Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Jak komuś szkoda pieniędzy to przecież kwestia indywidualna, nie każdy musi napierniczać z full IS`em, wszystko można kupić/odkupić za yangi/itemy itp.

​No ale jak ktoś wychodzi z założenia, że każdy serwer jest stawiany z opłacanym wejściem, to biję brawa na stojąco.

Opublikowano

Szkoda czasu i pieniędzy. Po miesiącu GA nie zobaczycie. 

nie ma co się rozpisywać, ale powiem Ci, że co jak co to teamu jestem sam pewien bo znam tych ludzi doskonale

już bym bardziej stawiał, że harnaś będzie miał burze, niż, że team spier*oli xD

Opublikowano

Szkoda czasu i pieniędzy. Po miesiącu GA nie zobaczycie. 

Szkoda czasu owszem-ale na czytanie takich głupot. A pieniędzy? Też owszem bo musimy płacić podatki żeby tacy kretyni jak Ty mieli hajs co miesiąc tak zwane "500+" :v.

Dalej uważam że fajny serwer, i nie padnie po miesiącu.

Jakbyś miał trochę inteligencji,to byś wszedł w mój profil i sprawdził ile mam lat. Mam 20, także chyba nie dostane już tego 500+.  Człowieku to , że głosowałeś na PiS to teraz musisz ciężko pracować. Zresztą weź ogarnij parę dzieciaczków to ty też dostaniesz jak Cie tak to boli, że inny dostają, a ty musisz cięzko na to pracować.

Zresztą i tak PiS będzie rządziło pewnie jeszcze jedną kadencje, bo w ostatnim roku rządów wprowadzą  system emerytalny, to mohery wielce uradowani pójdą znowu głosować na nich. 

Zmienisz zdanie co do serwa jak zostanie 100 graczy .

Pozdro i nie polecam.

Opublikowano
Twórca nie jest w stanie wyrobić się ze startem serwera w regulaminowym terminie trzech tygodni, dlatego prezentację na razie zamykam i przenoszę do kosza. Jeżeli będzie znany już termin startu, zapowiedź zostanie przywrócona. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...