Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Mentor
Opublikowano

Hej, hej może ja się wypowiem co do zaistniałej sytuacji może i to mała część osób wie, ale hostuje masie serwerom strony/fora + mam jakiś tam dostęp(do acp), przykro mi że taka sytuacja się zdarzyła z mojej winy że ktoś wszedł na konto z mojej nieuwagi lecz wszystko pozostaje bezpieczne a 2 adresy(netia i lokalny dostawca ze słupska) które się logowały zostaną zgłoszone do odpowiednich służb przez nas zespół prawników. Faktycznie pisałem temat na forum neliosa testowy i miałem dostęp, ale na większości miałem takie same "uprawnienia", tzn dostęp do płatności bo nasza firma hostuje serwery(tak tak dziwnym trafem niektóre serwery są nie do wywalenia.). Co do samego projektu nie mam z nim za dużo wspólnego prócz hostingu strony/forum możecie mi wierzyć lub nie. Resztę zostawiam administracji projektu do oceny, i za zaistniałą sytuacje przepraszam.

Dodam iż:
Z racji tego że udzielamy takich usług więc jak chcecie to możecie mnie obwiniać za hostowanie różnych serwerów(chociaż udostępniamy im tylko maszyny + konfiguracje) więc działamy na zasadzie mt2host.com, tylko troszkę w szerszym zakresie.

Co do konta NeliosMt2 - nie jest moją własnością i to chyba może potwierdzić każdy moderator po samym IP nie wiem czy mają dostęp ale pewnie tak.

Pozdrawiam.

Bujać to my , ale nie nas 

Prowo z zabq sie nie udało chyba cholera :/

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej, hej może ja się wypowiem co do zaistniałej sytuacji może i to mała część osób wie, ale hostuje masie serwerom strony/fora + mam jakiś tam dostęp(do acp), przykro mi że taka sytuacja się zdarzyła z mojej winy że ktoś wszedł na konto z mojej nieuwagi lecz wszystko pozostaje bezpieczne a 2 adresy(netia i lokalny dostawca ze słupska) które się logowały zostaną zgłoszone do odpowiednich służb przez nas zespół prawników. Faktycznie pisałem temat na forum neliosa testowy i miałem dostęp, ale na większości miałem takie same "uprawnienia", tzn dostęp do płatności bo nasza firma hostuje serwery(tak tak dziwnym trafem niektóre serwery są nie do wywalenia.). Co do samego projektu nie mam z nim za dużo wspólnego prócz hostingu strony/forum możecie mi wierzyć lub nie. Resztę zostawiam administracji projektu do oceny, i za zaistniałą sytuacje przepraszam.

Dodam iż:

Z racji tego że udzielamy takich usług więc jak chcecie to możecie mnie obwiniać za hostowanie różnych serwerów(chociaż udostępniamy im tylko maszyny + konfiguracje) więc działamy na zasadzie mt2host.com, tylko troszkę w szerszym zakresie.

Co do konta NeliosMt2 - nie jest moją własnością i to chyba może potwierdzić każdy moderator po samym IP nie wiem czy mają dostęp ale pewnie tak.

Pozdrawiam.

skończ się kompromitować

Opublikowano

Ban na to konto, wy*** prezentacje ban dla Złodzieja ! SiUREK jesteś nikim ! 

Serwera nie polecam. Mielony

Mielony to ty jesteś :D komu się nie podoba , to niech nie gra . Połowa hejterów i tak zagra bo nie ma nic lepszego na rynku ,a serwer dopracowany .

Pusty xenox jest lepszy od tego XDDDDDDD

PS. Popracuj nad interpunkcją. 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Mielony to ty jesteś :D komu się nie podoba , to niech nie gra . Połowa hejterów i tak zagra bo nie ma nic lepszego na rynku ,a serwer dopracowany .

Patrz człowieku na siebie . Ja to nwm co reszta tutaj robi od tego spawacza :D  Zróbcie swój projekt ,zobaczymy czy wam wypali ,bynajmniej serwer nie padnie przy starcie . Tyle w tym temacie , nie będę zniżał się do waszego poziomu !

Opublikowano

Patrz człowieku na siebie . Ja to nwm co reszta tutaj robi od tego spawacza :D  Zróbcie swój projekt ,zobaczymy czy wam wypali ,bynajmniej serwer nie padnie przy starcie . Tyle w tym temacie , nie będę zniżał się do waszego poziomu !

Co to za argument " zróbcie swój projekt, zobaczymy czy wam wypali " ? Nonsens.. To jest równoznaczne z stwierdzeniem " nie krytykuj tej piosenki, zrób lepszą ". Nie muszę być kucharzem żeby stwierdzić czy coś jest smaczne czy nie. BTW. sprawdź znaczenie słowa bynajmniej bo widzę, że nie wiesz co ono oznacza i jak go użyć.

Opublikowano

Surek k***a wydali cb koledzy, twój spedalony kolega z yt, kolega z teamu + wbili Ci na konto na neliosie xD Co masz jeszcze k***a chłopaku do powiedzenia?

Kokosz jak to czytasz prosze cb rozjeb to forum.

Opublikowano

Ja tam sram na jakichś bezmózgich spawaczy i innych srabali.

Osobiście zagram, czekam na start zobaczymy jak będzie :) 

1.jpg

Opublikowano

No to pozamiatane :D Tej prezki juz nie powinno tu być tak jak i konta Surka/bagietki i innych tego rodzaju ścierw... :v Nie polecam!

obraz.png

Opublikowano

No to pozamiatane :D Tej prezki juz nie powinno tu być tak jak i konta Surka/bagietki i innych tego rodzaju ścierw... :v Nie polecam!

dobra uważaj żebyś się nie osrał tam

xyz

Opublikowano

Nie wiem o co ta walka i tak nikt nic nie wywojujecie, bo admini z MPC i tak bd robić co chcą z samego braku jakiejś konkurencji, bo nie ma żadnego innego dobrego Polskiego forum z metinem gdyby mieli konkurencje to musieliby się liczyć z utratą użytkowników, a tak to za przeproszeniem można ich w 4 litery pocałować.

Co do samego serwera nawet na 1 rzut oka widać, że to Siurka sam na pewno nie zagram, bo czekam na start dużo lepszego serwera, ale z doświadczenia wiem, że przynajmniej z połowa ludzi, którzy tu piszą, że serwer jest taki zły pewnie i tak na nim zagra.

Opublikowano

Dodam iż:

Pozdrawiam.

wiedziałeś śmieciu, że prawda i tak wyjdzie, teraz tak przepraszasz, a nie masz jaj wcześniej do tego przyznać teraz po takich dymach gwarantuje ci, że nikt nie wejdzie na serwer ;]

Jesteś totalnym nikim, serio myślisz, że to ktoś z słupska jakiegos? jest tak bo ta osoba, która tak zrobiła chciała aby to tak wyglądało, amatorzy twojego pokroju tym się nie zajmowali.

Ogólnie smutno wyszło i będę to przeżywał oraz rozczulał się nad serwerem do póki mi nie przejdzie. czyt. do obiadu.

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Dodam iż:

Pozdrawiam.

wiedziałeś śmieciu, że prawda i tak wyjdzie, teraz tak przepraszasz, a nie masz jaj wcześniej do tego przyznać teraz po takich dymach gwarantuje ci, że nikt nie wejdzie na serwer ;]

Jesteś totalnym nikim, serio myślisz, że to ktoś z słupska jakiegos? jest tak bo ta osoba, która tak zrobiła chciała aby to tak wyglądało, amatorzy twojego pokroju tym się nie zajmowali.

Ogólnie smutno wyszło i będę to przeżywał oraz rozczulał się nad serwerem do póki mi nie przejdzie. czyt. do obiadu.

Zagwarantować tego że nikt nie wejdzie to nie możesz :D. No chyba że im serwer wywalisz na amen (spoko by było, lecz wątpię w umiejętności). A tak to każdy może pogdybać tylko. Skoro nawet administracja tego forum się nie zajmuje #znajomości, to co gracze mogą zrobić? Nic.

obraz.png

Opublikowano

Nelios aka Terios... Nie zagram, nie polecam, elo :)

Reaper aka Surek

AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAAHAHAHAAHAH

CO ZA J****Y IDIOTA Xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ogarnijcie się już z tym obsranym spawaczem on jest w metinie nikim innym jak jakimś śmiesznym typem z yt który zaczepia każdego aby wybić się w każdym możliwym miejscu . Na śmiesznych lajwach nie raz wyzywał widzów a wy ślepo idziecie za tym ćwokiem. Ja serwer polecam nawet jeśli to aka Terios to na teriose fajnie się grało i mam nadzieję ,że tu będzie to samo :) nie pozdrawiam ekipy spawacza . Pozdro dla normalnych ludzi ,którzy myślą sami za siebie :) 

Opublikowano

Ogarnijcie się już z tym obsranym spawaczem on jest w metinie nikim innym jak jakimś śmiesznym typem z yt który zaczepia każdego aby wybić się w każdym możliwym miejscu . Na śmiesznych lajwach nie raz wyzywał widzów a wy ślepo idziecie za tym ćwokiem. Ja serwer polecam nawet jeśli to aka Terios to na teriose fajnie się grało i mam nadzieję ,że tu będzie to samo :) nie pozdrawiam ekipy spawacza . Pozdro dla normalnych ludzi ,którzy myślą sami za siebie :)

taaa?? obejrzyj film i sam się ogarnij. Surek pisze ze nie jest w Teamie a tak naprawe kryje się za innym nickiem :) pozdro dla kumatych. 

Opublikowano

taaa?? obejrzyj film i sam się ogarnij. Surek pisze ze nie jest w Teamie a tak naprawe kryje się za innym nickiem :) pozdro dla kumatych. 

nie będę wdawał się dyskusje z umysłowymi amebami ;p nie zrozumiałeś co napisałem ... żegnam 

Opublikowano

nie będę wdawał się dyskusje z umysłowymi amebami ;p nie zrozumiałeś co napisałem ... żegnam 

Graj sobie i cisnij w isa :) niech cie dymaja żegnam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...