Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po co te przepustki;/

Na dungeony? No musi być jakieś utrudnienie ich, bo niektórzy widziałem już nawet boty na dungeony zrobili xD Poza tym nie są one jakoś ciężkie do zdobycia 

Opublikowano

po co te przepustki;/

Na dungeony? No musi być jakieś utrudnienie ich, bo niektórzy widziałem już nawet boty na dungeony zrobili xD Poza tym nie są one jakoś ciężkie do zdobycia 

to ze dungi to wiem ;) Chodziło mi bardziej po co one :P

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

szału nie ma, zobaczymy jak wystartuje

Tak ale serwer będzie stał dłużej niż kilka dni.

Harnaś z Algade myślę, że sobie poradzą.

Polecam serwer jak najbardziej.

Opublikowano

Luźno. Serwer pewnie jeszcze się rozwinie podczas testów, prezentacja pewnie też, a chciałem serwer szybko zrobić bo wiadomo, potrzeba książki do gimnazjum kupić a troche drogie  :(

Opublikowano

Luźno. Serwer pewnie jeszcze się rozwinie podczas testów, prezentacja pewnie też, a chciałem serwer szybko zrobić bo wiadomo, potrzeba książki do gimnazjum kupić a troche drogie  :(

Zeszyt pod pachę starczy xD

Na serwer wbije xD Z prezentacji całkiem fajnie to wygląda xD

IDcncno.png

Opublikowano

kiedy klient?  :lenny:

Jak go skończe, ale ez, nie będziesz się musiał męczyć z rozpakowaniem bo nawet sie za to specjalnie nie zabieram xD 

Opublikowano

obrazki się zjebały na końcu. Jedyne co mnie w*****a  to te kamienie duszy na taki wysoki poziom.. Nie lubiem. Harnasiu, jak ocenisz exp? Jest bardzo ciężko wbić 200lv expiąć tylko pd'kami z gry? Nie chce słyszeć że zależy od tego jak expie, chcę konkret xD w ile wbiję od 1 do 200 non-stop expiąć? Ktoś to chyba testował kurde :D

VsxuB58.png

Opublikowano

A ja serwer polecam i zagram!

Administracja mi się podoba ;)

Dzięki! ;)

yyyy GUNWO 0 INNOWACJI NIE POLECAM SUABY SERWER 

<3

obrazki się zjebały na końcu. Jedyne co mnie w*****a  to te kamienie duszy na taki wysoki poziom.. Nie lubiem. Harnasiu, jak ocenisz exp? Jest bardzo ciężko wbić 200lv expiąć tylko pd'kami z gry? Nie chce słyszeć że zależy od tego jak expie, chcę konkret xD w ile wbiję od 1 do 200 non-stop expiąć? Ktoś to chyba testował kurde :D

Pisałem, ze obrazki mogą się j****. Jutro wrzuce je na inny hosting i troche prezentacje też może przerobie. Co do expa, właśnie go testuje :P  Pdków w grze nie ma jakotakich, masz bonus 10% expa za biologa, masz eliksiry na 5-10minut z 5-15% expa, no i exp z is-a ten w róg. No i jeszcze pierscienie za PO. W ile wbijesz to nie wiem nooo, ciężko mi powiedzieć bo właśnie dopiero sprawdzam i ustawiam wszędzie exp ^^ No i na otwartych testach jeszcze sie to dokladnie sprawdzi. Z pewnoscia nie chce by ten max był w 2-3 dni do zrobienia a troche dluzej

Co do KD, nie jest źle. Nie pali gdy się je wsadza, można dodać 4 do jednego przedmiotu, także to jest raczej jednorazowa akcja jeżeli się chce je robić 

Opublikowano

@harnaś dawaj mi konto i clienta do bety bo grać nie mam gdzie xD

Może jak wszystko się uda skończyć to jutro pod wieczór będzie można wbić, no ale tylko osoby wybrane przeze mnie ^^ 

Opublikowano

Może jak wszystko się uda skończyć to jutro pod wieczór będzie można wbić, no ale tylko osoby wybrane przeze mnie ^^

No to tam zostaw wejściówkę dla mnie xD

IDcncno.png

Opublikowano

Jak nie będzie miejsca dla mnie to serwer nie wystartuje xD

Co to za groźby wariacie? :D 

Serwer zapowiada się konkretnie, oby tylko nie skończył jak pozostałe ;)

Wpadnę! :)

Dzięki ;) Postaramy się z teamem byście się nie zawiedli.

No to tam zostaw wejściówkę dla mnie xD

Okej ^^ 

Opublikowano

No też prawda podręczniki to podstawa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...