Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Okradł na 9 tysięcy złotych

BezProcentów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kazdy sie wypowiada to i ja to zrobię.

Jestem w tym filmie pokazany jako zlodziej,osuszt gdzie tylko i wyłącznie mentos pokazuje mi screena , że ktos serwer robi i wielkie mi halo. Nigdy i nie mam zamiaru nikogo okradac bo po co ? na wielu serwerach utrzymuje sie w topce , wiec po co mam komus łodpicowywac konto na fmsa czy cokolwiek ? jezeli JarajTo tak twierdzi niech pokaze jakies dowody. Jeszcze 2 tygodnie temu chciales zebym byl gmem na twoim serwie bo jestem w c**j spoko , a teraz takie cos odpierdalasz.

Dziękuje,Pozdrawiam ~ Fires.

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakimś cudem mimo że grałam na co drugim serwerze, a afer z wyciekami baz od zarania dziejów było miliony, jeszcze nikt mnie nigdy nie ojebał :v

Wystarczy ogarniać życie, mieć zalążek kreatywności i wymyślać inne hasła na takich serwerkach.

Ehh, takie cuda co w tym temacie to tylko w cebulowej polszy ;)

who cares?

Opublikowano

Od zawsze było wiadome że Ashino jak i Averios okradają konta. Przecież pewnego razu na pewnym filmie podczas przedstawiania dowodów by pokazać bugi (?), badz wywalac eq zeby zniszczyc serwer autor filmu (wszyscy powinni wiedziec o kogo chodzi), sam powiedzial ze ma passy czy cos tam od Ashino lub tego drugiego bo ma baze danych. Dokładnie nie pamietam, ale potem poszukam i dam edit :v

@Edit Polecam od tego momentu do 2;00. A czy Mentos nie gral na Arianei? :)https://youtu.be/pErmF2rzbFI?t=105.

obraz.png

Opublikowano

Witam,

dziś rano obudził mnie natłok wiadomości, że pojawiłem się na filmiku, który opublikował JarajTo. Mój "nick" znajduje się w tytule filmu jak i tego tematu.

Jestem pokazany w złym świetle, jako oszust, złodziej, członek "gangu", osobę nieuczciwą, chciałem zapytać się szanownego oskarżyciela- skąd taki wyrok?

Często rozmawiam z Mentosem poprzez komunikator GG, dzielimy wspólne pasje, razem modelujemy w 3D, gramy w haxballa, nawzajem się informujemy, kiedy startuje jakiś ciekawy prywatny serwer metina i zazwyczaj trzymamy się w jednej ekipie, czy jest w tym coś złego? 

Jestem osobą, która prowadzi wiele portali społecznościowych, bardzo zależy mi na dobrej opinii i reputacji w sieci, wiele osób, które skomentowały ten temat mnie zna i obserwuje, niektórzy nawet oferowali mi niemałe pieniądze w zamian za reklamę na moich profilach.

Prowadzę działalność gospodarczą- mam firmę, odprowadzam podatek, czy Ty, szanowny założycielu tego tematu również to robisz?

Podatek od osób fizycznych płaci każda osoba, która osiąga dochód, jestem ciekaw czy tak jest i w Twoim przypadku, można to sprawdzić, pisząc odpowiedni wniosek o przeprowadzenie kontroli skarbowej osoby prywatnej Pana "..... ............" , osoby, która wiązała się z pobieraniem pieniędzy bez odprowadzania podatku dochodowego oraz która postawiła serwer bez opłacenia właściwej licencji.

Ktoś tu wspomniał o ustawie dotyczącej ochrony danych osobowych, czy zalogowanie się konto GG, które nie należy do Ciebie, oraz rozpowszechnianie prywatnych wiadomości tej ustawy nie łamie? Mówiłeś na filmie, że hasło dostałeś- ale to Ty wszedłeś na konto, zostawiając po sobie ślady, następnie udostępniłeś to publicznie, zastanów się czy to był dobry ruch.

Jest takie powiedzenie: Kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada :)

Pamiętam Cię z Vesterisa, serwera który stoi do dziś, expiliśmy nawet razem w grocie a teraz opowiadasz o mnie takie rzeczy?

Nie jestem niczemu winny, jeżeli uważasz inaczej, proszę o ukazanie jakichkolwiek dowodów. Możesz przeczytać moją całą konwersacje z Mentosem na GG w poszukiwaniach, wymieniliśmy mnóstwo zdań, ja nie mam nic do ukrycia i jak będzie trzeba to poddam się karze.

Chcesz zaistnieć w świecie metina? Wypromować swój kanał na dramie?

Bierzesz przykład z Pana MPCforumskiego, wierząc w to, że jeżeli jemu się udało to i Tobie się uda?

Z poważaniem

AsHiNo

AsHiNo z s6 Grymuar, czy podszywka?

Przecież mając bazę danych innego serwera to w metinie można okraść co najwyżej dziecko z podstawówki z 30 lvlem na serwerze easy, bo reszta chyba ma IQ > 50 i robi różne, skomplikowane hasła (choć np. na malygosie nie można dawać znaków specjalnych, ciekawe czemu ;)).

Na mpc przez jakieś 3/4 lata była do pobrania baza pandory licząca ponad 300 tys. loginów, trzeba pozwać makina!

Sprzedawców baz bym chętnie uje*ał, ale tym, co mają te bazy to niczego nie udowodnicie (no chyba, że przez IP).

tenor.gif

Opublikowano

Witam,

dziś rano obudził mnie natłok wiadomości, że pojawiłem się na filmiku, który opublikował JarajTo. Mój "nick" znajduje się w tytule filmu jak i tego tematu.

Jestem pokazany w złym świetle, jako oszust, złodziej, członek "gangu", osobę nieuczciwą, chciałem zapytać się szanownego oskarżyciela- skąd taki wyrok?

Często rozmawiam z Mentosem poprzez komunikator GG, dzielimy wspólne pasje, razem modelujemy w 3D, gramy w haxballa, nawzajem się informujemy, kiedy startuje jakiś ciekawy prywatny serwer metina i zazwyczaj trzymamy się w jednej ekipie, czy jest w tym coś złego? 

Jestem osobą, która prowadzi wiele portali społecznościowych, bardzo zależy mi na dobrej opinii i reputacji w sieci, wiele osób, które skomentowały ten temat mnie zna i obserwuje, niektórzy nawet oferowali mi niemałe pieniądze w zamian za reklamę na moich profilach.

Prowadzę działalność gospodarczą- mam firmę, odprowadzam podatek, czy Ty, szanowny założycielu tego tematu również to robisz?

Podatek od osób fizycznych płaci każda osoba, która osiąga dochód, jestem ciekaw czy tak jest i w Twoim przypadku, można to sprawdzić, pisząc odpowiedni wniosek o przeprowadzenie kontroli skarbowej osoby prywatnej Pana "..... ............" , osoby, która wiązała się z pobieraniem pieniędzy bez odprowadzania podatku dochodowego oraz która postawiła serwer bez opłacenia właściwej licencji.

Ktoś tu wspomniał o ustawie dotyczącej ochrony danych osobowych, czy zalogowanie się konto GG, które nie należy do Ciebie, oraz rozpowszechnianie prywatnych wiadomości tej ustawy nie łamie? Mówiłeś na filmie, że hasło dostałeś- ale to Ty wszedłeś na konto, zostawiając po sobie ślady, następnie udostępniłeś to publicznie, zastanów się czy to był dobry ruch.

Pamiętam Cię z Vesterisa, serwera który stoi do dziś, expiliśmy nawet razem w grocie a teraz opowiadasz o mnie takie rzeczy?

Nie jestem niczemu winny, jeżeli uważasz inaczej, proszę o ukazanie jakichkolwiek dowodów. Możesz przeczytać moją całą konwersacje z Mentosem na GG w poszukiwaniach, wymieniliśmy mnóstwo zdań, ja nie mam nic do ukrycia i jak będzie trzeba to poddam się karze.

Bierzesz przykład z Pana MPCforumskiego, wierząc w to, że jeżeli jemu się udało to i Tobie się uda?

Z poważaniem

AsHiNo

Przecież mając bazę danych innego serwera to w metinie można okraść co najwyżej dziecko z podstawówki z 30 lvlem na serwerze easy, bo reszta chyba ma IQ > 50 i robi różne, skomplikowane hasła (choć np. na malygosie nie można dawać znaków specjalnych, ciekawe czemu ;)).

Na mpc przez jakieś 3/4 lata była do pobrania baza pandory licząca ponad 300 tys. loginów, trzeba pozwać makina!

Sprzedawców baz bym chętnie uje*ał, ale tym, co mają te bazy to niczego nie udowodnicie (no chyba, że przez IP).

Jeżeli policja dostanie zgłoszenie o kradzieżach to oczywiscie że przez IP będą sprawdzać. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,

Z poważaniem

AsHiNo

Mylisz się, ludzie robią wszędzie takie same passy, pewna osoba :v  posiada combo kilkadziesiąt mln z samych metinów 2011-2015, do dzisiaj te passy są użyteczne do każdej gry/strony, wszędzie pełno "hitów".

Opublikowano

Ktoś chętny na  wymyślenie i zrobienie nowego systemu logowania? Trzeba coś zrobić, żeby to skurwysyństwo się nie rozprzestrzeniało. 

Z tego co wiem, to perserga kontaktowal sie z dzialem research&development samsunga.

Na jego kolejnym serwerze bedzie logowanie za pomoca skanera biometrycznego siatkowki oka, wykorzystywanego we flagowych produktach linii galaxy

Z czasem, z czasem rewolucje same przyjda, tylko trzeba poczekac.

Przeciez nawet nie wystartuje, a jezeli nawet to padnie tak jak 'pandora' xD

Co do tematu, wlam -> jest to przestepstwo, osoby te nie sa pelnoletnie (3/4), takze sad rodzinny pewnie sie nimi zajmie, pojda siedziec, na dlugie lata, za przekrety, n. odpr. podatku, itp, itd.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Ale Głogowa to ja bardzo proszę w to nie mieszać.  :pls: Mnie ogólnie ta sprawa nie dotyczy, ale jak już zmarnowałem te kilka minut na czytanie całości to chociaż skomentuje.

Ogólnie ja osobiście używam prawie zawsze tego samego prostego hasła jeśli nie ma w danej grze/na serwerze metina możliwości zapisywania danych, żeby w razie częstych awarii mojego super LTE Play szybko wrócić do grania, a więc i pewnie tak samo robi większość nieświadomych o konsekwencjach potencjalnych ofiar. Nigdy jeszcze nikt się nie włamał na moje konta, a ja sam zawsze dziwiłem się na takie gadanie, że hasło z kosmosu i nikt nie znał, a tu nagle konto jest i konta nie ma... Zdawałem sobie sprawę z tego, że wycieki baz to norma ale nie przypuszczałbym aż tak mocnej polskiej mentalności cebuli, że wzajemnie tym dodatkowo handlują.  :(( Tak czy tak zapewne nawet jeśli dosięgnie kogokolwiek z tych panów sprawiedliwość, zdążą oni wylecieć do ciepłych krajów tak jak to niektórzy ostatnimi czasy poznikali w niewyjaśnionych okolicznościach.  :( Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Mentos wcale nie dostał żadnej bazy danych ode mnie i wiadomość gdzie chwali się komuś że ma baze malygosa jest bujda wymyśloną w jego głowie, ale nie zmienia to faktu że jest totalnym dnem !

Opublikowano

Kto przeniósł ten temat do działu do którego nikt nie wchodzi??

Przecież to temat ewidentnie do dyskusji i tyczy się prywatnych serwerów.

Przenieście to do Metin2 - Tutotriale albo filmy użytkowników mpc forum, będzie jeszcze śmieszniej.

Opublikowano

ale co tu duzo mowic? temat sie wyczerpal wszystko co mialo byc powiedziane zostslo powiedziane. jak dla mnie temat do nabijania postow

Sam się wyczerpałeś.

Temat powinien zostać tam gdzie był, niech jak najwięcej osób go zobaczy.

Opublikowano

@DarkSince. ty tez rozumem nie grzeszysz XDDD jak tam malygos? kiedy malygos s5?

MalygoS'a już nie będzie ale będzie coś nowego znacznie lepszego :)

Wiesz, ty i lepsz serwer - ja cię proszę. Każdy ten twój rework miał być lepszy a wychodziło na to że padały jak świnie. Więc daj sobie może już spokój z tymi serwerami, bo za chwile znowu zobaczymy ssa jak przyznajesz się ze bazy sprzedawałeś ze swoich serwerów żeby zapewne zarobić na kolejny syf który pewnie już masz gotowy. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

nie tobie to oceniac pionku

Ani Tobie pajacu. Idź czekać na mentosa , to Ci może za pisanie tych bredni bazę jakoś odpali ;|

nie potrzebuje baz od mentosa, mam swoje a ty widze masz bol dupy

Opublikowano

A ta gównoburza dalej się ciągnie? Toż to witamy w Polsce :D

Przekrety, witamy w polsce ? Nie sadze, za takie cos powinienes byc w poprawczaku ( zapewne nie masz mutacji, mieszkasz z rodzicami, nie jestes pelnoletni )

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Jest like jest szambo  ( jest crunchips jest impreza )  jest like jest oszustwo ( jest crunchips jest impreza )  czujesz przekret jest like  ( jest crunchips jest impreza )

Pozdrawiam cie like :P

Opublikowano

nie tobie to oceniac pionku

Ani Tobie pajacu. Idź czekać na mentosa , to Ci może za pisanie tych bredni bazę jakoś odpali ;|

nie potrzebuje baz od mentosa, mam swoje a ty widze masz bol dupy

Nie mam zwyczaju mieć bólu dupy o to że ktoś nie ma nic w głowie i zajmuję się kradzieżami i oszustami. Mam większe ambicję ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@DarkSince. ty tez rozumem nie grzeszysz XDDD jak tam malygos? kiedy malygos s5?

MalygoS'a już nie będzie ale będzie coś nowego znacznie lepszego :)

Od kiedy glador jest nowym serwerem? Wiesz, że go też wypie*dolą z mpc, więc jeśli masz robić reklamę jak na malygosie to odpuść.

Jest like jest szambo  ( jest crunchips jest impreza )  jest like jest oszustwo ( jest crunchips jest impreza )  czujesz przekret jest like  ( jest crunchips jest impreza )

Pozdrawiam cie like :P

Sens posta, jak i składnia, na poziomie gimnazjum, nawet jeszcze niżej.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...