Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Okradł na 9 tysięcy złotych

BezProcentów

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To, że kradną było wiadome od dawna, ale nikt z tym nic nie zrobił aż do teraz. Wielkie brawa Jaraj, że udostępniłeś ten filmik i nagłośniłeś sprawę.
Może w końcu to dotrze do ludzi, że bazy danych z serwerów wyciekają, wyciekały i będą wyciekać, oraz że trzeba - tudzież należy ustawiać wszędzie inne dane logowania, najlepiej wygenerowane przez generatory i co jakiś czas je zmieniać.
A Tobie mentos i całej tej szajce złodziei życzę żebyście doczekali się odpowiedniej reakcji ze strony władz. :)

Opublikowano

Dobra, w końcu mam możliwość napisania postu, więc to zrobię.

Widziałem ostatnio że ktoś tam próbuje wszystko odwrócić kota ogonem bo nie pokazałem rozmów z yt, powiem wam że w chu*u mam prywatne rozmowy kogoś nie na temat, znajdywałem tylko słowa kluczowe, więc gdyby pisali coś o tym o czym był film to bym pokazał.

Propozycja.

Duże litery, specjalne znaki na potęgę na każdym serwerze nowe.

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy ja Cie obrażam? Otwórz swoją książkę od specjalizacji i poczytaj artykuły o zniesławieniu Panie Studencie Prawa.

Dla Twojej wiadomości, Twój heros, bóg, autorytet, za którym tak stoisz - chodzi o Pana JarajTo, czytając archiwa, przeglądając pliki, sam stał się posiadaczem pokaźnej liczby baz serwerowych i ma w tym momencie dostęp do setek tysięcy logów i jest tak samo zamieszany w całą sprawę jak inni.

Od teraz jeżeli ktoś zostanie okradziony na jakimś serwerze z itemków, dochodzi kolejny kandydat, który mógł w tym maczac palce :)

Ktoś Cię zapytał po co Ci w takim razie baza danych, a Ty nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie tylko pierdolisz bez sensu. Cóz, chyba kazdy zauważy że na niewygodne pytania lepiej unikać odpowiedzi ^^

@EklasaTrolls

Opublikowano

Heh ;) troszke jarajto nie moge zrozumieć co sam przez to chcesz osiągnąć? To ze ludzi sie ojebalo to było zawsze. A nagle gdy dostales hejt ze sam okradales, nagrywasz o innych osobach co robili. Troche jak frajer to pokazałeś. Dla mnie byłeś idiota co chce miec fejm koło siebie, idz nagrywaj te smieszne i bez wartości filmiki ;) Pozdrawiam Mones

Opublikowano

Heh ;) troszke jarajto nie moge zrozumieć co sam przez to chcesz osiągnąć? To ze ludzi sie ojebalo to było zawsze. A nagle gdy dostales hejt ze sam okradales, nagrywasz o innych osobach co robili. Troche jak frajer to pokazałeś. Dla mnie byłeś idiota co chce miec fejm koło siebie, idz nagrywaj te smieszne i bez wartości filmiki ;) Pozdrawiam Mones

Ta? Pokaż mi to sam bo ja wyczuwam tutaj jakieś drugie konto pajaca, który opierdala ludzi po takim wpisie.

Dobra pass, nie pokazuj. Po twoich postach na forum już wiem że to bajki.

Opublikowano

Ta? Pokaż mi to sam bo ja wyczuwam tutaj jakieś drugie konto pajaca, który opierdala ludzi po takim wpisie.

Ty k***a jestes ulom xD Chcesz sie pokazać kim ty nie jestes a tak naprawde zero z ciebie xD
Opublikowano

Ty k***a jestes ulom xD Chcesz sie pokazać kim ty nie jestes a tak naprawde zero z ciebie xD

Gościu, bo ja chyba czegoś nie kumam. Próbujesz się ze mną 'bić' na inteligencję? Ja przynajmniej nie mam problemów z takimi błędami... napisać o pomoc z takim czymś a potem jeszcze zgrywać kozaka..

18328f53945d5affee693da1fd19dda2.png

Opublikowano

Gościu, bo ja chyba czegoś nie kumam. Próbujesz się ze mną 'bić' na inteligencję? Ja przynajmniej nie mam problemów z takimi błędami... napisać o pomoc z takim czymś a potem jeszcze zgrywać kozaka..

18328f53945d5affee693da1fd19dda2.png

Moze nie masz takich bledow skoro robisz na gotowych plikach xD
Opublikowano

A ja się zastanawiałem kiedyś... Gdzie jest moje EQ, hajs i poty. A to pewnie te k***y dworskie ukradły. Nawet poty pazery zajebały xD

Tak właśnie myślałem. Bo pasy miałem dobre, tylko na 2/3 serverach te same co na globalu. Ale żeby ribka 27 śr ukraść :D no patologia. Mam nadzieje, że Wam łapy ktoś połamie :D

Opublikowano

Ale się k***a cipki tłumaczą xD Każdy wie, że to co tam się odpierdalało, to był jeden wielki burdel. Ogólnie osoby zamieszane w tę sprawę perm na mpc, na IP, potem tylko sprawdzać, czy taki k***s znów z innego konta postów nie narobił i prezek nie wrzuca. I tyle. Jak chcecie być w to ubabrani, to nie banujcie, nic nie róbcie, ale ludzie nie lubią obok gówna siedzieć i spadnie Wam w końcu liczba userów, opinia o forum będzie taka, że już zawsze będzie jebało, że wyżej postawione osoby na mpc są albo zamieszane jakieś machloje, albo na takowe zezwalają na forum, tolerują takich użytkowników. Wyjebcie wszystkich p****ów, niech prezki na priv-metin wrzucają, to może z 50 chłopa na serw wejdzie

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

gówno burza o gówno 

pozatym  co tu k***a robią  ssy z mojego serwera? 

jak z tym nic wspolnego nie mamy ani ja ani majcher ;) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ogólnie dziwię się, że taki spór o marne 9k

Mam nadzieję, że zostało to odpowiednio zgłoszone do służb?

Co służba zrobi, jak prywatne serwery nie są legalne? Nie ma przecież żadnej sprawności przemysłowej ze strony PL`a, umożliwiającej byt prywatnych serwerów. Wszystko jest unlegal.

Opublikowano

Ogólnie dziwię się, że taki spór o marne 9k

Mam nadzieję, że zostało to odpowiednio zgłoszone do służb?

Co służba zrobi, jak prywatne serwery nie są legalne? Nie ma przecież żadnej sprawności przemysłowej ze strony PL`a, umożliwiającej byt prywatnych serwerów. Wszystko jest unlegal.

Nie ma znaczenia, oni na to nie patrzą. Robią 2 telefony, albo odda albo chuk ci w.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...