Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zagram tylko dlatego, że macie zmienione miasta, ja p******e.

Wy chyba te miasta dodawaliście po podwójnej dawce LSD, c**j Was wie skąd ta moda na ich zmienianie się bierze.

Po-raż-ka.

Opublikowano

Nie zagram tylko dlatego, że macie zmienione miasta, ja p******e.

Wy chyba te miasta dodawaliście po podwójnej dawce LSD, c**j Was wie skąd ta moda na ich zmienianie się bierze.

Po-raż-ka.

Ale przecież w miastach zostały zmienione tylko tekstury i dodane drzewa, ewentualnie rośliny. Układ budynków i NPC pozostał stary. 

No i od nowa są zrobione respy potworów. 

Opublikowano

Prezka, wydaję się ciekawa. Napisana w sposób który trafia do każdego człowieka. Serwer powinien być wart poświecenia mu czasu i na pewno bym zagrał gdyby nie administracja. Dlatego odradzam każdemu ten serwer. Pozdrawiam 

Lepszej administracji nie znajdziecie nigdzie :)

W szczególności Algade, który każdemu dupę obrabia xD

Opublikowano

0v7QDgi.jpg

Emm.. biorąc pod uwagę twoje hejty pod większością prezentacji ten serwer powinien mnie bardziej zaskoczyć, a tu nic kompletne zero..

Słabo się starasz.

mem wrzucam, bo tak.

Opublikowano

nic ciekawego , zwykła sklejka ;/

WIdzę że to zwykły spam, ja większości rzeczy nioe widziałem na żadnym serwerze. Ale jak ktoś lubi nabijać posty to napisze cokolwiek.

XDD to widać ,że nie grasz w metina od kilku lat jak tylu "nowych" rzeczy nie widziałeś na ŻADNYM serwerze  o.O  :makka:

Opublikowano

Prezka, wydaję się ciekawa. Napisana w sposób który trafia do każdego człowieka. Serwer powinien być wart poświecenia mu czasu i na pewno bym zagrał gdyby nie administracja. Dlatego odradzam każdemu ten serwer. Pozdrawiam 

Lepszej administracji nie znajdziecie nigdzie :)

Oczywiście :0 Muerte z Agonia latają po forach robiąc gówno burze, gdy tylko nie dostaną się na wymarzone stanowiska. Jeszcze tam Ci emmanuelsa brakuje pisklaka :D

Pomysł na serwer dobry, ale osoby to Ty dobrałeś ;>  

Kij Cie to obchodzi, co robimy na innych forach. Tutaj jest porządek i będzie. A jak cebula nie umie się zachować, to trzeba ją przebrać i syf wyjebać.

obraz.png

Opublikowano

Całkiem spoko :D

Zagram chyba.

Btw. W bs jest zakładka Propozycje. Dodaliście tam swoje szablony? 

Nie, ale dzięki, że mi o tym przypomniałeś bo w sumie zapomniana sprawa. W wolnej chwili to dodam :) 

Opublikowano

dobra dzieki a jak bedzie z haxami ban po roku czy support bedzie reagował od razu 

No będziemy się starali szybko reagować i karać boty :P 

Opublikowano

dobra dzieki a jak bedzie z haxami ban po roku czy support bedzie reagował od razu 

No będziemy się starali szybko reagować i karać boty :P 

multihak już naszykowany

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...