Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Okradł na 9 tysięcy złotych

BezProcentów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj to jest tylko gra... A wy robicie z tej gry swoje życie. Jeden okrada, reszta płacze. Ludzie mają po 30 lat i pod koniec miesiąca myślą o tym co kupić dzieciakowi do jedzenia bo leży w łóżku i płacze... Co się odpierdala to nie mam słów 

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A przed chwilą chciałeś mi wcisnąć, że mój jest malygos.

Ej Ty gościu jesteś jakiś spierdolony? Szanuje ludzi ale piszesz post o niczym, gdzie Ci tak zjebie pisałem bo nie widzę... co za ameba k***a majch3r nie oje.biesz już ludzi na kase serwerem metina i elo.

Człowieku powiedz mi kogo jak to nazwałeś "oje...łem" ?

Myślisz, że napisałeś czy też powiedziałeś o mnie "całą prawdę" oczywiście bo mnie znasz... nawet jednego słowa ze mną nie zamieniłeś.

To będziesz pierniczył o mnie głupoty ?

Za jakiś czas będę startował ze swoim serwerem i nie ukrywam tego, jednak za wcześnie by o tym teraz mówić, ponieważ jest jeszcze w trakcie prac.

Nie podoba się Tobie, że ktoś robi serwer to proszę pisz sobie mnie nie interesuje Twoja opinia.

To gracze decydują gdzie chcą grać i na jakich serwerach.

Idź na Youtube i nagraj "całą prawdę" o Majch3r przynajmniej będę sławny :)

Tylko proszę Cię zanim coś powiesz lub napiszesz to zweryfikuj informacje, bo nie lubię jak ktoś kłamie na mój temat.

Opublikowano

Oj to jest tylko gra... A wy robicie z tej gry swoje życie. Jeden okrada, reszta płacze. Ludzie mają po 30 lat i pod koniec miesiąca myślą o tym co kupić dzieciakowi do jedzenia bo leży w łóżku i płacze... Co się odpierdala to nie mam słów 

To niech pójdzie do roboty.

A przed chwilą chciałeś mi wcisnąć, że mój jest malygos.

Ej Ty gościu jesteś jakiś spierdolony? Szanuje ludzi ale piszesz post o niczym, gdzie Ci tak zjebie pisałem bo nie widzę... co za ameba k***a majch3r nie oje.biesz już ludzi na kase serwerem metina i elo.

Człowieku powiedz mi kogo jak to nazwałeś "oje...łem" ?

Myślisz, że napisałeś czy też powiedziałeś o mnie "całą prawdę" oczywiście bo mnie znasz... nawet jednego słowa ze mną nie zamieniłeś.

To będziesz pierniczył o mnie głupoty ?

Za jakiś czas będę startował ze swoim serwerem i nie ukrywam tego, jednak za wcześnie by o tym teraz mówić, ponieważ jest jeszcze w trakcie prac.

Nie podoba się Tobie, że ktoś robi serwer to proszę pisz sobie mnie nie interesuje Twoja opinia.

To gracze decydują gdzie chcą grać i na jakich serwerach.

Idź na Youtube i nagraj "całą prawdę" o Majch3r przynajmniej będę sławny :)

Zgasiłeś się poprzednim komentarzem idź już spać majch3r bo mózg off.

Opublikowano

Ok dobry człowieku skoro jesteś wszechwiedzący i wszystko wiesz.
Wejdź sobie w tego linka:
http://www.mpcforum.pl/topic/1532596-nykeriapl-dedyk-medium/?hl=+nykeria#entry12960610

I przeczytaj te słowa:

PLIKI ODKUPILIŚMY MAMY ZGODĘ NA UŻYCIE TEJ PREZENTACJI !!!

SZUKAMY JESZCZE OSÓB CHĘTNYCH UDZIELIĆ NAM TEAMSPEAKA

ORAZ CHĘTNYCH YOUTUBERÓW

DO NAGRANIA PREZENTACJI, SERII I ZAPOWIEDZI !!!

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA START !!! 

Pozdro :)

Opublikowano

A tam widzę, że grubo się robi a mam trochę wolnego czasu to komuś pomogę.Proszę dowody/zgłoszenia jak was ten ziomek opierdala na PW coś poradzimy ciekawi mnie czy z tym 9k to fejk jak nie to będzie ciekawie pozdrawiam.

Opublikowano

Właśnie poszło pierwsze zgłoszenie na Komende haha :D, czytajcie debile co piszecie, jak sami sie wje*baliscie :D. Powiadam wam tak, dostaniecie wyroki w zawieszeniu, a po tym jak wyjdzie reszta bedzie recydywa i zrobicie za Panienki pod cela :D. Mam do was propozycję, spotkajcie sie wszyscy i po kolei kazdy kazdemu bd mopa w dupę wsadzał , zeby sra*nie sie przyzwyczailo :D

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Przepraszam bardzo - z jakiej racji chcecie ich zablokować na forum? To samo tyczy się Małysza, kiedy go odblokujecie?

Przestańmy być hipokrytami i działajcie w jedną, albo drugą stronę. Do odstrzału najpierw powinni iść wszyscy, którzy maczali palce przy Antarisie, a później sobie sądźcie kogo chcecie. 

lownfast

Opublikowano

Przepraszam bardzo - z jakiej racji chcecie ich zablokować na forum? To samo tyczy się Małysza, kiedy go odblokujecie?

Przestańmy być hipokrytami i działajcie w jedną, albo drugą stronę. Do odstrzału najpierw powinni iść wszyscy, którzy maczali palce przy Antarisie, a później sobie sądźcie kogo chcecie. 

Takich idiotów nie ma co trzymać na forum. Działają na niekorzyść jego społeczności, także... 

I czemu w każdą akcje związaną z metinem musicie mieszać antarisa? Co innego postawienie serwera pod kase, a co innego jebane złodziejstwo. :v

Swoją drogą ktoś pisał do mnie ostatnio, że chce kupić baze moich serwerów, ciekawe kto to mógł być xD 

Opublikowano

sprawa antarisa jest w toku :) Wszystko sie zakonczy niebawek tak jak powinno

ban.gif

Opublikowano

Noo antaris to dopiero byl przekręt... Nie wywiazanie sie z umowy itp. serwer off bez zadnego info. Moze pozew zbiorowy?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Antaris wyruchał was na hajs, ale nic z tym nie zrobicie, bo sami go tam ładowaliście a oni żadnej umowy w tej sprawie z wami nie mieli więc jedyne co możecie zrobić to sobie zapomnieć o tej sprawie  :yay:

Co do tematu to gj, tępić śmieci.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jebie mnie sprawa Antarisa na całej linii. Ich wyjaśnienia kompletnie mnie nie obchodzą, zachowali się jak k***y i tego nie da się inaczej określić. 

Forum wybiło się na metinie i przede wszystkim opiera się właśnie na nim. Właśnie z tą wiedzą administracja forum/gry świadomie wyruchała swoją społeczność. Forum, które skupia największą społeczność metina w Polsce strzeliło sobie samobója robiąc skok na kasę użytkowników. Dlatego nie widzę powodów dlaczego mielibyśmy blokować kogokolwiek na forum. Zacznijcie od siebie i wtedy możemy rozmawiać. 

lownfast

Opublikowano

Z mojego punku widzenia, skoro wyszły takie jaja to Administracja powinna uważać i uważnie "karać" osoby na ty forum powiązane z tym gównem żeby nie okazało się iż ktoś ucierpi za nic - bo sądząc po tym co tu widzę to może się okazać że za chwile połowa mpc będzie "miała udział" przez wałki tych idiotów. I swoją drogą chciałbym zobaczyć ich miny kiedy faktycznie ktoś weźmie i zgłosi na policję - kradzież, przestępstwa internetowe itp itd - współczuję rodzinkom. CO jak co ale nigdy nie zniżył bym się do takiego poziomu żeby kogoś okraść czy to w sieci czy w realu - trzeba być naprawdę upośledzonym dzieciakiem i mieć powazne problemy żeby coś takiego zrobić. 

CO do Antarisa - ekipa ma już nowy serwer więc mają nas / was gdzieś ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Z mojego punku widzenia, skoro wyszły takie jaja to Administracja powinna uważać i uważnie "karać" osoby na ty forum powiązane z tym gównem żeby nie okazało się iż ktoś ucierpi za nic - bo sądząc po tym co tu widzę to może się okazać że za chwile połowa mpc będzie "miała udział" przez wałki tych idiotów. I swoją drogą chciałbym zobaczyć ich miny kiedy faktycznie ktoś weźmie i zgłosi na policję - kradzież, przestępstwa internetowe itp itd - współczuję rodzinkom. CO jak co ale nigdy nie zniżył bym się do takiego poziomu żeby kogoś okraść czy to w sieci czy w realu - trzeba być naprawdę upośledzonym dzieciakiem i mieć powazne problemy żeby coś takiego zrobić. 

Nikt nikogo nie zgłosi, bo z prawnego punktu widzenia prywatne serwery są nielegalne. 

lownfast

Opublikowano

Nikt nikogo nie zgłosi, bo z prawnego punktu widzenia prywatne serwery są nielegalne. 

Z prawnego - sporo już spraw było o prywatne serwery. Nie ma to znaczenia - skradziono , zajebano - nie ważne czy prywatny serwer czy nie prywatny. Nikt w sądzie dopóki "właściciel" metina nie weźmie udziału w rozprawie u nas w POLSCE  nie bierze i nie bedzie brał tego pod uwagę chyba że GF czy Webzen czy inny wniesie w naszym kraju roszczenia o bezprawne działania na jego własności. Dopiero w tedy z punktu widzenia prawnego sprawa teoretycznie może zniknąć, ale to nie zmienia faktu że "ZŁODZIEJ" to złodziej bez względu na to czy ukradł coś na "kradzionych" plikach czy nie - miało to wartość w realnym życiu - hajs , prawo zostało złamane jak to dotyczące kradzieży jak również to o "cyber przestępczości" czyli w tym wypadku hacki , handlowanie / wykorzystywanie danych osobowych w celach kradzieży / szkody itp itd.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jebie mnie sprawa Antarisa na całej linii. Ich wyjaśnienia kompletnie mnie nie obchodzą, zachowali się jak k***y i tego nie da się inaczej określić. 

Forum wybiło się na metinie i przede wszystkim opiera się właśnie na nim. Właśnie z tą wiedzą administracja forum/gry świadomie wyruchała swoją społeczność. Forum, które skupia największą społeczność metina w Polsce strzeliło sobie samobója robiąc skok na kasę użytkowników. Dlatego nie widzę powodów dlaczego mielibyśmy blokować kogokolwiek na forum. Zacznijcie od siebie i wtedy możemy rozmawiać. 

tak sie konczy jak team to idioci ktorzy mysla ze sa bogami i ich koledzy :) Ja sam mam sprawe z antarisem ktora wyjasniam bo pewne osoby za duzo gowna narobily na moj temat i teraz staraja sie uciec od calego tego projektu zwalajac to na innych (w tym mnie) a niestety makin ma zwiazane rece bo nie on jest wlascicielem:)

ban.gif

Opublikowano

jak wy sobie chyba jakies żarty robicie xD pozwac? za co! ale proszę sadu no zniknela mi stalka +9, a wiec nawet jeśli ci zniknela to nie jesteś w stanie nawet dowiedzieć się kto ci ja ukradl ja mentos czy może jakiś ktokolwiek inny to jak szukac igly w stogu siana. :D

Opublikowano

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych nie mieli prawa przekazywać informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym.

Prokuratura wita:D

jak wy sobie chyba jakies żarty robicie xD pozwac? za co! ale proszę sadu no zniknela mi stalka +9, a wiec nawet jeśli ci zniknela to nie jesteś w stanie nawet dowiedzieć się kto ci ja ukradl ja mentos czy może jakiś ktokolwiek inny to jak szukac igly w stogu siana. :D

Jakie szukanie igły w stogu siana jak sprawca jest znany, ofiara sama się znajdzie.

Tutaj nie rozchodzi się o stalke +9, a o przedmioty warte nawet 9 tys.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...