Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris [Dedyk] [Medium] [Rework]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poebao kogos? 100% um 1szy biolog, drugi 80% um?  180% um na 90lvlu? To ja sie boje nawet wbijac dalej :| 

I dt nie dziala. Po 60sekundach na kowalu zamiast dac na nastepne pietro wywala spowrotem na pietro z kowalem, tylko, ze bez mobow.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poebao kogos? 100% um 1szy biolog, drugi 80% um?  180% um na 90lvlu? To ja sie boje nawet wbijac dalej :| 

I dt nie dziala. Po 60sekundach na kowalu zamiast dac na nastepne pietro wywala spowrotem na pietro z kowalem, tylko, ze bez mobow.

Biolog jest celowo tak ustawiony w celu zachowania balansu postaci było to sprawdzane i dość fajnie to wygląda pvp i  bitki na spotach nie trwają 10 lat  ani 5 s jest nie za długie ani za krótkie

Opublikowano

Przydała by sie reklama serwer ma potencjał:) nie ma co tylko wbijac i cieszyc sie gra :) ale z tego co widze ludzie wola grac na serwerze surka i byc dymani na kase :)

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ogarnijcie dt i będzie sztosik, powiedzcie jeszcze gdzie te zmianki bonów do pvp bo nie ogarniam :)

Jeśli chodzi o ekwipunek PVP - zdobędziesz go z Metinów Upadłych w grocie v1/v2, natomiast EXP z Niebieskiej Śmierci w DT.

Co do dodań bonusów - jest tylko podział na typ przedmiotu, np. broń/zbroja/hełm etc. i dropi tych skrzyń dodań bonusów sporo, chociażby z bossów/metinów poniżej 100 poziomu.

Opublikowano

fajnna i

Ogarnijcie dt i będzie sztosik, powiedzcie jeszcze gdzie te zmianki bonów do pvp bo nie ogarniam :)

Jeśli chodzi o ekwipunek PVP - zdobędziesz go z Metinów Upadłych w grocie v1/v2, natomiast EXP z Niebieskiej Śmierci w DT.

Co do dodań bonusów - jest tylko podział na typ przedmiotu, np. broń/zbroja/hełm etc. i dropi tych skrzyń dodań bonusów sporo, chociażby z bossów/metinów poniżej 100 poziomu.

fajnna innowacja z tymi bonusami ale jak dla mnie najgorszy pomysł jaki mógł być na takim typie serwera + strasznie źle sie gra przy ilości 100 onnline..

ruszacie z jakąs reklamą?

d2dp.png

Opublikowano

fajnna i

fajnna innowacja z tymi bonusami ale jak dla mnie najgorszy pomysł jaki mógł być na takim typie serwera + strasznie źle sie gra przy ilości 100 onnline..

ruszacie z jakąs reklamą?

Tak jest, szukamy reklamy wśród youtuberów, zapraszamy do współpracy.

Co do bonowania, naszym celem było pozbycie się bonusswitchera i zostawiania go do bonowania na długie noce, a tutaj sami decydujemy od razu jakie chcemy mieć bonusy i bonowanie jest fair play w dodatku bardzo szybkie.

Jak już ktoś skorzysta z bonowania, zaznajomi się, to docenia prostotę działania i chwali sobie, ale tak z zewnątrz, to wygląda groźnie.. i może odstrasza?   :yay:

Opublikowano

Ze szkat serwerowych :) dodania bonow maja rowniez mozliwosc zmiany 1 wybranego bonu na inny badz na inne wartosci.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bonowanie jest o wiele lepsze i prostsze niż normalnie zwłaszcza ,że jest to serwer easy/medium imo.

Ludzi przybywa :P

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Na początku to bonowanie mnie przerażało, teraz widzę w tym sens :D

Jest to spore ułatwienie, nie załamujesz się, że wszedł Ci p.p tylko zmieniasz sobie 1 wybrany felerny bon i masz perfecta, myślę, że jak najbardziej na + :D

Co do serwera, to ogarnijcie jak najszybciej reklamę, bo trochę dziwnie grać na serwerze praktycznie bez graczy, ale tak - wyszedł całkiem spoko, polecam i zapraszam niezdecydowanych na serwer! :D

Opublikowano

Proponuje znieść te limity lvl'owe na mapach albo dodać kamyki po biologu do NPC.

Po co? Są rajdy przecież.

proponuje zwiekszyc max lvl na 200 bo duzo osob ma juz 175 chyba z 15

I większość z nich nie ma nawet eq pvp. Niektórzy z nich jedynie polecieli z lvl'em i teraz mają problem z misjami. Lvl będzie zwiększony, ale na pewno nie teraz.

tenor.gif

Opublikowano

Dobre jest to ze nie trza pakowac w isa by cos osiagnac wszystko mozna wydropic jak nie z rajdow to z dungow ;) system osiagniec jest prze kozak ! No i is do kupienia tez za PO! A ranking top gracza super tak samo gildijne punkty to sie nazywa nowosc. Ludzie wbijajcie a nie pozalujecie :) najlepszy jest hazard z graczem o sm albo yangi w oczko 21 xD

Opublikowano

@Boxxy kiedy zdejmiesz ograniczenia LvL'owe na mapy. Jak ludzie mają zrobić misje jprdl. 

Usunąłeś na dungi a na mapy zostawiłeś? Po jaki luj ? Po jaki luj

Na rajdach znajdziesz potwory z expowisk, na expowiska 100-125 [...] nie możemy znieść limitu 40 poziomów na wejście,

ponieważ metiny/bossy zostaną przejęte przez wyższe poziomy, a w dodatku utrudnią expienie niższym poziomom.

Co do bossów, coś wymyślimy, ale na pewno nie będzie to ułatwienie w kierunku osób, które obrały ścieżkę jak najszybszego wbicia poziomu kosztem misji,

natomiast Biolog jest najważniejszy (z racji stałych bonusów) i można go kupić od innych graczy.

Wielu graczy celowo wykonuje misje stopniowo, żeby nie zostać później w tyle.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...