Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Okradł na 9 tysięcy złotych

BezProcentów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam robisz serwer pod hajs a wytykasz to innym.

Ta? Podaj mi ten serwer, bo aktualnie mój 1 nie ma ISu [cagroso] a jak miał przez prawie rok to nie było tam ani razu peta.

Więc mamut wypierdalaj sprawdzić czy czasem potwory w bazie nie mają 0 hp, bo takiej rzeczy nie umiałeś na armentisie zrobić i się dziwiłeś że ch wywala.

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie mów że ty nie robisz. xD każdy ma ten sam powód tworzenia serwerów xD

Opublikowano

Ta? Podaj mi ten serwer, bo aktualnie mój 1 nie ma ISu [cagroso] a jak miał przez prawie rok to nie było tam ani razu peta.

Więc mamut wypierdalaj sprawdzić czy czasem potwory w bazie nie mają 0 hp, bo takiej rzeczy nie umiałeś na armentisie zrobić i się dziwiłeś że ch wywala.

Jest taki serwer wogóle? o.O

No nie mów że ty nie robisz. xD każdy ma ten sam powód tworzenia serwerów xD

Ja przynajmniej nikomu tego nie wytykam. Bo każdy ma ten sam zamiar $$$

1EPZ6G.gif

Opublikowano

25143147545059981193.png

Tyle w temacie ziomek.

Ty myślisz że o mój filmik mu chodziło?

To Ci udowodnię, chodziło mu o filmik Azprime ty chory zjebie jak mu forum rozjebał.

Proszę ja ciebie:

0389f3de3e5b16f31fcd308d720c24b0.png

d46e943a733ef77d8793ed6a043712bc.png

00b03a68552d9fc595eb5377b5dbcf00.png

Skończ się bronić bo ci to nie pyknie.

Opublikowano

25143147545059981193.png

Tyle w temacie ziomek.

To Ci udowodnię, chodziło mu o filmik Azprime ty chory zjebie jak mu forum rozjebał.

Proszę ja ciebie:

Ziomek, ja się nie bronię. Po prostu jeżeli kogoś się oczernia bez powodu to karma szybko działa ^^

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

25143147545059981193.png

Tyle w temacie ziomek.

Proszę ja ciebie:

Ziomek, ja się nie bronię. Po prostu jeżeli kogoś się oczernia bez powodu to karma szybko działa ^^

Ale co wróciło? Dałeś ss jak on pisał o azprime nie o mnie i moim filmie czaisz? Japi... co za łby pewnie górnik z ciebie w tym Głogowie i do Polkowic dojechać co rano musisz hahaha

Opublikowano

Booo daj sobie spokój koleś nie wie o czym gada nie ma koncepcji na swój serwer to myśli, że robiąc dramę innym wybije się ze swoim serwerem.
Jednak Jaraj pamiętaj, ze kij ma dwa końce i zawsze druga końcówka może też odpowiedzieć.

A mam takie pytanie czy jakbym napisał do kolegi dla brechtu, że wypatroszyłem kota do kolegi też byś z tego dramę zrobił ? xD

Opublikowano

Booo daj sobie spokój koleś nie wie o czym gada nie ma koncepcji na swój serwer to myśli, że robiąc dramę innym wybije się ze swoim serwerem.

Jednak Jaraj pamiętaj, ze kij ma dwa końce i zawsze druga końcówka może też odpowiedzieć.

Majch3r kija to trzeba mieć.

Opublikowano

A mam takie pytanie czy jakbym napisał do kolegi dla brechtu, że wypatroszyłem kota też byś z tego dramę zrobił ? xD

Opublikowano

A mam takie pytanie czy jakbym napisał do kolegi dla brechtu, że wypatroszyłem kota do kolegi też byś z tego dramę zrobił ? xD

Racja. Typek wysmiewa moje miasto i mój powiat jakby to było cos śmiesznego... Dobra tutaj kończę. Acuna, tez daj sobie spokój :P

Opublikowano

No kończcie, pisać i z metinem od razu.

Dodaję tego pana na życzenie, pewnie cała ekipa, obejrzę kopię archiwum nad ranem to coś dorzucę.

Proszę modów o ogarnięcie postów a moje można i nawet usunąć aby temat został!

c5bad2bf179474f1808c636fdecaceaf.png

Opublikowano

Majch3r kija to trzeba mieć.

Spoko widać nawet dobrej riposty nie potrafisz napisać.

Szkoda słów.

Jednak grzecznie Cię proszę o usunięcie mnie z tego, gdyż nic nie mam wspólnego z oszustwami, złodziejstwem itd. co mówisz.

W dodatku na swoim filmie oskarżasz osoby, które w ogóle nie mają nic wspólnego z pewnymi rzeczami.

Moje pytanie po co to robisz ?

Dla sławy ? dla fanu ? bo brak Ci piątej klepki ? A może szukasz zwady z innymi osobami ?

Przecież to co robisz nie prowadzi do niczego.

Każdy gracz, każdy użytkownik ma swój rozum, a Ty swoim zachowaniem manipulujesz i naginasz pewne rzeczy.

Jeśli coś robisz to zrób to prawdziwie i z sensem, dobrze by było jakbyś to skorygował właściwie. 

Dzięki za reklamę, tyle w temacie i nie pozdrawiam. 

Opublikowano

JarajTo prawilna mordka :)Serwer jego stoi do tej pory i bez IS . I życzę Ci powodzenia z drugim projektem . A Wam zjeba**ym złodziejom  Chu*j Wam w Dup*e !! Zjebaliście sobie reputację na mpc i wasze serwery są pod kasę robione , Brakuję tutaj jeszcze ,harnasia Persegi ! :) Robimy dymy here :) Ten temat  odniesie sławe na MPc .

Opublikowano

Tutaj prawdopodobnie będzie mój ostatni post. Ostatni serwer miałem w 2013 Venoxa. 3 lata minęły i do tej pory jeszcze nie postawiłem żadnego serwera :)

PS. Napisz jeszcze temat jaki to ból dupy masz, że GF to złodzieje, bo serwery pod IS maja. Nie będziesz przynajmniej jedyny, bo takich tematów w necie jest pełno :)

Opublikowano

Tutaj prawdopodobnie będzie mój ostatni post. Ostatni serwer miałem w 2013 Venoxa. 3 lata minęły i do tej pory jeszcze nie postawiłem żadnego serwera :)

PS. Napisz jeszcze temat jaki to ból dupy masz, że GF to złodzieje, bo serwery pod IS maja. Nie będziesz przynajmniej jedyny, bo takich tematów w necie jest pełno :)

GF nie musi robić serwerów na boku :D

Opublikowano

Cos podobnego do @Sh4ke, ktory zrobil to samo z graczami antarisa... Niestety, sa ludzie i parapety, brak slow.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...