Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesienne porządki na MPCforum!

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę się dalej udzielał gdyż widzę, że "masz wielki problem' XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ehh, wygadaj się w szkole a teraz znikam abyś nie czuł się poszkodowany z tej całej sytuacji. :( :( :( :(

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Creative 

Ludzie nie pisali o Tobie i o Twojej randze dopóki nie skrytykowałeś Nas za to, że wypowiadamy się w temacie na to przeznaczonym. 

Każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania i nieważne czy w sposób płaczący czy normalny. Jeśli ktoś czuje się pokrzywdzony poprzez stracenie rangi to ma prawo się wyżalić w tym temacie. :-) 

Jeśli Ty nie potrafisz uszanować czyjegoś zdania to jest to problem z Tobą, a z tego co pamiętam to każda osoba w ekipie musi być wyrozumiała i opanowana, prawda? 

Jestem ciekawa jak Ty będziesz "płakać" gdy stracisz swojego KidModa.

Opublikowano

@Creative 

Ludzie nie pisali o Tobie i o Twojej randze dopóki nie skrytykowałeś Nas za to, że wypowiadamy się w temacie na to przeznaczonym. 

Każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania i nieważne czy w sposób płaczący czy normalny. Jeśli ktoś czuje się pokrzywdzony poprzez stracenie rangi to ma prawo się wyżalić w tym temacie. :-) 

Jeśli Ty nie potrafisz uszanować czyjegoś zdania to jest to problem z Tobą, a z tego co pamiętam to każda osoba w ekipie musi być wyrozumiała i opanowana, prawda? 

Jestem ciekawa jak Ty będziesz "płakać" gdy stracisz swojego KidModa.

Wyjaśniony xDDDDD

@ Szkoda mi trochę rang ale kij, ważne że jest coś nowego

image.png

Opublikowano

a exmod ma 15 lajków

za co

Zawsze tak miał

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

Trochę szarawo się zrobiło, użytkowników to na pewno nie obudzi.

Poza tym wyglądają one o wiele gorzej, jakby były robione na szybko.

Oświecę Cię - masz rację, były robione na szybko. Czasu nie mieliśmy dużo. xD Poza tym ciężko wymyślić coś nowego, totalnie nowego, żeby nie przypominało starych plakietek i było poziome, o tym samym rozmiarze. Tak jako ciekawostkę jeszcze powiem (może mnie za to nie zabiją xD), że pierwotnie, już dawno temu był pomysł na plakietki w formie pionowej (forma emblematów, szarf, czegokolwiek w tym stylu), ale jednak odwidziało się to osobom wyżej z tego, co widać i to zlecenie obecne było takie można powiedzieć 'last minute'. Sam bym te plakietki dopracował, bo pewien element nie do końca mnie satysfakcjonuje, niemniej też nie uważam, że są jakieś tragiczne. Sam nie mogłem do nich się przyzwyczaić (no nie oszukujmy się, przejście ze zwariowanego motywu na prosty, dosyć statyczny, zawierający jak najmniej elementów, to jednak ogromna zmiana), ale jak trochę się z nimi oswoiłem i stworzyłem symulację kilku rodzai obok siebie, to całkiem ok się wydawały i nawet fajnie współgrały (nie to, że się przechwalam, czy coś, nie chcę, żeby to tak zabrzmiało). ^^ Dostałem pozytywny i to chyba aż za pozytywny wydźwięk od strony części grafików i administracji, która stwierdziła, że chce te, a nie inne plakietki. Poza tym za x czasu zmieniana będzie szata graficzna i silnik forum, więc te plakietki też będą bardziej pasować na pewno pod IPB 4, które jest jeszcze bardziej flat (ach te obiecanki, no ale kiedy, to już mniejsza, zobaczy się xD). :D
Szczerze te plakietki w porównaniu z poprzednimi sa c*****e, masz racje - przyzwyczajenie do przepychu. Niemniej jednak mnie nie kusi ich zdobywanie bo sa nieatrakcyjne. Nie mam nic do Ciebie, szanuje, bo sam z grafika komputerowa nie mam do czynienia, wiem, ze jest to straszne sranie. Także, szanuje wykonana prace, wkład i zaangażowanie w zycie forum - obiektywnie stwierdzę - sa brzydkie
Opublikowano

1. plakietki wygladaja beznadziejnie, nie pasuja do reszty plakietek

2. zdobywanie plakietek poprzez "grind". k***a plz. mam nadzieje ze za wszystko bedziemy zaczynac od championa

3. plz duzo konkursow. minelo 9 dni od newsa z kasio ile bylo konkursow? jeden w lolu i kilka statusowych?

tak sie bawi mpc obchodzac 9cio lecie

szczerze mnie tam nie boli ze stracilem piksele pod avatarem, bo nic procz limitu, zwiekszonej skrzynki i edytowania nie bylo przydatne. zwyczajnie nie rozumiem

juz lepiej bylo wyjebac i by nie wracalo

­

Opublikowano

Przecież te wcześniejsze plakietki nie miały już praktycznie żadnej wartości.

Teraz jest co zdobywać, a ostatnia ranga ma bardzo dobre przywileje. Z dostępem do CSS ryzykownie, ale patrząc ile trzeba na tę rangę zrobić, to myślę, że Administracja opanuje te kilka profili z dostępem do CSS. Zmiany na plus, choć można się przyczepić do wyglądu plakietek. Trochę nie pasują do stylistyki forum.

Opublikowano

No i bardzo z*******a zmiana! WOW jeszcze tytuły wszystkim zabierzcie tak wgl.

Aaaaa i ile można czekać na info w sprawie Antarisa :>

Opublikowano

Ja powiem tak, każdemu któremu zdjęto jakąkolwiek plakietkę, ta osoba została opluta, również i ja przez was, ponieważ JA ORAZ INNI UŻYTKOWNICY musieliśmy się starać i tak samo brać udział w konkursach, by je dostać i teraz nasze osiągnięcia są brzydko mówiąc psu w ... bo wam zachciało się nowego systemu? Aha to mam teraz znowu zbierać, żeby za rok znowu była zmiana, bo jednak ten system się nie nadaje? Cała praca i czas poświęcony waszym konkursom przez ubiegłe lata okazują się niczym, pokazujecie tylko jak dziecinni jesteście i jaki macie stosunek do użytkowników. Próbujecie ratować forum systemem plakietek? Proszę was.... Powinniście zacząć od siebie :)

P.S

To, że rozdawaliście plakietki na lewo i prawo lub w formie sms to nie nasza wina, to wy ponosicie całkowite brzemię za to i to wy powinniście te wino wypić, a nie my. Jak zawsze całą karę kieruje się na zwykłych ludzi czyt. użytkowników.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jak dla mnie to spoko zawsze cos nowego :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jak już wykasowaliście nagrody to można i było grupy nadać bo mając 2700+ postów i być Membersem to taka siara. W sumie stwierdzam tak że będą choinki z tych plakietek to raz a dwa to zaraz połowa teamu je dostanie za friko :)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Najpierw sraliście plakietkami za nic, przez co straciły jakąkolwiek wartość, ale teraz zabieracie je i to nawet o pare lat wstecz, kiedy gold member był czymś i miało go >20 osób. Bo po co mieć coś planować na przyszłość, jak można nasrać plakietkami za gówniane konkursy i udawać, że coś się robi.

W dodatku

>Antaris, zamieciony pod dywan

>Mentorzy

>Coraz mniej ludzi na forum

A wy sprzątaniem nazywacie usunięciem jakiejś grupy która od dawna nic nie zrobiła i usunięcie nagród całemu forum. Ciekawi mnie jak długo jeszcze zamierzacie wegetować i udawać, że jest ok. Ale jak waszym jedynym pomysłem na rozwój forum jest "Pani Kasia" to ja dziękuję.

Opublikowano

Up spokojnie za niedługo będzie Mikołaj a wcześniej Halloween. Minęło tyle czasu a ja chce wiedzieć gdzie zapadli się twórcy Antarisa... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...