Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna prezentacja, podobają mi sie te skile z PL, system ulepszeń ładny dobrze dobrany. Harnaś jaka pewnośc że tym razem nie skończy się fiaskiem ? 

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę mnie dziwi, ponieważ hejtujesz wszystkie serwery, a sam gówno wypuszczasz. Nie widać tutaj nowości, jest to podstawowy serwer, który można zrobić nawet i w miesiąc czasu.

Myślałem, że coś porządnego wypuścisz, ale widać jakieś gówno...

Btw, Najlepszy "Technik" Mones w teamie ? 

Bo z tego co wiem, dużo się chwalił, że robi z tobą serwer i, że kiedyś Cię podał do sądu o coś tam nie no ogólnie trche beka

Neutral Harnasiu, postaraj się troche bardziej !

Po 1, nie widać nowości, no i c**j? Serwer ma być dobrze skonstruowany pod wieloma aspektami i ma się dobrze na nim grać. Tobie 2 lata by nie wystarczyły zeby taki serwer zrobic. Po 2, kto to k***a jest mones xD Serwer robie ja i pare rzeczy robił Algade, nikt wiecej sie serwera nie ruszał wiec nie wiem co ty tam sobie uroiłeś.

Serwer z tego co sam na nim gram jest według mnie dobry i jest cały czas dopieszczany, niedługo dojdzie jeszcze troche informacji w prezentacji. 

Opublikowano

Nowa jakość Niee  wyprana w perwollu ..

Jakie zabezpieczenia ? 

Sielu będzie działał ?? 

Mam nadzieję że nie da się nic wstrzyknąć do gry..

Botów też nie będzie ? .Chętnie Zagram i Polecam 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Do prezentacji zostało dodane:

- Informacja o bonusach w kostiumach/fryzurach (dodawane)

- Informacje o ekwipunku na start

- Screeny trzech bojowników moro

- Screen sklepu osiągnięć(pewnie będzie jeszcze edytowany)

Dziś postaram się dodać screeny z dungeonów oraz wygląd nowych miast. Są one w trakcie tworzenia (Mapy), dlatego nie ma pokazanych screenów. ;)

Zapraszam na forum i do śledzenia fanpage, niedługo pierwsze przedstartowe konkursy!  Także na dniach możliwe, że ukaże się filmik ode mnie z serwera, gdzie omówię pare kwestii i pokaze jak to wszystko wygląda od środka. 

Dodatkowo są osoby, które zarzucają mi, że serwer jest stawiany na gotowcu. Czekam na dowody, w innym przypadku zamknąć morde. ;* 

forum.tunga.pl
https://www.facebook.com/Tunga-261147367600953/
Opublikowano

1. Czy w is będą znajdowały się ulepszacze?

2. Czy is jest na stałe?

3. Jaka będzie mniej więcej różnica cenowa is;)

Opublikowano

1. Czy w is będą znajdowały się ulepszacze?

2. Czy is jest na stałe?

3. Jaka będzie mniej więcej różnica cenowa is;)

1. Tylko na bronie do expa i jest to jeden ulepszacz, który ciągnie się na ostatni poziom broni.

2. Kostiumy, fryzury są na stałe. Zwierzaki na 30/40 dni będą, jeszcze do ustalenia.

3. Jaśnniej? Drogo nie będzie jeżeli o to ci chodzi. Najtańszy przedmiot kupisz za 3zł smsem, najdroższy pewnie za 20/25, zobacze jeszcze jak będę go robił i co się zmieni na serwerze przez czas testów itd. 

Opublikowano

Prezka, wydaję się ciekawa. Napisana w sposób który trafia do każdego człowieka. Serwer powinien być wart poświecenia mu czasu i na pewno bym zagrał gdyby nie administracja. Dlatego odradzam każdemu ten serwer. Pozdrawiam 

Opublikowano

Prezka, wydaję się ciekawa. Napisana w sposób który trafia do każdego człowieka. Serwer powinien być wart poświecenia mu czasu i na pewno bym zagrał gdyby nie administracja. Dlatego odradzam każdemu ten serwer. Pozdrawiam 

Lepszej administracji nie znajdziecie nigdzie :) 

Opublikowano

Oczywiście :0 Muerte z Agonia latają po forach robiąc gówno burze, gdy tylko nie dostaną się na wymarzone stanowiska. Jeszcze tam Ci emmanuelsa brakuje pisklaka :D

Pomysł na serwer dobry, ale osoby to Ty dobrałeś ;>  

Opublikowano

Oczywiście :0 Muerte z Agonia latają po forach robiąc gówno burze, gdy tylko nie dostaną się na wymarzone stanowiska. Jeszcze tam Ci emmanuelsa brakuje pisklaka :D

Co robią na innych forach to mnie średnio interesuje. Mnie interesuje jak będą się zachowywali i wypełniali swoje obowiązki na tundze, a wiem, że się nie zawiode, w innym przypadku bym ich nie brał i nie robił z nimi tego serwera. Spokojnie   :)

Opublikowano

nic ciekawego , zwykła sklejka ;/

WIdzę że to zwykły spam, ja większości rzeczy nioe widziałem na żadnym serwerze. Ale jak ktoś lubi nabijać posty to napisze cokolwiek.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Co robią na innych forach to mnie średnio interesuje. Mnie interesuje jak będą się zachowywali i wypełniali swoje obowiązki na tundze, a wiem, że się nie zawiode, w innym przypadku bym ich nie brał i nie robił z nimi tego serwera. Spokojnie   :)

Zrobisz jak zechcesz, Twój projekt Twoja sprawa. Ja tam pier**** grać skoro administracja nie wzbudza zaufania. Większość osób które ich kojarzy powiedzą to samo. Pozdrawiam i powodzenia Ci życzę.(na pewno się przyda :D)

Opublikowano

Proszę o dodanie 2 SSów weryfikacyjnych gdzie będzie widać nazwe serwera pod mapą - czas do 17. 

@harnaś dobra niech ci będzie ale nie cwaniakuj xD

Opublikowano

Nowa jakość Niee  wyprana w perwollu ..

Jakie zabezpieczenia ? 

Sielu będzie działał ?? 

Mam nadzieję że nie da się nic wstrzyknąć do gry..

Botów też nie będzie ? .Chętnie Zagram i Polecam 

najlepsze zabezpieczenie to brak zabezpieczeń 

Opublikowano

A ja polecę, się harsiań stara.

Lepiej mu idzie z serwerem jak z kobietam!

Co tam wyżej mają do mnie jakiś problem, to zapraszam na pw(nie chce mi się tu śmiecić, ew. do nas na forum). 

Ale ciekaw jestem gdzie niby składałem podanie, bo jakoś sobie nie przypominam. 

Tyle w temacie i polecam raz jeszcze! 

Opublikowano

Proszę o dodanie 2 SSów weryfikacyjnych gdzie będzie widać nazwe serwera pod mapą - czas do 17. 

5. W każdej publikacji musi znaleźć się weryfikacyjny zrzut ekranu, na którym znajdzie się napisany za pomocą komendy /b lub /n tekst "<nazwa serwera> dla MPCforum.pl".

1.Publikacja =! Zapowiedź.

2. Nie jest wymagana nazwa serwera pod minimapą.

3. Nie jest wymagane dawanie dwóch screenów.

Sorry, musiałem xD

Dodałem jeden screen zgodny z regulaminem na samym dole. 

Opublikowano

HeHe nie polecam bo Harnaś :v

Kiedy start bo jestem ślepy i nie chce mi się czytać

We wrześniu, nie ma dokładnej daty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...