Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli lubicie grac na gównach które padają po mies/2 to sobie grajcie na serwerach Surka, wy będziecie jebani w dupe nie ja. Wasz hajs, możecie se z nim robić co chcecie, jeżeli lubicie wypierdalać go do śmieci, wasza sprawa. Ta prezentacja łamie regulamin który jak widać nie dotyczy Surka i tego technika z dupy. W*****a mnie to że Makina bardziej obchodzi $ niż społeczność i dobro tego forum.

Skoro nasza kasa to co sie jeszcze udzielasz na temat kto bedzie ladowal w isa. Co za patologiczne dzieci xD

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cala zgraja dzieci od sa bala sie zrzucila. Zaladuje w isa xD. Moja kasa moja sprawa dzieci i skonczcie komus zagladac do portfela. Az tak dupa boli ze kogos stac na zaladowanie w is a wy bedziecie dostawac po dupie w grze? :( idzcie zbierac puszki to uzbieracie na is xD

Popieram ! :) olać hejterów i czekamy do jutra <3 REaper z jakiej szkaty dropia ta zbrojka exp ?

Nie pierd.... Tyle już, najpierw Nemeris, potem Zandia a teraz tutaj liżesz dupe jak skurwesyn :v. Rzygać się chce jak na to się patrzy.

@topic. Jakie maks sr sa i umy?

coś ci nie pasuje człeku ? to rzygaj dalej . A co do tych serwerów to żadnej opini negatywnej nie wyraziłem więc zamilcz .  Widać ,że masz coś z głowa nie tak ,ale taki już twój marny los .

Opublikowano

Ogólnie ładnie się tu odpierdala. Ja mam w sumie tylko jedno pytanie, co wam surek zrobił, że tak na niego najeżdżacie? xD

sab*l nimi manipuluje :) banda od niego wpadla i sieje "spustoszenie" a co do serwera to fajny i zawitam :)

Opublikowano

Ogólnie ładnie się tu odpierdala. Ja mam w sumie tylko jedno pytanie, co wam surek zrobił, że tak na niego najeżdżacie? xD

Może nie każdy szuka servera na pare miesięcy?

Opublikowano

Może nie każdy szuka servera na pare miesięcy?

To idź nie wiem, na ravie, na balmore, czy jakiś Eloth czy inne gówno. Macie tyle serwerów, które już tyle stoją to czemu na nich nie gracie? :) 

Opublikowano

Rozjebał mnie Crown Shield z tibii jako tarcza.  :D

W końcu ściągamy dużo graczy z Tibi :P

Nie chcę mi się czytać tej gównoburzy ale życzę wam abyście wytrzymali 2 tygodnie x D 

Spokojnie wytrzymamy dużo dłużej :)

ciekawe przy jakiej ilości graczy 

Na start celujemy w minimum 3000 Online ;)

Wszystko możliwe, ale co z tego jak po miesiącu zostanie 100 osób. Nie problemem jest zrobić serwer i mieć tylko graczy na samym początku, a go utrzymać przez długie miesiące i się nim zajmować ;) 

xD 

Mentor
Opublikowano

Nie chcę mi się czytać tej gównoburzy ale życzę wam abyście wytrzymali 2 tygodnie x D 

Wszystko możliwe, ale co z tego jak po miesiącu zostanie 100 osób. Nie problemem jest zrobić serwer i mieć tylko graczy na samym początku, a go utrzymać przez długie miesiące i się nim zajmować ;)

Dokładnie będzie tak jak na każdym Teriosie brak balansu w pvp nikomu sie go nie będzie chciało zrobić bo juz wystarczająco zarobili na serwerze aż w końcu bedzie 100 online i tak sie zakończy era Teriosa v30

@Edit

PS. Co sie stało ze usuneliście statystki założonych kont/postaci

Opublikowano

Dokładnie będzie tak jak na każdym Teriosie brak balansu w pvp nikomu sie go nie będzie chciało zrobić bo juz wystarczająco zarobili na serwerze aż w końcu bedzie 100 online i tak sie zakończy era Teriosa v30

@Edit

PS. Co sie stało ze usuneliście statystki założonych kont/postaci

Ale powiedz mi skąd możesz wiedzieć czy jest lub czy będzie balans skoro nawet z nami nie miałeś styczności i nie wiesz co mamy w planach? Takie teorie wyssane z palca możesz zostawić dla siebie i pana Sab*la, bo mówić każdy może, przecież żyjemy w demokratycznym kraju, trudniej już z jakimkolwiek dowodem ;>

sygn.png

Opublikowano

Pytałem stronę wcześniej czy mogę już pobrać klienta iż pracuję a potem będzie tak ze w ostatniej minucie będę go pobierał strona mi nie działa :( wychodzi na to ze serwer nie wystartował a ja już mam bana na stronie bo przez bramę proxy normalnie mogę wejść hahaah dobre tego to jeszcze nie grali 

Opublikowano

może dlatego że zgarnia kase za tydzień, serwer off i spierdala pod inny nick?

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

może dlatego że zgarnia kase za tydzień, serwer off i spierdala pod inny nick?

Przecież jego serwery nawet długo stoją w porównaniu do innych serwerów, które aktualnie startują. 

Kolejny raz to napiszę, jak już coś usłyszycie od jakiegoś idioty to sami zweryfikujcie, czy to prawda czy nie. 

Opublikowano

Pewnie 90% ludzi hejtuje surka bo zarobił w ciągu 3-4 miech, więcej niz ktoś zarobił chodzą do pracy przez pare lat.

To, ze koleś ma dużo serwerów i zarabia z nich dużo to oznacza, ze robi coś dobrze.

Nikogo nie okradł to co zdobył zarobił ze swoich graczy MT2 ładujacych w IS i tyle.

Opublikowano

Jebnijcie sie w leb. Jestescie serio tepymi i slabymi jednostkami skoro nie potraficie oddzielic ziarna od plew.

Niby czemu tak nienawidzicie Surka?

Zrobil Wam cos? Jestem pewien ze wiekszosc z was grala sobie na jego serwerach i posprzedawala konta za krocie.

Polecam zapisac na kartce to pytanie i sie powaznie zastanowic. Gwarantuje ze 90% z was nie bedzie mogla na to sobie odpowiedziec. Nie cierpicie go, bo tak wam wmawiano ;)

Siadzcie do pieprzonych ksiazek i zacznijcie sobie wyrabiac wlasne zdanie na przerozne tematy. Inaczej niedlugo bedzie mozna wam wmowic, ze slonce krazy wokol ziemii a wy musicie mu oddawac czesc. Masakra.

Opublikowano

@sherer

To dlaczego nie ma jaj żeby wpisać się na liste administracji tylko jakieś losowe konta które nie wiadomo skąd się wykluły?

Co do serwera, nie zagram, nie polecam

Opublikowano

Nie sądziłem, że doczekam czasów internetowych bożków, przekrętu i rażących prowokacji na tym forum.

Proponuję Wam zastanowić się wszystkim do czego ta gra na tym forum zmierza zaczynając od administracji forum kończąc na jej użytkownikach.

Opublikowano

Jebnijcie sie w leb. Jestescie serio tepymi i slabymi jednostkami skoro nie potraficie oddzielic ziarna od plew.

Niby czemu tak nienawidzicie Surka?

Zrobil Wam cos? Jestem pewien ze wiekszosc z was grala sobie na jego serwerach i posprzedawala konta za krocie.

Polecam zapisac na kartce to pytanie i sie powaznie zastanowic. Gwarantuje ze 90% z was nie bedzie mogla na to sobie odpowiedziec. Nie cierpicie go, bo tak wam wmawiano ;)

Siadzcie do pieprzonych ksiazek i zacznijcie sobie wyrabiac wlasne zdanie na przerozne tematy. Inaczej niedlugo bedzie mozna wam wmowic, ze slonce krazy wokol ziemii a wy musicie mu oddawac czesc. Masakra.

Fajne porownanie, ja bym to porownal do ciemnoty katolickiej, ktora ksiezy uwaza za nie wiadomo kogo zamiast zweryfikowac jaka jest prawda.

Serwer fajny. Mam ekipe do grania zebrana. Co z tego ze surek to stawia, bynajmniej on potrafi zadbac o zabezpieczenia jesli chodzi o wlamy xD. Co do bugow, znajdzie mi serwer ktory nie mial bugow. Im dalej to coraz wieksza ciemnota tu siedzi(armia sa bala)

Opublikowano

@sherer

To dlaczego nie ma jaj żeby wpisać się na liste administracji tylko jakieś losowe konta które nie wiadomo skąd się wykluły?

Widzisz, problem jest tego rodzaju, ze od jakiegos czasu wiele serwerow naprawde dobrych, nie ma racji bytu bo "team". Nie ocenia sie strikte projektu, a w pierwszej kolejnosci administracji. Jest to o tyle zasadne, ze gracze priorytetowo patrza na serwer a a nie odwrotnie.

U nas jest straszny zwyczaj wytykania ludziom bledow, nawet jak chca zrobic cos lepszego czy sie poprawic. Nie ma to znaczenia ;)

Mentor
Opublikowano

@sherer

Widzisz, problem jest tego rodzaju, ze od jakiegos czasu wiele serwerow naprawde dobrych, nie ma racji bytu bo "team". Nie ocenia sie strikte projektu, a w pierwszej kolejnosci administracji. Jest to o tyle zasadne, ze gracze priorytetowo patrza na serwer a a nie odwrotnie.

U nas jest straszny zwyczaj wytykania ludziom bledow, nawet jak chca zrobic cos lepszego czy sie poprawic. Nie ma to znaczenia ;)

Gdzie te dobre serwery ? Aaa no tak juz ich nie ma :(

Skad truta ?

Opublikowano

@sherer

Widzisz, problem jest tego rodzaju, ze od jakiegos czasu wiele serwerow naprawde dobrych, nie ma racji bytu bo "team". Nie ocenia sie strikte projektu, a w pierwszej kolejnosci administracje. Jest to o tyle zasadne, ze gracze priorytetowo patrza na serwer a a nie odwrotnie.

U nas jest straszny zwyczaj wytykania ludziom bledow, nawet jak chca zrobic cos lepszego czy sie poprawic, jednak nie ma to znaczenia ;)

Co do niepolecenia, ciezko polecic cos co jeszcze nie wystartowalo. Nie polecac to mozna pandory z uwagi na brak profesjonalizmu, ale wydawac opinie na podstawie innych opinii to troszeczke ryzykowne :)

Opublikowano

To gówno nie powinno mieć miejsca na tym forum, technik, którego nikt nie zna a generalnie nicki administracji to tak jak mojej siostry i siostry więc proszę się nie podszywać....

Nie polecam

Opublikowano

To gówno nie powinno mieć miejsca na tym forum, technik, którego nikt nie zna a generalnie nicki administracji to tak jak mojej siostry i siostry więc proszę się nie podszywać....

Nie polecam

Czyli rozumie że na tym forum jest p********y monopol ze jesli nie znasz nicku technika a np chce postawic swoj 1 serwer to nie moze?

Opublikowano

Nie polecam

Czyli rozumie że na tym forum jest p********y monopol ze jesli nie znasz nicku technika a np chce postawic swoj 1 serwer to nie moze?

Na 10 stawianych serwerów, jeden, może dwa są od kogoś nowego. :D

Opublikowano

@sherer

Gdzie te dobre serwery ? Aaa no tak juz ich nie ma :(

Skad truta ?

Riper/śmierć :D bądz wymiana szkat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...