Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie serwer spoko ale wybraliście najgorszą datę jaką można wziąć nie dziś wraca pandora i gramy! :> ale polecam 

Cyrk.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie serwer spoko ale wybraliście najgorszą datę jaką można wziąć nie dziś wraca pandora i gramy! :> ale polecam 

odnosze dziwne wrazenie, że za długo nie pograsz na tej pandorze 

Graj sobie i cisnij w isa :) niech cie dymaja żegnam 

ja p******e ludzie, wy serio tacy niedojebani jesteście co niektórzy? już serio nie wiem czy mam się śmiać czy płakać jak czytam niektóre wiadomości

to samo w swojej prezentacji przerabiałem, widzę to samo tu, ba... nawet te same osoby się zdarzają, także gz, nauczcie się używać swojego mózgu debile

ogólnie sam jestem podirytowany faktem, jak team tego forum leci sobie w c***a w niektórych sprawach, m.in z ukrywaniem teamu tutaj no ale k***a mać, ile można to samo wałkować przez tyle stron zapowiedzi xD

a serwer polecam, bo czemu nie. wygląda fajnie z prezentacji (wy pewnie nawet jej nie sprawdziliście i mówicie, że syf), z gry tak samo bo chwile posiedziałem, pewnie sobie pogram, także no widzimy się na starcie, pewnie z większością was xD 

Opublikowano

ja p******e ludzie, wy serio tacy niedojebani jesteście co niektórzy? już serio nie wiem czy mam się śmiać czy płakać jak czytam niektóre wiadomości

to samo w swojej prezentacji przerabiałem, widzę to samo tu, ba... nawet te same osoby się zdarzają, także gz, nauczcie się używać swojego mózgu debile

ogólnie sam jestem podirytowany faktem, jak team tego forum leci sobie w c***a w niektórych sprawach, m.in z ukrywaniem teamu tutaj no ale k***a mać, ile można to samo wałkować przez tyle stron zapowiedzi xD

a serwer polecam, bo czemu nie. wygląda fajnie z prezentacji (wy pewnie nawet jej nie sprawdziliście i mówicie, że syf), z gry tak samo bo chwile posiedziałem, pewnie sobie pogram, także no widzimy się na starcie, pewnie z większością was xD

klnięcie nie dadaje Ci męsksci, lepiej zajmij sie swoim serwer

co do tego, no to jak dla mnie prezentacja do wyalania i tyle ;D

d2dp.png

Opublikowano

Niedojebany to jesteś TY może jara cie albo podniecaja serwery które padaja po 2 tygodniach , Polecasz serwer na 2 tygodnie bo fajnie wyglada? pozdro dla ciebie 15- letni cieciu :)

Opublikowano

Niedojebany to jesteś TY może jara cie albo podniecaja serwery które padaja po 2 tygodniach , Polecasz serwer na 2 tygodnie bo fajnie wyglada? pozdro dla ciebie 15- letni cieciu :)

Nie poplacz sie. Kazdy ma swoje zdanie a Ty dorosnij troche. Tak bardzo manipulacja. Kazdy wiedzial, ze to serwer surka a spinacie sie jakby wam kogos zabil. Nikt wam nie kaze lafowac w is. Ladujecie dobrowolnie. MPCforum w takim tez was rucha na hajs z ta dostacja. Slowo "dobrowolna" o niczym nie swiadczy.

Kazdy serwer kiefys upadnie. Zacznijcie myslec bo macie problemy w tym wieku.

Nie pozdrawiam pionkow MPCforuma. Pionki jak i MPCforum maja problem chyba z dpjrzewaniem dlatego tak pluja jadem na wszystko xD

Na serwer wbije z ekipa i ladujemy w is. Bedzie tak samo cenowo surek? xD

Opublikowano

J**** ten serwer, jebać ta administracje która się ukrywa pod innymi nickami, jebać te nieudolne forum z sprzedajnymi modami i jebać tych ludzi co polecają te jebane gówno.

Opublikowano

Ładnie was S.a.b.a.l wyjasnil frajerzy. Jebani oszusci na lewo i prawo. SUREK = Reaper. Polecam zobaczyc najnowszy film. (nie)Pozdrawiam

jak nagram film, gdzie powiem, że Makin to surek też uwierzysz?

tenor.gif

Uczeń
Opublikowano

Ładnie was S.a.b.a.l wyjasnil frajerzy. Jebani oszusci na lewo i prawo. SUREK = Reaper. Polecam zobaczyc najnowszy film. (nie)Pozdrawiam

jak nagram film, gdzie powiem, że Makin to surek też uwierzysz?

jak dasz dowody :)

Opublikowano

Czasami zastanawiam się czytając wasze wypociny czy wy nie macie co w życiu robić tylko siedzieć w prezentacji serwera na którym nie chcecie grać idźcie na browar z kolegami ( o ile macie bo w sumie patrząc na poziom waszej inteligencji to może być z tym ciężko) ew dziewczyną, a ten temat zostawcie ludziom co chcą zagrać na tym serwerze mimo wszystko. Według mnie każda osoba co napisze coś na temat surka albo tego że prezentacja powinna być zdjęta powinna dostać warna za spam bo wszystko już było wcześniej napisane więc po co to powtarzać

Opublikowano

Ludzie ku rwa nie podoba wam się serwer wyjazd po ch uj na siłe szukacie dymów, serio nic ciekawego w życiu nie macie do roboty??? Wyraziliście swoją opinie to elo niektórzy chcą pograć w spokoju a nie słuchać waszych żali i lamentów.

Opublikowano

Dam kod na ten zjeban* serwer. Widzę adam wypociny to Ty zrobiłeś pod swojego Chujk* Surka h3h3

Surka nawet nie znam grałem na 2 wersjach teriosa i mi się podobało mimo iż było to samo tak więc polecam serwer ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...