Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesienne porządki na MPCforum!

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to będzie tak jak w grach? xD (lol etc.)

Po co awansować ? Forum to nie gry xD

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zupełnie mi się nie podoba nowy system nagród. Zrobiony sztucznie, żeby ludzie w końcu zaczęli brać udział w konkursach. Usunęliście wszystkie plakietki? Szkoda, bo parę lat temu niektórzy faktycznie się napracowali, żeby je otrzymać. Mniej więcej 2 lata temu powstał pierwszy event, w którym plakietki straciły mega na wartości, ale Ci, którzy je zdobyli jakieś 3 lata temu to musieli się jednak napracować, a teraz zostało to tak po prostu im zabrane. xp

Opublikowano

No faktycznie, zmiany na +... I w dodatku zamiast dać jakieś konkretne konkursy w różnych działach, to organizujecie jakieś gówniane konkursiki w statusach ''kto pierwszy napisze po moim postem, kto wstanie o 4, kto pokaże swojego kota''

Plakietki były dowodem że ktoś się namęczył i chciał się wyróżniać w śród użytkowników. Jeśli to jest ten wasz sposób na zatrzymanie użytkowników, to pogratulować...

Opublikowano

No faktycznie, zmiany na +... I w dodatku zamiast dać jakieś konkretne konkursy w różnych działach, to organizujecie jakieś gówniane konkursiki w statusach ''kto pierwszy napisze po moim postem, kto wstanie o 4, kto pokaże swojego kota''

Plakietki były dowodem że ktoś się namęczył i chciał się wyróżniać w śród użytkowników. Jeśli to jest ten wasz sposób na zatrzymanie użytkowników, to pogratulować...

Będą dużo lepsze konkursy. :)

Opublikowano

Zmiany same w sobie prezentują się ciekawie, aczkolwiek pozbawienie ludzi nagród za ich pracę i osiągnięcia w konkursach jest przesadą. Zważając na to, jak bardzo mało dają te rangi wątpię, by komukolwiek chciało się dobijać Best Membera (który rzeczywiście jest coś warty). 

Opublikowano

Trochę szarawo się zrobiło, użytkowników to na pewno nie obudzi.

Poza tym wyglądają one o wiele gorzej, jakby były robione na szybko.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Oświecę Cię - masz rację, były robione na szybko. Czasu nie mieliśmy dużo. xD Poza tym ciężko wymyślić coś nowego, totalnie nowego, żeby nie przypominało starych plakietek i było poziome, o tym samym rozmiarze. Tak jako ciekawostkę jeszcze powiem (może mnie za to nie zabiją xD), że pierwotnie, już dawno temu był pomysł na plakietki w formie pionowej (forma emblematów, szarf, czegokolwiek w tym stylu), ale jednak odwidziało się to osobom wyżej z tego, co widać i to zlecenie obecne było takie można powiedzieć 'last minute'. Sam bym te plakietki dopracował, bo pewien element nie do końca mnie satysfakcjonuje, niemniej też nie uważam, że są jakieś tragiczne. Sam nie mogłem do nich się przyzwyczaić (no nie oszukujmy się, przejście ze zwariowanego motywu na prosty, dosyć statyczny, zawierający jak najmniej elementów, to jednak ogromna zmiana), ale jak trochę się z nimi oswoiłem i stworzyłem symulację kilku rodzai obok siebie, to całkiem ok się wydawały i nawet fajnie współgrały (nie to, że się przechwalam, czy coś, nie chcę, żeby to tak zabrzmiało).  ^^ Dostałem pozytywny i to chyba aż za pozytywny wydźwięk od strony części grafików i administracji, która stwierdziła, że chce te, a nie inne plakietki. Poza tym za x czasu zmieniana będzie szata graficzna i silnik forum, więc te plakietki też będą bardziej pasować na pewno pod IPB 4, które jest jeszcze bardziej flat (ach te obiecanki, no ale kiedy, to już mniejsza, zobaczy się xD). :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Mam być szczery? Plakietka blue membera wygląda najładniej, a reszta jest po prostu brzydka.

PYTANIE

Będzie można mieć np. Blue membera 5 i na wyższą rangę lecieć od nowa? 

Wyglądałoby to tak:

BM 5

Bm 1 i od tej rangi lecimy wyżej

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

C*****e jak zwykle, usunęliście każdemu plakietki tylko po to by rozdrobnić na kilka poziomów i po co? zapowiadacie jakieś lepsze konkursy ale nic kurrwa nie umiecie wymyślić nowszego niż prace graficzne tylko dla grafików, kogo chcecie oszukać? forum przez takie gówno a nie "NOWOŚCI" spada co raz bardziej ten news może zbić piątkę z chujowym antariskiem. 

Opublikowano

>Staraj się zdobyć blacka/golda/whatever

>uzyskaj upragnioną rangę w pełni legitny sposób

>ciesz się

>taki c**j

>nie ważne, że się wysiliłeś czy coś aby zdobyć tą plakietkę

>ruchamy użyszkodników aby podnieść aktywność na forum milionem konkursów, którymi będziecie rzygać i nikt w nich nie będzie brać udziału

>liczcie dalej, że takie debilizmy uratują forum

>xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No osoby takie jak Ty nigdy nie uratują forum. Nie ma to, jak płacz o jakąś plakietke, który gówno tak naprawde daje. 

Więcej tych "xD' nie dało się?

Opublikowano

Oświecę Cię - masz rację, były robione na szybko. Czasu nie mieliśmy dużo. xD Poza tym ciężko wymyślić coś nowego, totalnie nowego, żeby nie przypominało starych plakietek i było poziome, o tym samym rozmiarze. Tak jako ciekawostkę jeszcze powiem (może mnie za to nie zabiją xD), że pierwotnie, już dawno temu był pomysł na plakietki w formie pionowej (forma emblematów, szarf, czegokolwiek w tym stylu), ale jednak odwidziało się to osobom wyżej z tego, co widać i to zlecenie obecne było takie można powiedzieć 'last minute'. Sam bym te plakietki dopracował, bo pewien element nie do końca mnie satysfakcjonuje, niemniej też nie uważam, że są jakieś tragiczne. Sam nie mogłem do nich się przyzwyczaić (no nie oszukujmy się, przejście ze zwariowanego motywu na prosty, dosyć statyczny, zawierający jak najmniej elementów, to jednak ogromna zmiana), ale jak trochę się z nimi oswoiłem i stworzyłem symulację kilku rodzai obok siebie, to całkiem ok się wydawały i nawet fajnie współgrały (nie to, że się przechwalam, czy coś, nie chcę, żeby to tak zabrzmiało).  ^^ Dostałem pozytywny i to chyba aż za pozytywny wydźwięk od strony części grafików i administracji, która stwierdziła, że chce te, a nie inne plakietki. Poza tym za x czasu zmieniana będzie szata graficzna i silnik forum, więc te plakietki też będą bardziej pasować na pewno pod IPB 4, które jest jeszcze bardziej flat (ach te obiecanki, no ale kiedy, to już mniejsza, zobaczy się xD). :D

Jak plota o nowym systemie latała już w 2k14 '='

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Arcymistrz
Opublikowano

gtRgxS7g.png

Do tego tulipany, kwiatki, renifery itd. To nie my kazaliśmy nadawać te rangi. Ktoś wyraził zgodę na przeprowadzenie takich wydarzeń, co doprowadziło nas do zażegnanej dzisiaj sytuacji. Owszem, niektórzy natrudzili się w zdobywaniu plakietek, ale szanujmy się. Trudzić można się w kreatywnych konkursach. 90% osób, której napisało tutaj jak to oni tych bestów nie zdobywali, brało udział w śmiesznych losowaniach. Powyższe zdjęcie to jedynie PW grupowe, bez wliczonych osobistych, wymian przez GG itp. 

Opublikowano

Ja to osobiście miałam jedną rangę "Blue Member", którą otrzymałam za konkurs "Najlepsza Paczka Ikon". :-)

Jednak ranga nie była powodem dlaczego tu siedzę i się wypowiadam. Musicie zrozumieć bulwers osób bo niektórzy przychodzą sobie z dnia na dzień i nagle nie mają rang, nie mają tych przywilejów co kiedyś. ;p

Fakt była część osób, która brała udział w losowaniach i jakieś bzdetach, a co z Nami? Co z osobami, które zapracowały gdzieś na te plakietki? Piszecie tylko o tych co mieli niesłusznie albo omijacie Nasz temat dodając, że czas na zmiany bla, bla. Teraz też będziemy się trudzić w konkursach, a za parę lat czy miesięcy znowu Nam nagrody usunięcie bo "czas na zmiany"? ;d To jaki ma sens rozdawanie tych nagród?

Opublikowano

System spoko, lecz największym błędem było usunięcie przyznania rang. Zachowanie denne, ponieważ zniechęca to do brania udziału w konkursach. Można było przyznać te poziomy I. Zastanawiam sie tylko czy będzie jakaś rekompensata.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

W sumie tak sobie spekuluję i wyjdzie na to, że i tak każdy kto pierdoli (łącznie ze mną) o plakietkach, rzal bul i rospacz to będzie brał udział w konkursach żeby tylko dostać plakietki i jechane po Besta.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W sumie tak sobie spekuluję i wyjdzie na to, że i tak każdy kto pierdoli (łącznie ze mną) o plakietkach, rzal bul i rospacz to będzie brał udział w konkursach żeby tylko dostać plakietki i jechane po Besta.

Nie ma to jak walnąć wszystkich do jednego worka, a może ludzie po prostu piszą swoje zdanie, które im nie przeszkadza do zabawy na forum? Bo w sumie plakietki i konkursy to zabawa. ;d

Opublikowano

gtRgxS7g.png

Do tego tulipany, kwiatki, renifery itd. To nie my kazaliśmy nadawać te rangi. Ktoś wyraził zgodę na przeprowadzenie takich wydarzeń, co doprowadziło nas do zażegnanej dzisiaj sytuacji. Owszem, niektórzy natrudzili się w zdobywaniu plakietek, ale szanujmy się. Trudzić można się w kreatywnych konkursach. 90% osób, której napisało tutaj jak to oni tych bestów nie zdobywali, brało udział w śmiesznych losowaniach. Powyższe zdjęcie to jedynie PW grupowe, bez wliczonych osobistych, wymian przez GG itp. 

44a00b1ba0914cc9a906eebee3cc9e22.png

To akurat bardziej kara niż nagroda

674071459604241683421.gif

Opublikowano

btw mieliście usunąć plakietki a nie je wyzerować wy chuje Kappa 

Nie za dużo wymagasz? niektórym z red rangą brakuje logicznego myślenia, bo przecież przyznanie torcika != otrzymanie potem nagrody więc o czym wy chcecie rozmawiać  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v

nic tylko czekać na kolejne konkursy które? będą takie same xD to jest chyba najśmieszniejsze, zrób grafikę, narysuj pampersa i napisz komentarz.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...