raz nie :)

Miałem tu grać no ale...

Powodzenia i tak na becie wbiłem Top1, także mi styknie

85224188334151784706.jpg

Powodzenia życzę ^_^ 

Phi

sfG2G3L.jpg

Tyle, że teraz działało tak, że np. zamiast HP bonowało MP, a nie, że czasem nie można było dodać bonusu.

tenor.gif

Opublikowano

Reset bedzie najlepszym rowiązaniem, oby naprawili wszystko bo serwer naprawde wydaje się być mega, tylko jeszcze jakas reklama i bedzie gicio

Opublikowano

niestety reset wszystkiego admin pisal ;/

To akurat dobre posunięcie, dużo gracze nie wbili, nie będzie strat. A ja mam jeszcze pytanie z innej beczki, ma ktoś problem z otrzymaniem linku aktywacyjnego? Czekam już ponad godzinę i nie ma. W spamie również. Chyba, że reset wszystkiego to również kont - w takim razie nieważne.

Opublikowano

Będzie to dzisiaj czy robimy #Pandora ?

Specjalnie człowiek czeka, przychodzi wcześniej, gra a tu wychodzi syf bo daliście jakieś zmianki do dupy. Klikam do tarczy NNO a na czacie piszę że nie można dodać średnich ! FMS 15sr do kij wie jakiego LvL'a ! Bijąc metki w red-lesie po 3k wchodził mi jeden hit na 10 poprawiając 300000 razy z innej strony, czy z konia czy z buciora !

Opublikowano

Wiesz co chodzi mi tu o jakiąś dokładą date czy coś bo tak to traktowanie nas graczy jak debili którzy czejaka by sobie pograć w grę .

Sam serwer w sobie jest dobry no ale ma bugi które trzeba ogarnać i dać sobie na to czas ale trzeba określi mniej wiecej ile nam potrzeba czasu a nie stawiać chętnych w trybie czuwania 24h na dobę

Opublikowano

Wiesz co chodzi mi tu o jakiąś dokładą date czy coś bo tak to traktowanie nas graczy jak debili którzy czejaka by sobie pograć w grę .

Sam serwer w sobie jest dobry no ale ma bugi które trzeba ogarnać i dać sobie na to czas ale trzeba określi mniej wiecej ile nam potrzeba czasu a nie stawiać chętnych w trybie czuwania 24h na dobę

Już raz zrobili, tydzień start przełożyli ! I teraz wychodzi na to że trzeba będzie czekać kolejny tydzień. 

Pierwszy raz grałem na serwie gdzie na starcie było 200 osób +/- wbiłem 3min po starcie a i tak dogoniłem top1 i mi serwa wyłączyli ;3 ! Ogólnie fajnie się grało tylko szkoda że ten bug wystąpił bo lipa na rejonie. A już wbijałem do groty i były by kłopoty !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...