Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zagram tylko dlatego, że macie zmienione miasta, ja p******e.

Wy chyba te miasta dodawaliście po podwójnej dawce LSD, c**j Was wie skąd ta moda na ich zmienianie się bierze.

Po-raż-ka.

Ale przecież w miastach zostały zmienione tylko tekstury i dodane drzewa, ewentualnie rośliny. Układ budynków i NPC pozostał stary. 

No i od nowa są zrobione respy potworów. 

Właśnie chodzi o to, że takie zabawy zabijają urok tej gry.

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@sul94 no fajnie, że swoją opinię wyraziłeś, poszukałeś "wszystkich" projektów, w których brał udział harnaś - nie mniej jednak, wyrażenie opinii to jedno, spamowanie by zadziałać na szkodę serwera to drugie, jeśli "94" oznacza Twój rocznik, a nie IQ to powinieneś rozróżnić te dwa pojęcia i nie być jak uparty osioł. Mam nadzieję, że przemyślisz to co napisałem. Miłego dnia :)

Na pewno, że będzie lepiej niż z resztą, jeżeli postaracie się o jak najlepszy start, rozgrywkę oraz liczbę online.

A co do tekstur m1, mi się osobiście podoba, ale to może być tylko moja opinia (raz się przyjrzysz teksturom, a potem będziesz miał w nie wywalone)

Opublikowano

Ile razy jeszcze wrzucisz te swoje dowody sul... Sielu dobrze podsumował. Po tym co odwalili z antarisem każdy serwer jest mile widziany. Jak wyjdzie to okaże się po starcie

Opublikowano

Nie odpisujcie mu bo tylko sie chlopak nakreca, szkoda zasyfiac temat zbednym spamem bo nie o to tutaj chodzi. Podlapal temat do hejtowania gdzie probuje udowodnic cos ci sie z mija z prawda i mysli ze tym zaszkodzi. Dajcie spokoj, zaczniecie go olewac to mu sie znudzi, a jak nie to postaram sie to z moderacja zalatwic jakos.

Sry za ew bledy z tel pisze

Opublikowano

@sul94 no fajnie, że swoją opinię wyraziłeś, poszukałeś "wszystkich" projektów, w których brał udział harnaś - nie mniej jednak, wyrażenie opinii to jedno, spamowanie by zadziałać na szkodę serwera to drugie, jeśli "94" oznacza Twój rocznik, a nie IQ to powinieneś rozróżnić te dwa pojęcia i nie być jak uparty osioł. Mam nadzieję, że przemyślisz to co napisałem. Miłego dnia :)

Na pewno, że będzie lepiej niż z resztą, jeżeli postaracie się o jak najlepszy start, rozgrywkę oraz liczbę online.

A co do tekstur m1, mi się osobiście podoba, ale to może być tylko moja opinia (raz się przyjrzysz teksturom, a potem będziesz miał w nie wywalone)

Pisanie prawdy by zadziałać na szkodę serwera. Ciekawe.

Uparty jak osioł? Można tak to nazwać. Może dzięki temu ktoś nie zmarnuje czasu na ten serwer. 

Opinii na temat serwera jeszcze ani razu tu nie napisałem (a ta zdziwiłaby wiele osób pewnie) ale natomiast za każdym razem na osoby które tworzą ten serwer.

Nic nie przemawia za tym ze tym razem będzie inaczej.

Ile razy jeszcze wrzucisz te swoje dowody sul... Sielu dobrze podsumował. Po tym co odwalili z antarisem każdy serwer jest mile widziany. Jak wyjdzie to okaże się po starcie

Widząc entuzjazm panujący w tym temacie masz rację, każdy serwer jest mile widziany.

Nie ważne że ktoś stawia pierwszy/piąty/ósmy serwer (co gorsza taki sam) i tak użytkownicy wiwatują na ich cześć, zamierzają u nich grać i znowu powtórka z rozrywki.

Dobrze by było gdyby chociaż te osoby stawiały drugi/trzeci/czwarty serwer gdy pierwszy jeszcze "żyje" i ma sporą ilość graczy i zainteresowanie właścicieli ale mamy to co mamy. Stoi serwer a oni już nad kolejnym myślą bo zarobki spadają...

I na twoje życzenie, specjalnie dla ciebie.

28 listopada 2014 - 6 stycznia 2015 39dni...

12 marca 2015 - 2 kwietnia 2015 21dni...
4 czerwca - 1 sierpnia 58dni...

Serwer na tle innych wygląda dobrze. Znacznie bardziej rozbudowany. Ale team pozostawia wiele do życzenia

@edit

Nie odpisujcie mu bo tylko sie chlopak nakreca, szkoda zasyfiac temat zbednym spamem bo nie o to tutaj chodzi. Podlapal temat do hejtowania gdzie probuje udowodnic cos ci sie z mija z prawda i mysli ze tym zaszkodzi. Dajcie spokoj, zaczniecie go olewac to mu sie znudzi, a jak nie to postaram sie to z moderacja zalatwic jakos.

Sry za ew bledy z tel pisze

Kto i w którym miejscu mija się z prawdą? Nie prawdą jest że odpowiadasz za serwer

-Shayen (stał 39 dni)

-Sembia (stał 21 i 58 dni)

-AgeOfMetin (stał 7 dni)

Chyba bardzo tobie przeszkadza jak ktoś pisze prawdę. 

Opublikowano

@up zapomniałeś jeszcze o Astivii :)

Nie zapomniał, ja wyjaśniłem czyja była Astivia i jeszcze jeden na A serwerze :P

Szkoda że się nie sracie tak do pewnych dwóch osób, które stawiają już 3 serwer na tych samych plikach z lekko zmienionymi plikami :P

Tfu, 4 serwery bo jeden miał rework :D

Ale tak, oni zmieniają nicki na każdym serwerze, więc MPCforum nie potrafi znaleźć na nich dowodów XDDD

okPRIEp.png

Opublikowano

@up zapomniałeś jeszcze o Astivii :)

Nie zapomniał, ja wyjaśniłem czyja była Astivia i jeszcze jeden na A serwerze :P

Szkoda że się nie sracie tak do pewnych dwóch osób, które stawiają już 3 serwer na tych samych plikach z lekko zmienionymi plikami :P

Tfu, 4 serwery bo jeden miał rework :D

Ale tak, oni zmieniają nicki na każdym serwerze, więc MPCforum nie potrafi znaleźć na nich dowodów XDDD

okPRIEp.png

Przynajmniej nie padają po tygodniu i nie gra tam po 50 osób ;)

Opublikowano

Przynajmniej nie padają po tygodniu i nie gra tam po 50 osób ;)

No nie powiedziałbym xD Ale nie będe tutaj przytaczał nazw serwerów i jego administratora, nie będe mu na siłe gówna robił i spiny szukał bo to ostatnie na czym mi aktualnie zależy.  Kto ma wiedzieć ten wie :>

Opublikowano

Dobra, bo widzę pionki MPCforuma wierzą w wszystko co powie. ;)

Po pierwsze na Age of Metin byłem ja Administratorem, nie żaden Muerte, nie żadna zmiana nicków - harnaś i jego team nic nie ukrywa.

Harnasia znam już parę lat, nie spotkaliśmy się na realu, ani nie jesteśmy żadnymi dobrymi znajomymi, po prostu pierwszy serwer jego na którym grałem ''Shayen'' przypadł mi do gustu. Zacznę od Shayena.. Serwer miał potencjał i był fajny mimo bugów, które potem ogarnął (jeszcze nie był jakimś super technikiem) sam miałem zbugowane strzały z kd itp.. Serwer nie stał tydzień tak jak to mówi Wasz MPCforum tylko wiele wiele dłużej, grałem na nim codziennie a przez to, że nie było jakiejś super reklamki no i bugi które wyeliminowano z czasem, upadł. Harnaś chciał go jeszcze ratować biorąc do teamu Muerte, udawało się przez krótki czas, ale po prostu liczba graczy zmalała tylko do mnie.. Sam jeszcze grałem na serwerze, którego nie wyłączył, do póki ja nie odszedłem. 

Sembia pierwsza tak, to wina harnasia, upadła przez bugi i niedopracowany balans który naprawił pod koniec, ale było za późno.. 

Grając na Shayenie i Sembii s1 mogę śmiało stwierdzić, że wydając 50zł na IS'a miałem full włącznie z wierzchowcami na jednym jak i drugim serwerze (chyba na Shayenie 20zł, Sembii s1 30). Na jego serwerach nie jest trudno o IS'a wystarczy czas i handel z graczami, a nawet ceny nie są za wysokie..

Ja jako gracz tych serwerów Wam mówie szczerze, bo po co mam kłamać? W teamie Tungii nie jestem i nie będę przez swoje zachowanie kiedyś i nie mam zamiaru Was oszukiwać ani nikt mnie nie prosił bym to pisał, robię to bo po prostu to co mówi MPCforum jest śmieszne..

Sembia s2 tu już zostałem GA ponieważ w teamie harnasia była sprzeczka i Agonia jak i Muerte odeszli.. Serwer był włączony przez pół roku, nic nie zapowiadało upadku, graczom grało się super z tego co mi mówili i atmosfera była kozacka, dzieki czemu też te 100 graczy utrzymywało się przez ostatnie miesiące, do czasu gdy harnaś dodał kupony SM, które można było bugować ABY TO WAM GRACZOM ŁATWIEJ BYŁO ZDOBYĆ SM. I tak zostało 50 graczy przez ostatni miesiąc i czekał aż do odejścia ostatniego by wyłączyć serwer.

Age of Metin, byłem tam GA, ja nie żaden Muerte, nie inne nicki - nie. Serwer upadł ponieważ było parę rzeczy, na które potrzeba było czasu by je naprawić, a harnaś wtedy był chory, szpitale itp, ale mimo tego, że chorował starał się to naprawiać i ja sam byłem Administratorem no i nie dawaliśmy rady po prostu, więc uznaliśmy, że po co mamy dla Was to ciągnąć jeśli jest skazane na porażkę i dlatego harnaś też nie dodawał IS'a przez tyle czasu a dzień przed wyłączeniem, gdy była nadzieja.. 

Nie wiem co tu jeszcze napisać, ale jako gracz i administrator jego serwerów grało mi się super i nie musiałem wcale wydawać na IS'a by coś osiągnąć no ale 20zł mnie nie zbawi..

Jestem pewny tego, że Tunga się uda, bo pisałem z harnasiem od półtora roku i to ja miałem być na początku Administratorem i już wtedy szykował ten serwer pod innymi nazwami, po prostu teraz ma inne plany, choć niektóre pliki już zrobił wtedy.. Nie wiem co Wam mam powiedzieć, dajcie się dalej manipulować MPCforumowi i wrogom harnasia, którzy wiedzą, że teraz się postarał, tak jak i ja to wiem, i że chce zrobić serwer dla Was z pasji..

Opublikowano

Dobra, bo widzę pionki MPCforuma wierzą w wszystko co powie. ;)

Po pierwsze na Age of Metin byłem ja Administratorem, nie żaden Muerte, nie żadna zmiana nicków - harnaś i jego team nic nie ukrywa.

Harnasia znam już parę lat, nie spotkaliśmy się na realu, ani nie jesteśmy żadnymi dobrymi znajomymi, po prostu pierwszy serwer jego na którym grałem ''Shayen'' przypadł mi do gustu. Zacznę od Shayena.. Serwer miał potencjał i był fajny mimo bugów, które potem ogarnął (jeszcze nie był jakimś super technikiem) sam miałem zbugowane strzały z kd itp.. Serwer nie stał tydzień tak jak to mówi Wasz MPCforum tylko wiele wiele dłużej, grałem na nim codziennie a przez to, że nie było jakiejś super reklamki no i bugi które wyeliminowano z czasem, upadł. Harnaś chciał go jeszcze ratować biorąc do teamu Muerte, udawało się przez krótki czas, ale po prostu liczba graczy zmalała tylko do mnie.. Sam jeszcze grałem na serwerze, którego nie wyłączył, do póki ja nie odszedłem. 

Sembia pierwsza tak, to wina harnasia, upadła przez bugi i niedopracowany balans który naprawił pod koniec, ale było za późno.. 

Grając na Shayenie i Sembii s1 mogę śmiało stwierdzić, że wydając 50zł na IS'a miałem full włącznie z wierzchowcami na jednym jak i drugim serwerze (chyba na Shayenie 20zł, Sembii s1 30). Na jego serwerach nie jest trudno o IS'a wystarczy czas i handel z graczami, a nawet ceny nie są za wysokie..

Ja jako gracz tych serwerów Wam mówie szczerze, bo po co mam kłamać? W teamie Tungii nie jestem i nie będę przez swoje zachowanie kiedyś i nie mam zamiaru Was oszukiwać ani nikt mnie nie prosił bym to pisał, robię to bo po prostu to co mówi MPCforum jest śmieszne..

Sembia s2 tu już zostałem GA ponieważ w teamie harnasia była sprzeczka i Agonia jak i Muerte odeszli.. Serwer był włączony przez pół roku, nic nie zapowiadało upadku, graczom grało się super z tego co mi mówili i atmosfera była kozacka, dzieki czemu też te 100 graczy utrzymywało się przez ostatnie miesiące, do czasu gdy harnaś dodał kupony SM, które można było bugować ABY TO WAM GRACZOM ŁATWIEJ BYŁO ZDOBYĆ SM. I tak zostało 50 graczy przez ostatni miesiąc i czekał aż do odejścia ostatniego by wyłączyć serwer.

Age of Metin, byłem tam GA, ja nie żaden Muerte, nie inne nicki - nie. Serwer upadł ponieważ było parę rzeczy, na które potrzeba było czasu by je naprawić, a harnaś wtedy był chory, szpitale itp, ale mimo tego, że chorował starał się to naprawiać i ja sam byłem Administratorem no i nie dawaliśmy rady po prostu, więc uznaliśmy, że po co mamy dla Was to ciągnąć jeśli jest skazane na porażkę i dlatego harnaś też nie dodawał IS'a przez tyle czasu a dzień przed wyłączeniem, gdy była nadzieja.. 

Nie wiem co tu jeszcze napisać, ale jako gracz i administrator jego serwerów grało mi się super i nie musiałem wcale wydawać na IS'a by coś osiągnąć no ale 20zł mnie nie zbawi..

Jestem pewny tego, że Tunga się uda, bo pisałem z harnasiem od półtora roku i to ja miałem być na początku Administratorem i już wtedy szykował ten serwer pod innymi nazwami, po prostu teraz ma inne plany, choć niektóre pliki już zrobił wtedy.. Nie wiem co Wam mam powiedzieć, dajcie się dalej manipulować MPCforumowi i wrogom harnasia, którzy wiedzą, że teraz się postarał, tak jak i ja to wiem, i że chce zrobić serwer dla Was z pasji..

xDDDDDDD

Opublikowano

wiem że ich atutem czytanie nie jest, no ale może być to dla Was śmieszne, żenujące i tak jak chcecie to odbierajcie

po prostu mówie jak jest

Opublikowano

@Filipekv tak się rozpisałeś że nikt tego nawet nie przeczyta xD

Przeczytałem.

Fajna wypowiedź, jeden nie myśli sa ba lem na kanale, tylko jakimś tam rozumkiem :D

okPRIEp.png

Opublikowano

Mówcie co chcecie, ale serwer będzie mega. :D^^

Nie rozumiem waszego problemu, że harnaś tworzy kolejny serwer skoro co pół roku/rok dostajemy Lanerisa V988790988 z lekko zmienionymi setami i innymi rzeczami. 

Serwer zapowiada się bardzo dobrze i na pewno zagram.  ;)

Polecam bo harnaś.   :yay:

knm7jLQ.png

Opublikowano

wiem że ich atutem czytanie nie jest, no ale może być to dla Was śmieszne, żenujące i tak jak chcecie to odbierajcie

po prostu mówie jak jest

#MÓWIMYJAKJEST

tenor.gif

Opublikowano

MPCforum terez balmorke zachwala, w łape musiał dostać  :makka:

antarisa też na początku zachwalał xD

to jest dziwne, robisz film, że na s2 zmniejszali % na drop truty i jakieś tam przekręty, czy coś, po czym chwalisz następną wersję tego serwera

ciekawe co z tą triadicą co miała rok temu startować

@top ile % na drop truty?

kiedy beta?

tenor.gif

Opublikowano

Ludzie, jak czytam wypowiedzi niektórych to aż mi się żyć odechciewa i mam chęć pozbyć się internetu bezpowrotnie. Tyle jadu, tyle nienawiści po to by po starcie i tak wejść na serwer bo nic ciekawego teraz nie startuje... Następnym razem gdy ktoś ma zamiar hejtować administrację to niech chociaż się zorientuje czy Julietta to Agonia a Muerte to Filipek. Piszecie wypociny tylko po to by nabić sobie parę gówno znaczących postów. Ciekaw jestem ile osób by się wypowiadało w takich prezentacjach "ZNANYCH OSÓB" gdy forum było traktowane jako śmietnik i byłoby wyłączone nabijanie postów. 

MPCforum terez balmorke zachwala, w łape musiał dostać   :makka:

Potwierdzam, prowadzi Stream o nazwie Polskie Kotlety czy jakoś tak i zastrzega wszystkich by na nie nie wchodzili a po paru minutach mówi że pogra na Balmorce bo ciekawie się zapowiada. Hipokryta.

@topic

Ludzie, ja naprawdę nie wiem co Wam da to pisanie, że serwer odgrzewany kotlet z gotowych składników, na małym ogniu i nie dopieczony, że harnaś prowadzi to trzeba shejtować, itd, itp, etc. Kto ma wejść to i tak wejdzie.. 

@sul94 wyjdz, zasmiecasz temat sobą.

Gówno prawda. Mówi prawde i pokazuje ze serwery tego debila stoją tydzień .. co to jest tydzień? no prosze cie ;-; 

Mówisz, że to następny szeryf jak sa.ba.l i obrońca ludzi, aby nie tracili swoich pieniędzy, a podaje tylko te argumenty i screeny, które są u sa.b.ul.a na filmiku?
Oceniajcie jeszcze ludzi za to, ze mają gołą dupe na avku i jest osobą spierdoloną, bo ma to albo tamto. Brak słów jakie tutaj cebule i grzyby siedzą. xD

Rozumiem żeby ktoś z nas się mylił...
Przedstawiamy tylko prawdę + na poparcie tego daje dowody w postaci linków do prezentacji. Każdy może wejść do takiej prezentacji i sam sprawdzi ile takie serwery stały.
Za każdym razem pojazd na MPCforuma ale nikt mu nie próbuje udowodnić że się myli? A czemu? Bo ma rację.

28 listopada 2014 - 13 marca 2015(zamknięcie tematu) 105dni!! ale ale...
28 listopada 2014 - 6 stycznia 2015[*](przedostatnie posty przed zamknięciem tematu mówiące o liczbie graczy (~24) i wyjeba**** na serwer + prace już nad innym) 39dni...

12 marca 2015 - 2 kwietnia 2015 21dni[*]
Tu ciekawy jest team

dxnek

Muerte
Psycha
Algade

Jakieś podobieństwo?  :D

4 czerwca - 1 sierpnia...58dni[*]

6 sierpnia - 13 sierpnia[*] 7dni...
Powód? 

Serwer zostaje zamknięty z paru powodów. Mała liczba graczy która skutkowała brakiem reklamy od startu i błędami które wynikły przez moje niedojebanie mózgowe. Nie mam czasu na ogarnianie tego wszystkiego, myślałem, że z serwerem easy/pvp będzie łatwiej wszystko ogarnąc, no ale się myliłem. Trzy, nie mam też chęci, z samego poczatku miał się team zajmować serwerem z czego zostałem tylko ja i filipek, ja czasu nie mam a samemu mu nie dam zapierdalać.

Tyle.

Zanim ktoś głupi jebnie tekstem, że postawiłem by zgarnąć kase itp, to zrozumcie, że serwer IS miał odpalony dopiero wczoraj, nie zarobiłem z niego dosłownie NIC. Jeżeli ktoś chce te pliki, może się zgłosić do mnie pw, mi już nie będą potrzebne.

siema.

Team? Dziwny zbieg okoliczności...ktoś inne nicki używa znowu?  :D

[CM] Julietta - Grafik serwerowy, administrator forum, koordynator teamu.

[T] harnaś - technik serwera, nie ingeruje za specjalnie w rozgrywke, dba o aktualizacje i całe działanie serwera
[GA] Algade - główny pomysłodawca serwera, administrator forum oraz główny administrator gry, dba o porządek na serwerze/forum, koordynuje moderatorami, robi eventy, pomaga graczom.
[GA] Filipek - Administrator serwera, dba o kontakt z graczami i organizacje eventów

@sul94 wyjdz, zasmiecasz temat sobą.

ojejku jejku :( nie pozbieram się po tym...

Ile Ty razy jeszcze wstawisz swój WYKRES w komentarzu? Jeden raz nie wystarczy? Kto miał to zobaczyć to i tak zobaczył. Ja rozumiem, że dużo czasu na to poświęciłeś by przejrzeć te projekty, zobaczyć kto w administracji, włączyć kalkulator i obliczyć ile dni stał, ile dni się wypowiadała administracja etc. ale błagam Cię, przestań nabijać już bezsensownie te posty. Ustaw sobie to w sygnaturę i odświeżaj temat co 24h żeby punkcików nie złapać. 

Server robiony 2 tygodnie. Na pewno będzie długo stał jak inne jego servery robiane w tym samym czasie. Sklejka z gotowców. Ale co ja mogę xD Wbije oczywiście po miesiącu jak juz wystartuje oraz jakimś cudem będzie stał to będę tam grał. Co do prezentacji to brzydka, ale to nie świadczy o serverze. Jakby ją zrobili w godzinę.
Jak się nie chcą wysilać na prezentację to co dopiero będzie z serverem.

Podziwiam takich ludzi jak kolega tutaj. Jak można być tak umysłowo chorym by hejtować serwer a zarazem mówić, że się wbije? Przez tyle lat żyłem w nieświadomości, że jak ktoś hejtuje jakikolwiek projekt to nie udziela się w dowolny sposób przy nim (chodzi mi tu o prezentacje/zapowiedzi)... 

Dla ludzi co nie wiedzą o czym mówię to zaznaczę gdzie kolega hejtuje a gdzie stwierdza, że jednak serwerowi da szansę. 

Co do streamów Spawacza. 

Jestem zdania, że tacy ludzie jak on powinni mieć dożywotni zakaz dostępu do internetu. Wszyscy mówią, że internet ogłupia a on jest jego przyczyną.

Ludzie, czy Wy naprawdę nie potraficie wyrazić swojego zdania o czyimś serwerze? Nie mówię tu akurat o Tundze bo on wiele serwerów hejtuje, czasami sam nie wie co mówi (odsyłam do 1 cytatu). Oglądałem chociażby jeden jego stream, przekonywał ludzi żeby tu nie grać, na chacie 90% osób mówiła, że jednak i tak wejdą więc co? Zaczął się przypierdalać do tego, że harnaś kogoś wyznaczył do pisania prezentacji BO NIE MA BŁĘDÓW ORTOGRAFICZNYCH LECZ SĄ INTERPUNKCYJNE. Naprawdę w tych czasach teraz ocenia się prezentację po błędach? Do ludzi słuchających się KRULA SPAWACZA jak kolega @FullOfSex

Gdyby ten idiota wam powiedział, że ogień nie parzy tylko rozwesela to byście wskakiwali w ognisko szukając "płomyka" radości? 

Nie chce mi się więcej rozpisywać bo bym kontynuował z chęcią swój wywód lecz to jest chyba wystarczająco. Już raczej nie mam zamiaru się tu wypowiadać tylko poczytam co jeszcze niektórzy mają "SENSOWNEGO" do napisania.

Pozdrowionka od Florka. 

Opublikowano

Jak można dawać się tak oszukać. Wydacie kase w is i po 2 dniach serwer padnie bo Harnaś zarobi na piwo. A w sumie c**j mnie to ja nigdy nie wejde na tą imitacje serwera. Nie polecam !

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Jak można dawać się tak oszukać. Wydacie kase w is i po 2 dniach serwer padnie bo Harnaś zarobi na piwo. A w sumie c**j mnie to ja nigdy nie wejde na tą imitacje serwera. Nie polecam !

Żaden serwer nie został zamknięty po 2 dniach, na naszych serwerach za 30 zł kupisz całego ISa do PvP bo do expa mało co było dawane, a na serwerach które stoją miesiąc masz kostium za 30 zł.

Bez pozdrowień.

okPRIEp.png

Opublikowano

harnaś i jego "ekipa" = syf

Nie polecam, padnie po max 8 dniach  :)

Harnaś przestań się kompromitować z tymi privami. Powinieneś mieć zakaz robienia tutaj tematów. 

Kto Ci płaci za robienie z siebie idioty pod prezentacją? Kolejna Twoja bezsensowna wypowiedź która nie wnosi nic do tematu. Gdzie jest administracja? 

Opublikowano

Żaden serwer nie został zamknięty po 2 dniach, na naszych serwerach za 30 zł kupisz całego ISa do PvP bo do expa mało co było dawane, a na serwerach które stoją miesiąc masz kostium za 30 zł.

Bez pozdrowień.

okPRIEp.png

2 dni może nie, ale tygodnia nie wytrwały, bodajże tylko jeden stał z miech. Co do tego isa, dobry chwyt marketingowy bo dobrze wiecie że serwer długo nie postoi i jakoś trzeba zachęcić by ludzie kupili tego isa ;c 

xD 

Opublikowano

Bez pozdrowień.

okPRIEp.png

Jak taki tani is to musi pierdolnąć po tygodniu, ludzie zobaczą, że wszystko za 30 zł, kupią i cześć Kolejny powód żeby tu nie grać. To co było robione w kilka godzin nie może być dobre. Antaris był robiony rok i po 2 miesiącach pada. ;) Czemu usuneliście info, ze server był robiony 2 tygodnie. Co do balmorki zachwalaja bo będzie stała minimum rok i nie była robiona w 30 godzin jak to g****o. Problem harnasia. Robi coś chwile i myśli, że będzie piękne. Nie potrafi zająć się czymś na dłuższą metę. Jak nawet będzie stał ten server miesiąc to go oleje bo mu się znudzi.

Opublikowano

Bez pozdrowień.

okPRIEp.png

Jak taki tani is to musi pierdolnąć po tygodniu, ludzie zobaczą, że wszystko za 30 zł, kupią i cześć Kolejny powód żeby tu nie grać. To co było robione w kilka godzin nie może być dobre. Antaris był robiony rok i po 2 miesiącach pada. ;) Czemu usuneliście info, ze server był robiony 2 tygodnie. Co do balmorki zachwalaja bo będzie stała minimum rok i nie była robiona w 30 godzin jak to g****o. Problem harnasia. Robi coś chwile i myśli, że będzie piękne. Nie potrafi zająć się czymś na dłuższą metę. Jak nawet będzie stał ten server miesiąc to go oleje bo mu się znudzi.

Znudzić to mu się może ruchanie Was na kase #sarkazm. 

@topic Polecam serwerek! 

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...