Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesienne porządki na MPCforum!

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak najpierw organizować różne konkursy, użytkownicy coś kombinują, by zdobyć daną rangę, a po X czasie nagle im to zabieracie. 

Co do poziomów nagród to niby ciekawy system, okaże się w praniu jak to będzie działać. 

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raz udało mi się zdobyć Gold Membera i już go straciłem :( trochę to bez sensu, powinno mi to zamienić na Gold Member poziom 1. Tak według mnie jest logicznie.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

największe g****o jakie wprowadziliście zaraz po Antarisie  -.-

Idealne podsumowanie xD
Opublikowano

Najbardziej ubolewam nad ilością lajków.  :(( Zresztą raz był konkurs, w którym miałam szansę, wygrałam i straciłam nagrodę, trochę słaba opcja. ;p 

Jednak głupotom jest odchodzenie z forum z powodu braku plakietki.  :v

A co do plakietek w ogóle mi się nie podobają, a system taki sobie. :-) 

Opublikowano

A mnie się zmiany podobają, jedynie.. @Neosieł mogłeś się bardziej do tych plakietek przyłożyć.  B)

No i.. mimo wszystko to szkoda mi mojego besta, tak bardzo się na niego napracowałam kiedyś.  :(

Opublikowano

Najbardziej ubolewam nad ilością lajków.  :(( Zresztą raz był konkurs, w którym miałam szansę, wygrałam i straciłam nagrodę, trochę słaba opcja. ;p 

Jednak głupotom jest odchodzenie z forum z powodu braku plakietki.  :v

A co do plakietek w ogóle mi się nie podobają, a system taki sobie. :-) 

też mi się nie podobają, stare były o niebo lepsze ;)

Opublikowano

Niektórzy napracowali się na te plakietki uczestnicząc w konkursach, ale w sumie warto co jakiś czas odświeżyć stary system i wprowadzić coś nowego. Mi ogólnie to nie przeszkadza, sam system plakietek wygląda ok, ale szczerze to wygląd ich już nie, wcześniejsze były o wiele lepsze, mógłby się ktoś bardziej przyłożyć do tego.. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

No po prostu z*********e. Co z tego, że zdobywałeś te plakietki w konkursach dawno temu. NIE, NIE ZOSTAWIMY ICH JAKO PLAKIETEK EKSKLUZYWNYCH DLA UŻYTKOWNIKÓW OD DAWNA - MY JE PO PROSTU USUNIEMY.

~ MPC Forum 2016 

Nie pozdrawiam. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

W sumie to i lepiej, bo może skończą się plakietki jak to robili niektórzy kiedyś "napisz kropke w statusie, a dostaniesz 3 plakietki" itd. W końcu zyska to na wartości.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No po prostu z*********e. Co z tego, że zdobywałeś te plakietki w konkursach dawno temu. NIE, NIE ZOSTAWIMY ICH JAKO PLAKIETEK EKSKLUZYWNYCH DLA UŻYTKOWNIKÓW OD DAWNA - MY JE PO PROSTU USUNIEMY.

~ MPC Forum 2016 

Nie pozdrawiam. 

W sumie to racja. Dużo osób spędzało wiele czasu przy organizowanych konkursach, żeby zdobyć te plakietki, a teraz od tak je ludziom zabierają. Ten system jest ok, ale mogliby chociaż wymienić użytkownikom stare plakietki na aktualne.. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

ja to sie zastanawiam czy nie lepiej kazdemu z plakietka bylo dac 1 poziom jej ...

Rip moj best member. Wgl czemu ja mam parasolke xD 

@edit 

Parasolka juz magicznie zniknela po napisaniu posta :v

@Edit2

I nagle prouser. Co tu sie dzieje xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Arcymistrz
Opublikowano

~ MPC Forum 2016 

Nie pozdrawiam. 

W sumie to racja. Dużo osób spędzało wiele czasu przy organizowanych konkursach, żeby zdobyć te plakietki, a teraz od tak je ludziom zabierają. Ten system jest ok, ale mogliby chociaż wymienić użytkownikom stare plakietki na aktualne.. 

1000 nagród przyznanych na podstawie obecnego systemu doprowadziłoby do tego, co było przed resetem. Dodatkowo system ten oparty jest na "drabinie", a nie na zdobywaniu każdej plakietki niezależnie od innych.

Opublikowano

~ MPC Forum 2016 

Nie pozdrawiam. 

1000 nagród przyznanych na podstawie obecnego systemu doprowadziłoby do tego, co było przed resetem. Dodatkowo system ten oparty jest na "drabinie", a nie na zdobywaniu każdej plakietki niezależnie od innych.

Nie, ja po prostu uważam, że stare plakietki powinny zostać jako miły bonus. Miałeś coś kiedyś, masz teraz. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

zjebaliście sprawe i tyle te nowe plakietki nie dość, że są brzydkie i odstają od prawdziwego klimatu mpc to jeszcze jakieś zjebane systemy jakby to komuś coś miało dać.

Opublikowano

Kaplica ;p Udało się wygrać konkurs z blackiem jako plakietką i nagrodą rzeczową której od roku prawie dostać nie mogę to jeszcze plakietkę zabrali... Trochę żałosne. Prawdę mówiąc już ja widzę te konkursy i ludzi co biorą w nich udział, bo na pewno nikogo to do forum nie zachęci... Już lepiej było jak było. Wystarczyło zmienić ipb i całą resztę zostawić bo zbyt wiele zmian to to na forum nie wniesie - raczej bym powiedział ze odstraszy ;)

Tak wiec black i champion papa.. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jak burdel źle prosperuje to się k***y wymienia, a nie firanki w oknach wiesza...

Ostatnio wymieniali, to jeszcze gorzej jest, niech oni już nikogo nie wymieniają

izi ludzie, następnej zmiany plakietek nie będzie, bo nie będzie komu zabierać już

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

X

D

X

D

X

D

~ MPC Forum 2016 

Nie pozdrawiam. 

Wystarczyło dać każdemu co miał nagrodę jakąś plakietkę Weterana, czy kij wie co. Trochę smutne jest to, że ci z nagrodami nie dostali żadnej rekompensaty.

O ile nie powrócą czasy, gdy ciągle po prawej u góry na głównej było po 15 konkursów to ten system jest bez sensu.

tenor.gif

Opublikowano

Mam być szczery? Plakietka blue membera wygląda najładniej, a reszta jest po prostu brzydka.

PYTANIE

Będzie można mieć np. Blue membera 5 i na wyższą rangę lecieć od nowa? 

Wyglądałoby to tak:

BM 5

Bm 1 i od tej rangi lecimy wyżej

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Co wy chcecie za rekompensaty skoro 90% forum miała plakietki za jakieś konkursy na kiju. Jaką ta rekompensata miałaby wtedy wartość? Skończcie przekładać te plakietki ponad życie, bo to śmieszne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...