Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hejtujecie a i tak zagracie. xD co za barany.. szkoda szczępić ryja

Harnaś jest ta beta? :D  bo nudno nie ma gdzie grać :D

Muszę czekać aż Algade wróci z delegacji i respy na mapach skończy, bo bez tego ani rusz z testami :P Ja niestety nie mam na to czasu by to zrobić bo inne rzeczy na głowie. 

Opublikowano

Postoi tydzień jak reszta gowien harnasia nie polecam

Kto wejdzie na ten syf To pozdrawiam

Każdy serwer hejtuje a sam gowno wypuszcza

Co prawda to prawda.

Muszę czekać aż Algade wróci z delegacji i respy na mapach skończy, bo bez tego ani rusz z testami :P Ja niestety nie mam na to czasu by to zrobić bo inne rzeczy na głowie. 

17latek w delegacji no nieźle.

no niestety jednak nie zagramy :(

Postoi tydzień jak reszta gowien harnasia nie polecam

Kto wejdzie na ten syf To pozdrawiam

Każdy serwer hejtuje a sam gowno wypuszcza

Pisze to osoba która sama zrobiła gówno-serwer i usuneli jej prezentacje z mpc xD

Usuneli mu prezke, bo nie mogl uzywac tej grafiki?

Harnaś hejtując inne prezki teraz twoja jest hejtowana -.-

skad dropi truta?

3703514729403791528062.png

Opublikowano

Prezentacja ciekawa ale wątpię w to, że serwer przetrwa dłużej niż miesiąc ale i tak  "+" za nie ukrywanie nicków bo większość pewnie zrobiłaby sobie nowe konto i pier...liła, że to ich 1 serwer.

Nie uważacie, że głupotą jest dawać losowe wzmocnienie umiejętności ?? 

Opublikowano

SERWER KOLEJNY POD IS. SYF I DNO 

Nawet item-shopu jeszcze nie ma, a ty i tak już wiesz jak będzie. Naucz mnie swoich umiejętności przepowiadania przyszłości, chce to xD 

Opublikowano

Harnaś będzie można wyłowić smki? :v

Nie ma takiej możliwości, ewentualnie może wprowadzę to podczas jakiś eventów rybackich. Za łatwo boty do łowienia teraz zrobić, by takie coś dawać na stałe :D
Szanujmy się i nazywajmy rzeczy po imieniu. Eventy mogą być wędkarskie nie rybackie... no chyba że masz super nowatorski system wprowadzający kutry rybackie do metina

Btw. System z kuleczkami? :v

I jest ulepszanie wędki lub jakaś umiejętność?

:v

Opublikowano

Heh, nie wiem kto o zdrowych zmysłach zagra na serwerze którego współwłaściciel (harnaś aka pajac) na tym forum reprezentuje poziom rynsztoka. Czytam chłopie twoje posty od dłuższego czasu i tylko się utwierdzam żeś jest po prostu forumowym błaznem i pajacem a plebejskie język i słownictwo są u cb na porządku dziennym. Pozdrawiam ludzi ze spierdoleniem umysłowym, którzy uwierzą w twoje dobre intencje, uczciwość oraz obiektywizm w stosunku do graczy.

Mam nadzieje, że Algade będzie trzymał poziom chociaż i tak życzę wam niepowodzenia i na serwerze nie zagram.

Cyrk.png

Opublikowano

Harnaś będzie można wyłowić smki? :v

Nie ma takiej możliwości, ewentualnie może wprowadzę to podczas jakiś eventów rybackich. Za łatwo boty do łowienia teraz zrobić, by takie coś dawać na stałe :D
Szanujmy się i nazywajmy rzeczy po imieniu. Eventy mogą być wędkarskie nie rybackie... no chyba że masz super nowatorski system wprowadzający kutry rybackie do metina

Btw. System z kuleczkami? :v

I jest ulepszanie wędki lub jakaś umiejętność?

:v

Tak, system z kuleczkami. Umiejętności nie ma, wędke można ulepszać. 

Opublikowano

#Metinowy cyrk. 

Harnaś to osoba niekompetentna, nie wiem dlaczego masz jeszcze uprawnienia do publikacji serwerów, ale niech Ci będzie. Pozdrawiam jedynie osoby które na ten serwer wbiją. 

Nie polecam, joł. 

xD 

Opublikowano

Jeszcze tylko o czymś chcę wspomnieć. Parę miesięcy temu rozmawiałem z @Makin o problemie gównoserwerów na MPC. O to wycinek z rozmowy

97920300661839852736.jpg

Ciekawy jestem czy w tym przypadku wspomniany przez Ciebie Makinie ,,system weryfikacji'' zadziała. Jeśli przyzwolisz na to aby ta osoba wystawiła prezentacje 5 czy tam 6 swojego serwera na tydzień czasu to ja się załamie i skasuje konto na tym forum... w ogóle nie wiem co ta zapowiedź tutaj jeszcze robi.

Cyrk.png

Opublikowano

Jeszcze tylko o czymś chcę wspomnieć. Parę miesięcy temu rozmawiałem z @Makin o problemie gównoserwerów na MPC. O to wycinek z rozmowy

97920300661839852736.jpg

Ciekawy jestem czy w tym przypadku wspomniany przez Ciebie Makinie ,,system weryfikacji'' zadziała. Jeśli przyzwolisz na to aby ta osoba wystawiła prezentacje 5 czy tam 6 swojego serwera na tydzień czasu to ja się załamie i skasuje konto na tym forum... w ogóle nie wiem co ta zapowiedź tutaj jeszcze robi.

Pytanie.

Czy masz pozwolenie od Makina na pokazanie prywatnej rozmowy?

Co do serwera. Moze i Harnaś nie robił serwerów na dłużej niż 2 tygodnie,lecz na jego serwerach zawsze byli ludzie i atmosfera jakiej nie było na innych.

Krytykujecie Jego serwery,wyzywacie Go od najgorszych. Nie stoje w Jego obronie,lecz patrząc na to,że serwery Harnasia były takie,gdzie w 1-2 dni całe EQ się miało+IS był bardzo łatwo dostepny w grze,to się czytac odechciewa. Spokojnie na wczesniejszym jego serwerze (nazwy nie pamiętam),całe eq klasowe miałem w 3 dni grając kilka godzin dziennie.

Raporty i tak poleciały,tak samo jak % na Wasze konta. Radziłbym ograniczyć wulgaryzmy oraz zachować kulturę osobistą.

Opublikowano

97920300661839852736.jpg

To skasuj konto już teraz, zamknij przeglądarkę, wyjdź na dwór i się zastanów nad sensem swojego istnienia.  

Wiecie tyle o mojej osobie, o moim serwerze tylko tyle, co wam jeden pajac na youtubie naopowiadał, a swojego mózgu nie macie. Idź do publikacji serwerów, otwórz sobie losowe 10 prezentacji i zobacz jakie są gówna i nawet nie próbuj mi tego do Tungi porównywać bo do pięt mi nie dorastają i tam się nie spinasz o jakieś zakazy i weryfikacje.

A idź w c**j xD 

Opublikowano

97920300661839852736.jpg

"Dlatego też pomysł na nasz serwer" - Który był jak każdy inny serwer, któremu dał przykład. Także wątpię, że coś z tym zrobią skoro dalej strefa antarisa i prezentacja tego serwera dalej jest na forum ;p Ale myślę, że harnaś koniec końców postara się przy tym projekcie, jak nie to będzie bity w m1 xD

97920300661839852736.jpg

"Dlatego też pomysł na nasz serwer" - Który był jak każdy inny serwer, któremu dał przykład. Także wątpię, że coś z tym zrobią skoro dalej strefa antarisa i prezentacja tego serwera dalej jest na forum ;p Ale myślę, że harnaś koniec końców postara się przy tym projekcie, jak nie to będzie bity w m1 xD

Opublikowano

Serwer jak serwer - nic ciekawego, postoi parę tygodni czy kilka miesięcy i tyle. Nie ufam ani trochę tej administracji. :)

Osobiście wbiję, aby zobaczyć co i jak, ale bez isa. 

Ci co nie znali serwerów harnasia, popytajcie się metińczyków na innych serwerach, ile tak naprawdę stały jego poprzednie "twory".

Opublikowano

97920300661839852736.jpg

Pytanie.

Czy masz pozwolenie od Makina na pokazanie prywatnej rozmowy?

Co do serwera. Moze i Harnaś nie robił serwerów na dłużej niż 2 tygodnie,lecz na jego serwerach zawsze byli ludzie i atmosfera jakiej nie było na innych.

Krytykujecie Jego serwery,wyzywacie Go od najgorszych. Nie stoje w Jego obronie,lecz patrząc na to,że serwery Harnasia były takie,gdzie w 1-2 dni całe EQ się miało+IS był bardzo łatwo dostepny w grze,to się czytac odechciewa. Spokojnie na wczesniejszym jego serwerze (nazwy nie pamiętam),całe eq klasowe miałem w 3 dni grając kilka godzin dziennie.

Raporty i tak poleciały,tak samo jak % na Wasze konta. Radziłbym ograniczyć wulgaryzmy oraz zachować kulturę osobistą.

Heh... nie potrzebuje pozwolenia na publikacje rozmowy bo to jest moja własność to po pierwsze a po drugie nie było tam ( tajemnica przedsiębiorcy, dane poufne , tajemnica państwowa ) więc w czym problem?

Po drugie. Ciekawe dlaczego ludzie ,,krytykują jego serwery i wyzywają od najgorszych''? Samo się to wzięło nie? Wystarczy posiedzieć troche na forum i poczytać posty tego człowieka i wnioski nasuwają się same czemu ma taką a nie inna opinię. Przykład?http://www.mpcforum.pl/topic/1571493-co-myślicie-o-reaktywacji-diamonda/?p=13267393- wszyscy dyskutują kulturalnie, bez wulgaryzmów wymieniają swoje poglądy. Wpada to coś i pokazuje swój poziom.

Po trzecie. Wymaganie kultury osobistej wobec człowieka, który nie ma o niej pojęcia mija się z celem.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...