Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Okradł na 9 tysięcy złotych

BezProcentów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest like jest szambo  ( jest crunchips jest impreza )  jest like jest oszustwo ( jest crunchips jest impreza )  czujesz przekret jest like  ( jest crunchips jest impreza )

Pozdrawiam cie like :P

Udowodnij :>

@DarkSince. ty tez rozumem nie grzeszysz XDDD jak tam malygos? kiedy malygos s5?

MalygoS'a już nie będzie ale będzie coś nowego znacznie lepszego :)

Od kiedy glador jest nowym serwerem? Wiesz, że go też wypie*dolą z mpc, więc jeśli masz robić reklamę jak na malygosie to odpuść.

Jest like jest szambo  ( jest crunchips jest impreza )  jest like jest oszustwo ( jest crunchips jest impreza )  czujesz przekret jest like  ( jest crunchips jest impreza )

Pozdrawiam cie like :P

Sens posta, jak i składnia, na poziomie gimnazjum, nawet jeszcze niżej.

A twierdził na gg że ma 20 lat XDDDD

Teraz to tylko ustawiać na stronach wymagane specjalne znaki do haseł .. xD 

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie mam w tym całym temacie tylko jedno :

A jak nazwać osoby które zakładają prywatne serwery bez licencji Webzenu ?

Nie porownuj osob ktore robia serwery dla ludzi i kasy, a nie tylko dla kasy by ojebac jak najwiecej. 

btw. Teraz gadanie o licencji ze sie nie ma to pierdolenie, miec nikt juz nie bedzie bo webzen nie sprzedaje juz licencji po akcji z sg. Gameforge ma prawa na wylacznosc do metina

ban.gif

Opublikowano

Pytanie mam w tym całym temacie tylko jedno :

A jak nazwać osoby które zakładają prywatne serwery bez licencji Webzenu ?

A kogo ta licencja obchodzi?

Opublikowano

no tak, a dealerzy narkotyków to tacy aptekarze z podziemia bo kogo to obchodzi, sprzedają koks ludziom i jest fajnie :p

albo kogo obchodzi skąd mam tego iphona, nie stać mnie na tego z salonu więc kupie kradziony i kogo to obchodzi, ja mam z czego dzwonić. Wszystko fajnie do czasu aż tobie nie ukradną a wtedy to już gównoburza :D pozdro !

Swojego czasu jak byłam w teamie mt2 rozmawiał z nami Art o tym, on powiedział że gf ma się tym zająć ale nie jest tajemnicą że gf miało zawsze wywalone na polaków i tak to już zostało.

Może i złodziej złodziejowi nierówny, bo jeden ukradnie prawo autorskie i nic się nie dzieje a drugi jakieś skiny i gimbaza płacze, ale niech się zastanowi ten co zakłada taki temat i na filmie mówi że zrobił to bo nienawidzi złodziei a sam stawia priv serwa (info z kanału spawacza)

c27b07176b2cffc0copyfr4.gif
Opublikowano

przyganiał kocioł garnkowi... w tym temacie widzę, co jeden to lepszy, sama śmietanka xD

Ja tam nie narzekam, dzięki Averiosowi nauczyłem się robić na każdym serwerze inne loginy i hasła (Dzięki Avek <3)

A jak ktoś nie ma mózgu, to już nie wina administracji, według mnie każdy powinien ponosić odpowiedzialność za siebie.

Pozdrawiam, 3m3jz1ng

sygna.tan.png

Opublikowano

no tak, a dealerzy narkotyków to tacy aptekarze z podziemia bo kogo to obchodzi, sprzedają koks ludziom i jest fajnie :p

albo kogo obchodzi skąd mam tego iphona, nie stać mnie na tego z salonu więc kupie kradziony i kogo to obchodzi, ja mam z czego dzwonić. Wszystko fajnie do czasu aż tobie nie ukradną a wtedy to już gównoburza :D pozdro !

Swojego czasu jak byłam w teamie mt2 rozmawiał z nami Art o tym, on powiedział że gf ma się tym zająć ale nie jest tajemnicą że gf miało zawsze wywalone na polaków i tak to już zostało.

Może i złodziej złodziejowi nierówny, bo jeden ukradnie prawo autorskie i nic się nie dzieje a drugi jakieś skiny i gimbaza płacze, ale niech się zastanowi ten co zakłada taki temat i na filmie mówi że zrobił to bo nienawidzi złodziei a sam stawia priv serwa (info z kanału spawacza)

Ale na prywatnych serwerach grasz :)  Hipokryto :)

Opublikowano

czasem gram i co w związku z tym ?  mało tego, nie czytam regulaminów przed ich akceptowaniem, zdarza mi się przekraczać prędkość a nawet w przeszłości używać substancji niedozwolonych xD

i w tym jest całe sedno, zrozumiałeś już ?? ja nie zakładam takich tematów i nie krzyczę że nienawidzę złodziei, bo nie ma ludzi kryształowych. Żeby nazwać kogoś złodziejem a samemu kraść prawa autorskie to mnie razi, taka fałszywość, nawet sama nie wiem jak to nazwać.. .brak honoru ??

ty jesteś kryształowy to pierwszy rzuć kamień okej ?

c27b07176b2cffc0copyfr4.gif
Opublikowano

Z punktu gracza to fakt prywatne serwery to "ukradzione pliki" jednak gf tez na tym duzo zyskal i zyskuje 

ban.gif

Opublikowano

Czytam 5/6 strone, co do Averiosa. Twoja gildia nawet mówi że wchodziłeś na konta. sępili od Ciebie baze ale nie chciales im dac, w sumie nic dziwnego bo znasz ich tylko z gildi.Rozdawałeś dla swojej gildi eq od innych ludzi a na 5 i 6 stronie piszesz ze nikt Ci nie udowodni nic.. Ciekawe :D a nic dziwnego że baza serwera arianea juz lata po necie skoro w teamie był douche największy złodziej i oszust i florine do niego nic nie mam w sumie, da się z nim porozmawiać tylko że nie potrafi tych metinów stawiac ;p

Opublikowano

Teraz to tylko ustawiać na stronach wymagane specjalne znaki do haseł .. xD

Możesz ustawiać, to wciąż zwykłe 2xSHA1, a ludzie to nadal ludzie i znaczna większość gdy zobaczy, że musi dodać znak specjalny to zrobi haslo: qwert1234! zamiast wx3."]pT4^Gu

Jeżeli ktoś potrzebuje w "rozkodowaniu" hashy z baz danych to uderzać do mnie. Mogę również zrobić combolisty. Z chęcią pomogę, oczywiście za darmo.

Opublikowano

A od siebie polecam zmiany haseł na email, facebooki, steamy, oryginy, polski global itp itd i inne cenne sprawy jeżeli nie chcecie miec takich niespodzianek.. :)

385501475716621136490.png

480191475716621136490.png

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Banda biedaków i złodziejaszków B)

Perma na morde i koniec zarabiania.

XDDDDDD I co twoim zdaniem ten perm da?

nie oszukujmy się, ale mpc nadal ma wpływ na ilość graczy na serwerze, no chyba, ze to pandora.

Zakaz wstawiania prezki, brak prezki - brak graczy, brak graczy - brak hajsu

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Banda biedaków i złodziejaszków B)

Perma na morde i koniec zarabiania.

XDDDDDD I co twoim zdaniem ten perm da?

nie oszukujmy się, ale mpc nadal ma wpływ na ilość graczy na serwerze, no chyba, ze to pandora.

Zakaz wstawiania prezki, brak prezki - brak graczy, brak graczy - brak hajsu

Wstawianie prezentacji na mpcforum w 2k16 xD
Opublikowano

A od siebie polecam zmiany haseł na email, facebooki, steamy, oryginy, polski global itp itd i inne cenne sprawy jeżeli nie chcecie miec takich niespodzianek.. :)

Nie no mocny jestes z n*l*eda zajebali Ci konto . Super ! :*

@ To pic 

Jeszcze od siebie moge dodać:

96362536335946886090.jpg

Wypowiedź z 2014 roku od pewnego użytkownika. 

sygna.png

Opublikowano

Nie no mocny jestes z n*l*eda zajebali Ci konto . Super ! :*

Nie rozumiem Twojego posta. ;) Powtarzam tylko, że takie sytuacje sie zdarzają i akurat może gdzieś ktoś takie hasło samo ma i bajlando. 

Wystarczy wpieprzyc sie na sam email, a z jednego konta możesz i do 5 innych wejśc..

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Jakim trzeba byc chu.jem zeby kupowac bazy danych i okradac ludzi w taki sposob?

Czasem wstyd mi za ten narod - typowe polaczki cebulaczki brakuje pieniedzy to krasc poprzez takie cos..

Prosze o reakcje kogokolwiek, takie cos nie powinno byc dopuszczalne!

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...