Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Okradł na 9 tysięcy złotych

BezProcentów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy z czasem, bo jak na chwile obecna to tylko pierdolamento.

Tu policja, tam policja a i tak wyjdzie jak wyjdzie.. :)

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ohoho co to się porobiło, wielkie hakjery dupka obsrana ze strachu  :lenny:  :lenny:  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^ beka.

Sielu czemu ja mam byc niby obsrany ja tylko chce wyjasnic jak bylo naprawde dlatego napisalem i szczerze tak jak pisalem moglem to olac jednak wole sie wypowiedziec by nie stracic w oczach moich widzow.

Opublikowano

ohoho co to się porobiło, wielkie hakjery dupka obsrana ze strachu  :lenny:  :lenny:  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^ beka.

Sielu, będą stawiać kolejny serwer żeby na papier im starczyło jak dokładnie ich przetrzepią :P

xDDDD żeby chociaż to potrafili  :lenny:  teraz będą wchodzić i pisać takie posty bo dupa obsrana, że pismo przyjdzie do chaty i matka z domu wypierdoli nieudacznika jednego z drugim.  :yay:

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sielu czemu ja mam byc niby obsrany ja tylko chce wyjasnic jak bylo naprawde dlatego napisalem i szczerze tak jak pisalem moglem to olac jednak wole sie wypowiedziec by nie stracic w oczach moich widzow.

Wydaje mi się że żaden z was nie ma na tyle odwagi żeby się przyznać jak było naprawdę :p I już na pewno straciłeś sporo w oczach twoich widzów :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciekawe czy od kradzieży też podatek odprowadzałeś ;( Bo nie wiem czy wiesz ale jak pokazujesz siebie jako krystaliczny człowiek to od rzeczy które ukradłeś razem z tymi młotami którzy potrafią tylko kraść i wybijać się na oszustwach, kradzieżach to odprowadź ładnie podatek, ;) Aaa i powiem Ci tak że studiuje prawo, i jeżeli okaże się to prawdą że oj5baliście tyle osób to uwierz że każdy sąd czy jakikolwiek organ ścigania nawet na to okiem nie spojrzy że Jaraj wszedł na ten komunikator ale za to wam dokładnie spojrzy i wymierzy odpowiednie kary ;P

Czy Ty myślisz, że ja nie mam co robić w życiu tylko czyścić konta z FMS-ów czy RIB-ów +9?

Daj mi choć pół dowodu na to, że komus zniknał yang z konta z mojej winy, nie wiesz nic a wypowiadasz się w temacie.

Po Twojej wypowiedzi wnioskuje, że studiować to Ty możesz co najwyżej Bossologie u Uriela. Zdania poprawnie nie potrafisz ułożyć...

W sumie czego się spodziewać po użytkowniku, który w zainteresowaniach ma wpisane "Baronka na Antarisie" :D

Bossologia to juz pewnie na M :D

Opublikowano

Słuchaj skoro tak jak piszecie jestem winny dlaczego  nie pokazal tego na filmiku tylko dodal moj nick ?

Ale nie musisz się nam tłumaczyć. Cokolwiek powiesz to i tak wszyscy już wiedzą jakimi jesteście ludźmi i nie wiem jakim trzeba być debilem żeby na jakimkolwiek serwerze u was grać, albo wasz kanał oglądać etc. Może na tym filmiku jednak jest coś o Tobie tylko dokładnie nie oglądałeś? Nie widzę sensu żeby Jaraj dodał tylko twój nick od tak bo ma takie życzenie. Jednak nie jesteś taki krystaliczny więc powinieneś po dupie dostać jak wszyscy co okradali ;) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciekawe czy od kradzieży też podatek odprowadzałeś ;( Bo nie wiem czy wiesz ale jak pokazujesz siebie jako krystaliczny człowiek to od rzeczy które ukradłeś razem z tymi młotami którzy potrafią tylko kraść i wybijać się na oszustwach, kradzieżach to odprowadź ładnie podatek, ;) Aaa i powiem Ci tak że studiuje prawo, i jeżeli okaże się to prawdą że oj5baliście tyle osób to uwierz że każdy sąd czy jakikolwiek organ ścigania nawet na to okiem nie spojrzy że Jaraj wszedł na ten komunikator ale za to wam dokładnie spojrzy i wymierzy odpowiednie kary ;P

Czy Ty myślisz, że ja nie mam co robić w życiu tylko czyścić konta z FMS-ów czy RIB-ów +9?

Daj mi choć pół dowodu na to, że komus zniknał yang z konta z mojej winy, nie wiesz nic a wypowiadasz się w temacie.

Po Twojej wypowiedzi wnioskuje, że studiować to Ty możesz co najwyżej Bossologie u Uriela. Zdania poprawnie nie potrafisz ułożyć...

W sumie czego się spodziewać po użytkowniku, który w zainteresowaniach ma wpisane "Baronka na Antarisie" :D

Widzisz jak widzę co na tym forum się wyprawia to jednak wolę mieć cokolwiek wpisane w profil niż opierdalać ludzi jak co po niektórzy. ;) Ja wolę tą bossologie studiować niż zajmować się kradzieżami i oszustwami ;) A wy kradzież na 1 pkt bo daliście się złapać ;p

A i najlepsze to jest to kolego:

https://embed.gyazo.com/d7b22eb6bef7e5c8c424bd2da71977e8.png

https://embed.gyazo.com/7c1634896a3d284e84a8e4c9c8c55b43.png

Po co ci bazy danych jeżeli nie do oszustw?

Masz wszystkich za debili czy sam z Siebie robisz konkretnego debila? Chyba że jesteś amebą umysłowo i nie potrafisz sobie wymyślić dla Siebie loginu i hasła więc pomagasz sobie jakże obszerną bazą danych? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy ja Cie obrażam? Otwórz swoją książkę od specjalizacji i poczytaj artykuły o zniesławieniu Panie Studencie Prawa.

Dla Twojej wiadomości, Twój heros, bóg, autorytet, za którym tak stoisz - chodzi o Pana JarajTo, czytając archiwa, przeglądając pliki, sam stał się posiadaczem pokaźnej liczby baz serwerowych i ma w tym momencie dostęp do setek tysięcy logów i jest tak samo zamieszany w całą sprawę jak inni.

Od teraz jeżeli ktoś zostanie okradziony na jakimś serwerze z itemków, dochodzi kolejny kandydat, który mógł w tym maczac palce :)

Opublikowano

Czy ja Cie obrażam? Otwórz swoją książkę od specjalizacji i poczytaj artykuły o zniesławieniu Panie Studencie Prawa.

Dla Twojej wiadomości, Twój heros, bóg, autorytet, za którym tak stoisz - chodzi o Pana JarajTo, czytając archiwa, przeglądając pliki, sam stał się posiadaczem pokaźnej liczby baz serwerowych i ma w tym momencie dostęp do setek tysięcy logów i jest tak samo zamieszany w całą sprawę jak inni.

Od teraz jeżeli ktoś zostanie okradziony na jakimś serwerze z itemków, dochodzi kolejny kandydat, który mógł w tym maczac palce :)

Dlaczego twierdzisz że jest dla mnie jakimś herosem bogiem albo bóg wie kim?  Jak widać w tym momencie to raczej chciał was udupić a nie ludzi oszukiwać.  Jak by chciał oszukiwać osoby to raczej by nie wrzucał filmu na yt gdzie widać że może sobie bazy pobrać ? Gdzie tu widzisz sens tego wszystkiego? '

Próbujesz się bronić jakimiś farmazonami, a prawda jest taka że jesteś oszustem , upośledzoną amebą i możesz mnie nawet o zniesławienie posądzić. Jest to mała szkodliwość czynu, szczególnie jak się sąd dowie że rozmawiałem z osobą która jest winna tylu oszustw, kradzieży itp. Więc polecam szukać sobie adwokata, a nie straszyć kogoś zniesławieniem bo w tym momencie zachowujesz się jak 12 latek. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Winna tylu oszustw, na filmiku nie zostalo udokumentowane ze ktokolwiek "oczywiscie historia o 9k mentosa nie jest prawdziwa bo chyba tylko debil by w to uwierzyl" nie obrazajac uzytkownikow forum, popelnil jakies oszustwo tylko zostalo pokazane ze mentos z kims rozmawial i ze ma bazy danych. bazy danych ma wiele osob ale nie zarzuca sie im ze sa zlodziejami tym bardziej ze straszycie tutaj policja a nie macie zadnych dowodow na to ze ktokolwiek popelnil przestepstwo. Takze dziekuje i nie pozdrawiamm, ciekawie sie czyta wasze wypociny a zwlaszcza pseudo prawnika ziomeq1994 ELO

Opublikowano

Winna tylu oszustw, na filmiku nie zostalo udokumentowane ze ktokolwiek "oczywiscie historia o 9k mentosa nie jest prawdziwa bo chyba tylko debil by w to uwierzyl" nie obrazajac uzytkownikow forum, popelnil jakies oszustwo tylko zostalo pokazane ze mentos z kims rozmawial i ze ma bazy danych. bazy danych ma wiele osob ale nie zarzuca sie im ze sa zlodziejami tym bardziej ze straszycie tutaj policja a nie macie zadnych dowodow na to ze ktokolwiek popelnil przestepstwo. Takze dziekuje i nie pozdrawiamm, ciekawie sie czyta wasze wypociny a zwlaszcza pseudo prawnika ziomeq1994 ELO

A ty kim jesteś? I nie napisałem nigdzie że jestem prawnikiem płaczku kolejny. Studiuję prawo więc do prawnika mi baaardzo daleko. Którą bazę danych Ci obiecali za te pierdoły? Widziałeś w ogóle ten film i oglądałeś go? Bo najwidoczniej nie. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzialem i ogladalem, za samo posiadanie bazy nic im nie grozi wiele baz bylo udostepnianych na roznorakich forach do uzytku publicznego wiec scigaj setki ludzi, czy ty siebie slyszysz? :D Twoje gadanie o policji to tylko gadanie, a jak bedzie to i tak kazdy wie :D co drugi na tym forum to wielki znawca i spec od wszystkiego 

Opublikowano

Widzialem i ogladalem, za samo posiadanie bazy nic im nie grozi wiele baz bylo udostepnianych na roznorakich forach do uzytku publicznego wiec scigaj setki ludzi, czy ty siebie slyszysz? :D Twoje gadanie o policji to tylko gadanie, a jak bedzie to i tak kazdy wie :D co drugi na tym forum to wielki znawca i spec od wszystkiego 

Ja nie mam zamiaru nikogo ścigać, ale prawda jest taka jak się tą sprawę rozgłosi a jak widać trochę osób jednak oszukali to możesz się zdziwić jak spore kłopoty będą mieli ;) A od czego to ja specem jestem bo sam nie wiem ? Nie trzeba być adwokatem żeby trochę o prawie wiedzieć ;P A jeżeli ktoś czyta dużo a nie oszukuje niewinnych ludzi to może się jednak sporo nauczyć. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiedz mi gdzie widac ze kogokolwiek oszukali na filmiku jaraja? Widac ze maja bazy nie widac ze kogos oszukali. Mozesz wnioskowac po fakcie ze maja bazy ze okradaja ludzi ale tego nie wiesz, mozesz spekulowac ze okradli 1000 osob albo ze nie okradli nikogo lecz prawdy sie nie dowiesz ani ty ani ja ani zapewne nikt. Nie widze sensu w prowadzeniu na ten temat dalszej dyskusji gdyz to do niczego nie doprowadzi :D tak jakbym teraz wrzucil na mpc jakas baze danych ludzie by to pobrali i bys mowil ze ci co pobrali beda mieli przejebane bo ludzi okradaja xDD a poszkodowanych jak nie bylo tak nie ma i nie bedzie :P

Opublikowano

Powiedz mi gdzie widac ze kogokolwiek oszukali na filmiku jaraja? Widac ze maja bazy nie widac ze kogos oszukali. Mozesz wnioskowac po fakcie ze maja bazy ze okradaja ludzi ale tego nie wiesz, mozesz spekulowac ze okradli 1000 osob albo ze nie okradli nikogo lecz prawdy sie nie dowiesz ani ty ani ja ani zapewne nikt. Nie widze sensu w prowadzeniu na ten temat dalszej dyskusji gdyz to do niczego nie doprowadzi :D tak jakbym teraz wrzucil na mpc jakas baze danych ludzie by to pobrali i bys mowil ze ci co pobrali beda mieli przejebane bo ludzi okradaja xDD a poszkodowanych jak nie bylo tak nie ma i nie bedzie :P

Ale nawet nie wiesz czy nie ma poszkodowanych bo wątpię że będą w tym temacie jednak się wypowiadać bo pewnie to sensu by nie miało. Jak już pisałem, sprawę się rozgłosi i poszkodowani się znajdą. ;) A po drugie sami pisali przecież że ludzi oszukują?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A uwierz mi sie sie nie znajda bo nie mozesz przypisac wszystkich kradziezy z internetu pod ta akcje. Uwierz mi ze takim zajeciem zajmuje sie o wiele wiele wiele wiecej osob i nikt ale to nikt nie bedzie wiedzial czy okradl ich averios mentos czy jakis inny pan XYZ, wiec nie sadze ze wasze spekulacje i intrygi beda mialy sens, aczkolwiek zycze powodzenia :D

Opublikowano

A uwierz mi sie sie nie znajda bo nie mozesz przypisac wszystkich kradziezy z internetu pod ta akcje. Uwierz mi ze takim zajeciem zajmuje sie o wiele wiele wiele wiecej osob i nikt ale to nikt nie bedzie wiedzial czy okradl ich averios mentos czy jakis inny pan XYZ, wiec nie sadze ze wasze spekulacje i intrygi beda mialy sens, aczkolwiek zycze powodzenia :D

Pierdolisz jak potłuczony.

Twoje spekulacje że nikogo nie okradli pomimo takich dowodów tym bardziej nie mają sensu.

Zapewne jakieś multi albo koleżka też zamieszany i próbuje się nieudolnie bronić.  Albo po prostu kretyn.

@Edit

Konto od wczoraj więc wszystko jasne

Opublikowano

Taka prawda  że wszystkie serwery tzw."kotlety"  powstają tylko po to żeby mieć baze z kontami  . To że "zjeby" które mają takie same loginy hasła jak  mejla czy też do portali społecznościowych się trafiają to już ich wina.Nie gram na żadnym privie a jak już to zawsze daje inne .MD5 jest bardzo łatwo rozszyfrować ale co ja tam będe gadał xD

sygna.png

Opublikowano

Nic nowego takie rzeczy się dzieją od lat więc jak dla mnie nic nie odkryłeś no ale dobrze że to nagłaśniasz może to nauczy ludzi zakładać wszędzie inne loginy i hasła 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...