Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w stanie założyć się, że w październiku prezentacja serwera będzie już w koszu. Po raz kolejny te same nicki, te same osoby. Gdzie są Wasze poprzednie serwery? Bo na głównej stronie prezentacji jakoś ich nie widzę.

Kto ceni swój czas niech lepiej omija ten projekt.

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

harnaś, który to już serwer? xD

stoi to jeszcze?

no i oczywiscie wszędzie Agonia, Alikia też sie pcha widze tak samo jak na tundze liże xD

Elo wywłoko, poszła won polerować berło dla Shaggiego za rangę na forum. I zmienić nick na kolejnym forum, żeby nie było że jesteś tak zła i niewinna :(. A od Alikii to wara. Nie pozdrawiam, jazda z kurwami. Elo.

Polecam serwer.

obraz.png

Opublikowano

Harnaś czemu taka ksywa ? lubisz to piwo czy  co. 

Co do tematu... nie ma co bez sensu pierdo.lić zobaczymy jak wystartuje :yay:

Czas pokaże czy to jest g****o czy nie, a nie wasze posty które to stwierdzają. T_T

Kiedys jak gowniarz bylem ( jakies 7 lat temu ) to sie naogladalem reklam tego piwa w tv i tak juz zostalo xD te piwo pilem moze 2-3 razy w zyciu xD

Opublikowano

Tunga... Zastanawiało mnie kto mógł wytężyć swój mózg do wymyślenia takiej nazwy, już chciałem napisać, że to w stylu harnasia, jestem wszechpotężny.

@Algida co tam, jak tam?

Polecam serwer jak najbardziej, jeden z nielicznych jakie jeszcze robią wrażenie *nowości*, tak jak autor wspomniał, lepsze to niż oldschool z 20 postaciami na serwerze.

Gdyby nie to, że praktycznie nie gram w metina, zagrałbym.

Opublikowano

Tunga... Zastanawiało mnie kto mógł wytężyć swój mózg do wymyślenia takiej nazwy, już chciałem napisać, że to w stylu harnasia, jestem wszechpotężny.

@Algida co tam, jak tam?

Polecam serwer jak najbardziej, jeden z nielicznych jakie jeszcze robią wrażenie *nowości*, tak jak autor wspomniał, lepsze to niż oldschool z 20 postaciami na serwerze.

Nazwa to pomysł zaczerpnięty podczas powrotu do mieszkania wraz z @Agonia. @harnaś @Eladrin i Muerte(nw czy ma konto xD)

Tak jechaliśmy i jeb serwer będzie zwał się Tunga, koniec xD

Wszystko dobrze, zapraszam na forum, czekam na propozycje dotyczące serwera :D

Opublikowano

@Algida co tam, jak tam?

Nazwa to pomysł zaczerpnięty podczas powrotu do mieszkania wraz z @Agonia. @harnaś @Eladrin i Muerte(nw czy ma konto xD)

Tak jechaliśmy i jeb serwer będzie zwał się Tunga, koniec xD

Wszystko dobrze, zapraszam na forum, czekam na propozycje dotyczące serwera :D

@ElMuerte :D Ma.

obraz.png

Opublikowano

Postoi tydzień jak reszta gowien harnasia nie polecam
Kto wejdzie na ten syf To pozdrawiam
Każdy serwer hejtuje a sam gowno wypuszcza

Co prawda to prawda.

Hejtujecie a i tak zagracie.  xD co za barany.. szkoda szczępić ryja

Harnaś jest ta beta?  :D  bo nudno nie ma gdzie grać  :D

Muszę czekać aż Algade wróci z delegacji i respy na mapach skończy, bo bez tego ani rusz z testami :P Ja niestety nie mam na to czasu by to zrobić bo inne rzeczy na głowie. 

17latek w delegacji no nieźle.

Hejtujecie a i tak zagracie.  xD co za barany.. szkoda szczępić ryja

Harnaś jest ta beta?  :D  bo nudno nie ma gdzie grać  :D

no niestety jednak nie zagramy  :(

Postoi tydzień jak reszta gowien harnasia nie polecam
Kto wejdzie na ten syf To pozdrawiam
Każdy serwer hejtuje a sam gowno wypuszcza

Pisze to osoba która sama zrobiła gówno-serwer i usuneli jej prezentacje z mpc  xD

Usuneli mu prezke, bo nie mogl uzywac tej grafiki?

Harnaś hejtując inne prezki teraz twoja jest hejtowana  -.-

skad dropi truta?

Spokojnie, chętnie zarzucę donejta gdy będzie brakowało aby serwer działał.

A ludzie to debile, pucują się a po 5 dniach pierdolą 3 po 3 bo naoglądają się jakiegoś zjebala, takie życie.

Zjebal w 50% przypadków nie ma żadnych dowodów.

Nie wspominając o tym, że robi 50 filmów o jednym i tym samym gównie [[antaris]]

bez pozdrowień

JS

Jakby się ktoś chciał czepiać, to ja rozumiem każdy hejt że coś jest słabe, ale nie rozumiem i nie będę rozumiał takiego pieskowania

Wiesz co? To tak nie działa. Spójrz na to z innej strony.

Jeżeli ktoś jest dla Ciebie przysłowiowym chujem to na logikę ty też chcesz mu uprzykrzyć życie.

Większość wypowiedzi w tym temacie jest właśnie taka.

Ja np. nie życzę Ci harnaś źle, bo każdy ma wzloty i upadki. Jednakże przy Twoich projektach były upadki... Dlatego teraz czas na wzloty.

Nie chcę Cię hejtować czy coś. Wystarczy mieć dystans. A co do MPCforuma to jest zrzut delikatnie :mad:

Życzę powodzenia ! :)

Ty już gościu sam nie wiesz co piszesz, proszę Cię, wyjdź.

A serwer polecam, administracja jest doświadczona i wie co robi.

Tylko szkoda mi troche ludzi, którzy słuchają tego mangozjeba sa*ba*la, toć on pierdoli takie głupoty, że szkoda gadać, jeszcze żeby go się dało słuchać to by było ok.

#k***a to juz sa jaja, zeby slowo sa.bal było zamieniane na "MPCFORUMA" to ja już nie mam pytań.

Opublikowano

Tylko szkoda mi troche ludzi, którzy słuchają tego mangozjeba sa*ba*la, toć on pierdoli takie głupoty, że szkoda gadać, jeszcze żeby go się dało słuchać to by było ok.

#k***a to juz sa jaja, zeby slowo sa.bal było zamieniane na "MPCFORUMA" to ja już nie mam pytań.

Ja S a b a l a słucham pfffffff S a b a l   K r U l  

Serwera nadal nie polecam KUPA złomu 

Opublikowano

Ja S a b a l a słucham pfffffff S a b a l   K r U l  

Serwera nadal nie polecam KUPA złomu 

Brawa dla Ciebie, wygrałeś zestaw małego spawacza! Słuchaj się tego człowieka dalej a z pewnością daleko zajdziesz.

W sumie wypowiem się w końcu na temat Tungi. IMO jest to serwer godny uwagi. Mimo, że prezentacja ma "mało obrazków"  :(( to jest przejrzysta i czytelna a chyba o to właśnie chodzi. Jest sporo nowych fajnych rzeczy a będzie jeszcze więcej. Co do administracji, harnaś może i miał jakiś tam serwer wcześniej no ale nie rozumiem co w tym złego, człowiek uczy się na błędach. Harnaś naprawdę zna się na rzeczy. Jest to jedyna osoba na MPC, która bezinteresownie pomagała mi w kwestii metina (konkretnie clienta) a to raczej nie świadczy o tym żeby był łasy na kasę. Sama zagram na tym serwerze i będzie to mój ostatni.

Serdecznie pozdrawiam środkowym palcem "wróżbitę jutubera" 2k16, a serwer jak najbardziej polecam!  :)

222.gif

Opublikowano
Bardziej żałośni od tych którzy nie mają swojego zdania i wypisują tutaj co MPCforum powiedział, są tylko Ci którzy nazywają każdego kto wypowie się krytycznie o jakimś serwerze, o którym MPCforum nagrał odcinek jego wyznawcami.

Paulo Coelho

Co do serwera to wbije tylko żeby przetestować :)

Opublikowano

Server robiony 2 tygodnie. Na pewno będzie długo stał jak inne jego servery robiane w tym samym czasie. Sklejka z gotowców. Ale co ja mogę xD Wbije oczywiście po miesiącu jak juz wystartuje oraz jakimś cudem będzie stał to będę tam grał. Co do prezentacji to brzydka, ale to nie świadczy o serverze. Jakby ją zrobili w godzinę.

Jak się nie chcą wysilać na prezentację to co dopiero będzie z serverem.

Opublikowano

harnaś i jego "ekipa" = syf

Nie polecam, padnie po max 8 dniach :)

Harnaś przestań się kompromitować z tymi privami. Powinieneś mieć zakaz robienia tutaj tematów. 

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Wstawiam po raz kolejny :)

28 luty 2014 - 5 marzec 2014 [*] 5dni...

10 maj 2014 - 14 maj 2014 [*] 4dni...
15 maj 2014 - 1 czerwca 2014[*] 17dni...

28 listopada 2014 - 13 marca 2015(zamknięcie tematu) 105dni!! ale ale...
28 listopada 2014 - 6 stycznia 2015[*](przedostatnie posty przed zamknięciem tematu mówiące o liczbie graczy (~24) i wyjeba**** na serwer + prace już nad innym) 39dni...

12 marca 2015 - 2 kwietnia 2015 21dni[*]
Tu ciekawy jest team

dxnek

Muerte
Psycha
Algade

Jakieś podobieństwo? :D

4 czerwca - 1 sierpnia...58dni[*]

6 sierpnia - 13 sierpnia[*] 7dni...
Powód? 

Serwer zostaje zamknięty z paru powodów. Mała liczba graczy która skutkowała brakiem reklamy od startu i błędami które wynikły przez moje niedojebanie mózgowe. Nie mam czasu na ogarnianie tego wszystkiego, myślałem, że z serwerem easy/pvp będzie łatwiej wszystko ogarnąc, no ale się myliłem. Trzy, nie mam też chęci, z samego poczatku miał się team zajmować serwerem z czego zostałem tylko ja i filipek, ja czasu nie mam a samemu mu nie dam zapierdalać.

Tyle.

Zanim ktoś głupi jebnie tekstem, że postawiłem by zgarnąć kase itp, to zrozumcie, że serwer IS miał odpalony dopiero wczoraj, nie zarobiłem z niego dosłownie NIC. Jeżeli ktoś chce te pliki, może się zgłosić do mnie pw, mi już nie będą potrzebne.

siema.

Team? Dziwny zbieg okoliczności...ktoś inne nicki używa znowu? :D

[CM] Julietta - Grafik serwerowy, administrator forum, koordynator teamu.

[T] harnaś - technik serwera, nie ingeruje za specjalnie w rozgrywke, dba o aktualizacje i całe działanie serwera
[GA] Algade - główny pomysłodawca serwera, administrator forum oraz główny administrator gry, dba o porządek na serwerze/forum, koordynuje moderatorami, robi eventy, pomaga graczom.
[GA] Filipek - Administrator serwera, dba o kontakt z graczami i organizacje eventów

I jak z tym zakładem? zmieniłeś zdanie że jednak twój serwer postoi pół roku czy nadal mu tyle nie dajesz?
http://www.mpcforum.pl/topic/1571386-zapowiedź-tunga/?p=13269036
Tylko pół roku, co to jest dla takiego dobrego projektu...  B)

podkreśliłem już specjalnie serwery do których się przyznajesz :) niech ci będzie lżej 
Opublikowano

a ten ziomek dalej spina dupe jakby to było jego życie co z tego ze jego serwery trzymały się załóżmy te 58 dni to weź załóż swój serwer i daj ci boże niech postoi dłużej. I tak będą grać na tym serwie bo innych lepszych nie ma 

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

@sul94 wyjdz, zasmiecasz temat sobą.

Gówno prawda. Mówi prawde i pokazuje ze serwery tego debila stoją tydzień .. co to jest tydzień? no prosze cie ;-; 

d2dp.png

Opublikowano

Siema, co tu się dzieje w zapowiedzi? :D

MPCforum i jego wiedza na temat wszystkich serwerów :D

MPCforum, jeśli to czytasz, przypominam Ci, że miałeś nagrać filmik o moich WSZYSTKICH projektach, oficjalnych, czy też nieoficjalnych.(Znajdź również te z których brałem %).

Nie wiem czy harnaś Wam pisał, ale te dwa pierwsze serwery które MPCforum napomniał, niebyły jego? Jeśli dobrze pamiętam to były serwery Suchego, a prezentacje tylko wstawił harnaś.

Teraz jak niektórzy wiedzą harnaś wie i umie o wiele więcej niż w tamtych czasach, nikt nie robi serwerów perfekcyjnie, możecie zobaczyć to po Antarisie, gdzie Vitron z całą resztą ekipy, Matzar, Sh4ke i chyba Kirek, mieli kilka serwerów, gdzie wiem jedynie o Cradosie i o Teriosie, fakt, tamte serwery im wyszły bardzo dobrze, a teraz co się stało? Niby doświadczona ekipa a takie gówno zrobili, wróćmy do tego co jest tu najważniejsze, czyli do serwera i ekipie.

Poprzednie serwery nie były zbyt dopracowane - Shayen głównie, później była próba z AgeOfMetin, też nie poszło najlepiej, więcej nie mam tu nic do powiedzenia ( :makka: ).

Osobiście również się postaram przy tym projekcie wraz z całą resztą ekipy i podejdziemy do tego projektu jak najbardziej profesjonalnie, nie chcemy dać satysfakcji temu marnemu spawaczowi, że wyleci kolejny "kotlet" jak to on określa każdy projekt.

Oczywiście sam zapraszam Was na nasze forum, by proponować nam wszystko co może być dla Was pożyteczne na serwerze easy/medium.

Jeśli macie jakiekolwiek pytania, proszę bardzo, zadawajcie, ale róbcie to z pełną kulturą, nie jak niektórzy(hołota od MPCforuma), myślcie samodzielnie, nie dajcie się omotać osobie która przesiaduje 12 godzin przed kompem tylko po to by nagrać kilka filmików o serwerach, a w każdym filmiku powtarza jedno.

Pozdrawiam, Algade.

shayen był fajny, tylko exp na ostatniej mapie był zje bany, bo się wbijało w kilka minut maxa xD

tenor.gif

Opublikowano

Gówno prawda. Mówi prawde i pokazuje ze serwery tego debila stoją tydzień .. co to jest tydzień? no prosze cie ;-; 

Mówisz, że to następny szeryf jak sa.ba.l i obrońca ludzi, aby nie tracili swoich pieniędzy, a podaje tylko te argumenty i screeny, które są u sa.b.ul.a na filmiku?

Oceniajcie jeszcze ludzi za to, ze mają gołą dupe na avku i jest osobą spierdoloną, bo ma to albo tamto. Brak słów jakie tutaj cebule i grzyby siedzą. xD

Opublikowano

Mówisz, że to następny szeryf jak sa.ba.l i obrońca ludzi, aby nie tracili swoich pieniędzy, a podaje tylko te argumenty i screeny, które są u sa.b.ul.a na filmiku?

Oceniajcie jeszcze ludzi za to, ze mają gołą dupe na avku i jest osobą spierdoloną, bo ma to albo tamto. Brak słów jakie tutaj cebule i grzyby siedzą. xD

Rozumiem żeby ktoś z nas się mylił...

Przedstawiamy tylko prawdę + na poparcie tego daje dowody w postaci linków do prezentacji. Każdy może wejść do takiej prezentacji i sam sprawdzi ile takie serwery stały.

Za każdym razem pojazd na MPCforuma ale nikt mu nie próbuje udowodnić że się myli? A czemu? Bo ma rację.

28 listopada 2014 - 13 marca 2015(zamknięcie tematu) 105dni!! ale ale...
28 listopada 2014 - 6 stycznia 2015[*](przedostatnie posty przed zamknięciem tematu mówiące o liczbie graczy (~24) i wyjeba**** na serwer + prace już nad innym) 39dni...

12 marca 2015 - 2 kwietnia 2015 21dni[*]
Tu ciekawy jest team

dxnek

Muerte
Psycha
Algade

Jakieś podobieństwo?  :D

4 czerwca - 1 sierpnia...58dni[*]

6 sierpnia - 13 sierpnia[*] 7dni...
Powód? 

Serwer zostaje zamknięty z paru powodów. Mała liczba graczy która skutkowała brakiem reklamy od startu i błędami które wynikły przez moje niedojebanie mózgowe. Nie mam czasu na ogarnianie tego wszystkiego, myślałem, że z serwerem easy/pvp będzie łatwiej wszystko ogarnąc, no ale się myliłem. Trzy, nie mam też chęci, z samego poczatku miał się team zajmować serwerem z czego zostałem tylko ja i filipek, ja czasu nie mam a samemu mu nie dam zapierdalać.

Tyle.

Zanim ktoś głupi jebnie tekstem, że postawiłem by zgarnąć kase itp, to zrozumcie, że serwer IS miał odpalony dopiero wczoraj, nie zarobiłem z niego dosłownie NIC. Jeżeli ktoś chce te pliki, może się zgłosić do mnie pw, mi już nie będą potrzebne.

siema.

Team? Dziwny zbieg okoliczności...ktoś inne nicki używa znowu?  :D

[CM] Julietta - Grafik serwerowy, administrator forum, koordynator teamu.

[T] harnaś - technik serwera, nie ingeruje za specjalnie w rozgrywke, dba o aktualizacje i całe działanie serwera
[GA] Algade - główny pomysłodawca serwera, administrator forum oraz główny administrator gry, dba o porządek na serwerze/forum, koordynuje moderatorami, robi eventy, pomaga graczom.
[GA] Filipek - Administrator serwera, dba o kontakt z graczami i organizacje eventów

ojejku jejku :( nie pozbieram się po tym...

Opublikowano

Jestem w stanie założyć się, że w październiku prezentacja serwera będzie już w koszu. Po raz kolejny te same nicki, te same osoby. Gdzie są Wasze poprzednie serwery? Bo na głównej stronie prezentacji jakoś ich nie widzę.

Wbiłem na shayenie maxa, zrobiłem eq, serwer po tym jeszcze trochę stał. Bardzo dobrze spędziłem ten czas. Wniosek? Wypie*dalaj. Co to za argument z tymi serwerami w publikacjach, wolisz jak ktoś prowadzi po 5 projektów naraz?

Nie polecam gdyż jest to połaczenie harnaś team z predoria team (sawia). Co wiadomo jakie podejscie ma administracja do serwera.

???????????????????????????????????????????????????

Ten team istnieje już ze 2 lata xD

^up ja pie*dole gościu, aż mam wrażenie, że to konto spawacza, przy antarisie też podobne rzeczy pie*doliłeś i tak samo jak tutaj każdy miał na ciebie wyje*ane xD musisz mieć naprawdę smutne życie

faktycznie słabe serwery, ludzie osiągnęli co chcieli i poszli na inne. nie róbmy serwerów, bo gracze kończą na nich grać, omg omg

tenor.gif

Opublikowano

Wbiłem na shayenie maxa, zrobiłem eq, serwer po tym jeszcze trochę stał. Bardzo dobrze spędziłem ten czas. Wniosek? Wypie*dalaj. Co to za argument z tymi serwerami w publikacjach, wolisz jak ktoś prowadzi po 5 projektów naraz?

Administracja może prowadzić i 10 serwerów, jeżeli tylko należycie się nimi zajmuje. Żaden z serwerów tej ekipy nie przetrwał do dzisiaj, ba- większość padała po kilku dniach. Harnaś to nie Jaraj, żeby zajmować się i dbać o serwer gdzie jest 100 osób online.

Wyjdą bugi, ilość online spadnie a administracji się odechce pracować i porzucą projekt, tak jak poprzednimi razami. Zbyt długo siedzę na tym forum żeby tego nie wiedzieć.

A Ty w październiku odszczekasz te słowa, jak prezka powędruje do kosza a serwer zmieni status ba OFFLINE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...