Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Życie jest krótkie" mówi to 18 latek balujący hajsem z metina ^^

Może troszkę dorosłeś co do takich spraw i "okradanie" dzieciaków z kasy, nawet jesli jest to Twój serwer może bym wbił bo nie masz złych, ale nastawione troszke pod kase :/

on baluje za hajs z metina a ty siedzisz w domu i hejtujesz na forum

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywody Surka na temat sensu życia xD

Ja p******e xDDDDDD 

Co się tu odpierdala to już nie ogarniam xDDDDDDDD 

Marcinie... to co wciągałeś na obiad to nie był dobry towar xDD

Co do ludzi... oceńcie serwer a nie ekipę... załóżmy, że to serwer Surka to co wtedy? Padały na starcie? Było mase bugów? Sprzedawał navi? nie... nawet jak pogracie miesiąc i skończycie grę to i tak byście pograli miesiąc... bo prawda jest taka, że 85% z Was gra 2-4tygodnie na serwerze i kończy bo się nudzą, więc dla Was bez znaczenia czy postoi miesiąc czy 12 miesięcy. 
@edit.. moja składnia up krwawi :p nie piłem kawy a Surek mnie rozjebał, więc dalej myślę nad sensem swojego życia... rozumiecie... ciężko się skupić :P 

Opublikowano

Może troszkę dorosłeś co do takich spraw i "okradanie" dzieciaków z kasy, nawet jesli jest to Twój serwer może bym wbił bo nie masz złych, ale nastawione troszke pod kase :/

Hejtuje tych co powinienem, o Tobie wole nie wspominać wyszczekany 16 latku :v Po za tym co mam robić w domu w taką pogodę? XDDDDD

Serwer nie wygląda źle :D

Opublikowano

Idź się tungą ku*wa zajmij bo przy 200 online już długo nie pociągnie...

Dlaczego bronisz gówno większe od sb?

#topic

Serwer surka nie polecam. Kotletem można tego nie nazwać, za to i tak nie pociągnie dłużej niż 3tyg bo SUREK.  Jednak można

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Posiadacie bardzo ładny hud w cliencie ;)

Imo [ + ] od skillów, statystyk powinien być inny

Szkoda, że większość serwerów rezygnuje z "klasycznych" zbroi i broni. (np. taki rodonitowy hwang to sztosiwo <3)
Życzę powodzenia  ;)

ExtHL5R.gif

Opublikowano

Surek ty piszesz ,,dorosnąć'' ???   ktos uzywajacy wyrazow  ,,,,, gimbusy czy ,,rak'' chyba nie należy do dorosłych  :P 

serwer fajny ale  co nie ktore teksty waszej administracji są ,,,,,,,,,, powinniscie DOROSNĄĆ !

wiecej DYSTANSU dla forumowiczow + SZACUNKU dla graczy 

POWODZENIA

Opublikowano

Ja p******e xDDDDDD 

Co do ludzi... oceńcie serwer a nie ekipę... załóżmy, że to serwer Surka to co wtedy? Padały na starcie? Było mase bugów? Sprzedawał navi? nie... nawet jak pogracie miesiąc i skończycie grę to i tak byście pograli miesiąc... bo prawda jest taka, że 85% z Was gra 2-4tygodnie na serwerze i kończy bo się nudzą, więc dla Was bez znaczenia czy postoi miesiąc czy 12 miesięcy. 

@edit.. moja składnia up krwawi :p nie piłem kawy a Surek mnie rozjebał, więc dalej myślę nad sensem swojego życia... rozumiecie... ciężko się skupić :P 

Jak surek robi cały czas te same serwery, tylko coś tam zmieni by nie było widać że to terios to się nie ma co dziwić że ludziom to się nudzi. Jakoś invoria potrafi stać i cały czas ludzie grają to czemu na tych serwerach jest taki syf ? odpowiedź jest prosta bo to są zjeba.ne kotlety pod hajs i tyle. Poza tym co się odpierda.la ostatnio na tym forum to ja wgl nie mam komentarza xD

@SUREK sprowokowałeś ludzi z zabq (niby) a teraz mówisz, żebyśmy ciebie w to nie mieszali xD beka w chuy. 

PROWO LEVEL HARD ;> 

xD 

Opublikowano

tunga ledwo dycha na tych 100 online.

Opublikowano

Ogólnie ładnie się tu odpierdala. Ja mam w sumie tylko jedno pytanie, co wam surek zrobił, że tak na niego najeżdżacie?  xD

. Kilka kotletów.

Btw. Jak tam tunga?

Tyyy tak na mnie ciśniesz a 1 raz na oczy Cie widzę, ciekawe czy miałbyś tyle odwagi powiedzieć mi to wszystko w realu albo chociaż na tym jebanym ts'ie, widzę że większość ludzi to raki ale spoko ja to mam gdzieś szczerze. Róbcie sobie co chcecie z kim chcecie gdzie chcecie ale mnie w to nie mieszajcie, nie mam na takie zabawy czasu już kiedyś takie rzeczy były dla mnie zabawne teraz już nie, może pora dorosnąć i przestać siedzieć na forach i opowiadać jakie to życie jest niesprawiedliwe tylko zając się czymś pożytecznym, proponuje wyjść z domu i zacząć żyć bo życie jest krótkie serio.

Więc without spina, bądź pozytywnie nastawiony do życia taka rada ode mnie.

Pokaż k***a, że masz jaja i się przyznaj, że to twój serwer. 

KIEDY TO GÓWNO WYJEBIĄ Z ZAPOWIEDZI?

Oj ta mentalność polaków, żeby tylko komuś na złość zrobić, serio na tym życie nie polega potem będziesz marudził że nic z tego i tak nie masz i dlaczego kogoś stać na coś a Ciebie nie i tu bam, masz odpowiedź.

Wspominasz o mentalności polaków a sam reprezentujesz typowego oszusta i złodzieja.... Jak wrzucasz innych do worka to samego siebie też bo ty daleko nie dostajesz. 

Opublikowano

Skończcie p******** głupoty każdy hejtuje a każdy gówno wie i widział jesteście psami srabala  który ma 25 lat pryszczaty ry,j mieszka z rodzicami, i w dodatku konia wali bo dziewuchy nigdy miec nie będzie jest pajacem i tyle..

Nie podoba się wam serwer to wypier... a nie zasmiecacie temat..

Co do serwera polecam fajnie wygląda i bardzo fajnie się prezentuje oby wszystko wypaliło! :)

DO zobaczenia na starcie :)

Ps.3/4 hejtujących w tym temacie będzie grało na tym serwerze hipokryci...

Opublikowano

Surek, masz przejebane.

Hallo Hallo tylko autor teamtu może udostępniać filmiki w temacie @esej @Why @Kubek

nie zesraj się

@topic - u kogo przewidujecie reklamę na start?

robiąc konto na forum akceptujesz regulamin więc to ty się powinieneś nie zesać.

Opublikowano

Surek, masz przejebane.

Hallo Hallo tylko autor teamtu może udostępniać filmiki w temacie @esej @Why @Kubek

nie zesraj się

MPCforum zrobi najwiekszą reklamę ;) Nie przewiduje nawet 100 osób.

Za co blokade na statusy dostałem? Za to że pisałem by usunąć prezke tego z**banego syfu?

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Ja p******e xDDDDDD 

Dokładnie! Ludzie niby szukają serwera na miesiące a nie pograją nawet miesiąca i już lecą na inny. Po raz kolejny zapytam czego wy oczekujecie od tej gry??

Opublikowano

Skończcie p******** głupoty każdy hejtuje a każdy gówno wie i widział jesteście psami srabala który ma 25 lat pryszczaty ry,j mieszka z rodzicami, i w dodatku konia wali bo dziewuchy nigdy miec nie będzie jest pajacem i tyle..

Co do serwera polecam fajnie wygląda i bardzo fajnie się prezentuje oby wszystko wypaliło! :)

Opublikowano

Surek, masz przejebane.

BYŁO video

Ty to powinieneś iść do Arymana się uczyć Pandore odwzorowywać, a nie głupoty wypisywać.

@topic czy na serwerze będą trudno dostępne pkt. osiągnięć?

Opublikowano

Surek, masz przejebane.

BYŁO video

Ty to powinieneś iść do Arymana się uczyć Pandore odwzorowywać, a nie głupoty wypisywać.

Łaku jak siedziałeś cicho to siedź dalej bo za bardzo szczekasz powoli ale czego się spodziewać po tej "OBECNEJ SPOŁECZNOŚCI MPC".

sygna.png

Opublikowano

Ja p******e xDDDDDD 

Dokładnie! Ludzie niby szukają serwera na miesiące a nie pograją nawet miesiąca i już lecą na inny. Po raz kolejny zapytam czego wy oczekujecie od tej gry??

To w takim razie dlaczego na vesteris ludzie cały czas grają, czy tam na womie ? -_- Bo są to dobre serwery i potrafią się zajmować, a jak się startuje z kotletami to się nie ma co dziwić że ludziom się nudzi. 

xD 

Opublikowano

Skończcie p******** głupoty każdy hejtuje a każdy g****o wie i widział jesteście psami srabala który ma 25 lat pryszczaty ry,j mieszka z rodzicami, i w dodatku konia wali bo dziewuchy nigdy miec nie będzie jest pajacem i tyle..

tak bardzo obchodzi cie życie S a B a L a ? Ma prawo być takim jakim jest. Jeśli ideał faceta to dla ciebie odwrotności tego co napisałeś to biedny ten twój mózg :)

Opublikowano

Surek, masz przejebane.

BYŁO video

Łaku jak siedziałeś cicho to siedź dalej bo za bardzo szczekasz powoli ale czego się spodziewać po tej "OBECNEJ SPOŁECZNOŚCI MPC".

Techniku roku można się spodziewać od tej społeczności tego samego co po twoich serwerach nieudaczniku ;) 

Zapomniałem, że takie reworki jak Pandora to wyczyn klasy światowej i przerosło to nawet ciebie płaczku :D

Opublikowano

Jak w tym temacie wypowiadają się takie dna jak harnas , kółko wzajemnej adoracji, które piszę same plusy na temat serwera to znaczy, że coś jest nie tak. Żałosna moderacja, która nic nie może zrobić, póki Pan Makin nie spuści ich z łańcucha to wszystko jest w porządku. Forum upada tak jak 3 Rekonstrukcja Państwa Polskiego przez ludzi nim zarządzającym.

Opublikowano

Nie chcę mi się czytać tej gównoburzy ale życzę wam abyście wytrzymali 2 tygodnie x D 

super wypowiedz kolegi ...

ja będąc w pracy się nudziłem i przeczytałem wszystko ,,ze zrozumieniem'' : )

administracja nie potrzebnie reaguje na zaczepki ,,, ale coś chyba jest na rzeczy = ,,małe kłamstewka''

czy to serwer  vitrona - surka czy innego nie ma większego znaczenia - ważne żeby była w miarę aktywna/pomocna administracja,mało bugów,eventy = ale i tak najważniejsze jest to w jakim gronie się gra .

Na 100% zagram i na pewno poinformuje wszystkich swoich ,,metinowych'' znajomych o waszym serwie , co do zainwestowania w IS chyba się póki co się wstrzymam bo zawiodłem się na Żenadisie-Antarisie i 100zł poszło w pizdu... : ) 

życzę wam powodzenia !!!

Jeśli dla Ciebie ma małe znaczenie czyj to serwer to idz na hamachi.A jeśli chodzi o SURKA to zapewne bedzie tam malo bugow + aktywna pomocna administracja i eventy ( heheszki -.- ) Chyba kur se kpisz...

Ps.SUREK jest jednym z typowych wrzodów na polskiej scenie mt2 więc nie wiem czego oczekujecie od Neliosa.A to że nie ma go przy tym projekcie możecie se dalej wmawiać.

Pozdrawiam nawiniaków.

Nawet jeśli surek jest w teamie to jako sponsor.

Czy za Neliosem w takim razie stoi SUREK któremu przestało już wychodzić dymanie graczy na 2 tygodniowych kotletach

- Tak

Czy jest na to jakiś dowód ?

- filmik ZabQ w którym mówi dosłownie, że twórcą Neliosa jest Surek "

???

Gdzie? Jeśli surek załatwia reklamę to nie znaczy, że od razu jest technikiem, szczególnie, że właśnie sponsor załatwia reklamę.

tenor.gif

Opublikowano

Surek, masz przejebane.

nie zesraj się

Jak tam Averion? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...