Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Polecam . 

Jak tam najlepszy technik Mones w teamie :) ?

Tak sie chwalił ..

Kotlet i tyle 

Ten typ nie ma nic wspólnego z serwerem, nawet nie wiem kto to jest xDDD 

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Polecam . 

Jak tam najlepszy technik Mones w teamie :) ?

Tak sie chwalił ..

Kotlet i tyle 

Ten typ nie ma nic wspólnego z serwerem, nawet nie wiem kto to jest xDDD 

Tutaj nie przegadasz.

Ma coś wspólnego z serwerem i koniec! :D

Opublikowano

Jak będą hacki, boty.. bieganie za nimi zglaszanie itp to p******e serwer albo zapezpieczenie albo pierdolcie sie

Trudno. Cheatów się nie da z metina wyeliminować, da sie ograniczyć do nich dostęp ale nie wyeliminujesz.

Opublikowano

To tak, skąd mamy pewność że serwer nie pierdolnie po kilku dniach jak twoje poprzednie.Druga sprawa czy masz zamiar opłacić jakiś youtuberów żeby reklamowali serwer czy ograniczysz się jedynie wystawieniem tematu na MPC i tyle? 

Opublikowano

Kiedy start?

Jakas reklema?

To  serwer easy/medium czy jak?

Skad bronie 75?

W ile max lv?

d2dp.png

Opublikowano

To tak, skąd mamy pewność że serwer nie pierdolnie po kilku dniach jak twoje poprzednie.Druga sprawa czy masz zamiar opłacić jakiś youtuberów żeby reklamowali serwer czy ograniczysz się jedynie wystawieniem tematu na MPC i tyle? 

Shayen - 5 miesiecy chyba

Sembia - Pół roku

Sprawe reklamy będę ogarniał już w trakcie beta testów

Słuchajcie dalej MPCforuma debila który żyje w tym swoim urojonym świecie, jutro znajde czas to nagram odpowiedź na te jego pierdolenie :P 

Kiedy start?

Jakas reklema?

Skad bronie 75?

W ile max lv?

1. We wrzesniu

2. to samo co up

3. Tak

4. Riper/Beran setao

5. Nie jestem wrózką 

Opublikowano

MPCforum już reklamował kappa

//ten panel boczny mogłeś juz dać chociaż w buttonach bo te standard ikonki wygladaja c*****o

///troche aventusa przypomina tylko tam chujowsze sety mają

Opublikowano

MPCforum już reklamował kappa

//ten panel boczny mogłeś juz dać chociaż w buttonach bo te standard ikonki wygladaja c*****o

///troche aventusa przypomina tylko tam chujowsze sety mają

Będa ikonki pewnie zmienione do startu

Opublikowano

Wiesz co jest najgorsze? Ze server nawet jakos pozytywnie sie prezentuje. ale gdy widzisz kto go robi, tu cały misterny plan żeby tam zagrac idzie sie j****. MPC-mowa policja powinna Cie na komende zabrac

UggNk9.gif

Opublikowano

Shayen - 5 miesiecy chyba

Sembia - Pół roku

Sprawe reklamy będę ogarniał już w trakcie beta testów

Słuchajcie dalej MPCforuma debila który żyje w tym swoim urojonym świecie, jutro znajde czas to nagram odpowiedź na te jego pierdolenie :P 

Kiedy start?

Jakas reklema?

Skad bronie 75?

W ile max lv?

1. We wrzesniu

2. to samo co up

3. Tak

4. Riper/Beran setao

5. Nie jestem wrózką 

Udajesz czy co?

Chyba powinienes wiedziec jak exp jest dostosowany i w ile da sie wbic ma lv 

d2dp.png

Opublikowano

Udajesz czy co?

Chyba powinienes wiedziec jak exp jest dostosowany i w ile da sie wbic ma lv 

A skąd ja mam wiedziec ile grasz, czy doladujesz w pierscien z IS, czy bedziesz robił misje za które masz % expa, czy bedziesz robił roski za które masz % expa, no ziomek, wróżbitą nie jestem. Masz o tym dokladnie wspomniane na poczatku prezentacji. 

Opublikowano

Ile to będzie stać tydzień? Wszystkie Twoje serwery stoją tyle, jedyne co potrafisz to chodzić po prezentacjach innych serwerów i spinać ryj, że są c*****e, jak dla mnie powinieneś mieć zakaz publikacji postów w dziale metin2

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Ile to będzie stać tydzień? Wszystkie Twoje serwery stoją tyle, jedyne co potrafisz to chodzić po prezentacjach innych serwerów i spinać ryj, że są c*****e, jak dla mnie powinieneś mieć zakaz publikacji postów w dziale metin2

No, możesz wypierdalać. 

Żeby słuchać MPCforuma idioty to trzeba miec IQ poniżej 50. Sam zweryfikuj moje zapowiedzi wszystkie, kiedy były prezentacje serwerów dodawane, zamykane a później gadaj głupoty. 

Opublikowano

Harnaś, mam pomysł, bo jest SOTW i tematyka to kataklizmy

Jak walne tam Ciebie i Twoje serwery w tle to się nie obrazisz?

Dlaczego lecisz tak w c**** i nie przyznasz że robiłeś słabe serwery(by bardziej Ciebie nie urażać), nawet dobrze wytłumaczyć się nie potrafisz.

9u2pvr.gif

Opublikowano

Harnaś, mam pomysł, bo jest SOTW i tematyka to kataklizmy

Jak walne tam Ciebie i Twoje serwery w tle to się nie obrazisz?

Dlaczego lecisz tak w c**** i nie przyznasz że robiłeś słabe serwery(by bardziej Ciebie nie urażać), nawet dobrze wytłumaczyć się nie potrafisz.

Ale ja sie nie mam z czego tłumaczyć. Użyj swojego mózgu, tej zajebanej chipsami pewnie klawiatury i posprawdzaj sobie daty publikacji wszystkich zapowiedzi/prezentacji moich serwerów, ewentualnych let's play na youtube i sam zweryfikuj ile moje serwery stały, a nie się słuchasz tej tępej pizdy która jest metinową wersją tajgera bonzo xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...