Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytam sobie komentarze i czytam hmm @harnaś chcesz za free reklamę od moich fp? Lubię czytać komentarze hehe

za free takie promo to wiocha troche brać :G 

Polecisz mnie w statusie <3 ok? To ja Ci wrzucę reklamęęęę zajebistoooo

Dogadani x) 

We no mi daj jakiś bannerek na pw. @sherer mówiłem że to zrobie patrz ich FanPage i konkurs XDDDDDDDDDD

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tego to chyba jeszcze nie było, by @SUREK reklamował jakiś nie swój serwer.

Teraz tylko czekać na filmik od Spawacza, jakie to powiązania itd xD

Pozdro dla Surka, Dawida i Mike'a okPRIEp.png

Opublikowano

No co metin to tylko zabawa to że ktoś sobie tam zarobi grosze to chyba dobrze without spina, rozumiem że 3/4 społeczeństwa traktuje tą grę jak k***a jakąś przyszłość ale szanujmy się.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

To dostałeś Surek tą kasę, czy nie?

Gościu k***a zapłacili mi poczwórnie patrz XDD

Z lanerisa więcej wyciągnąłeś :|

Naaajak

ese1

Moje martwe FP robią więcej szumu niż te nemerisy czy inne gówna startujące teraz XDDDDDDDD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

harnaś, który to już serwer? xD

stoi to jeszcze?

no i oczywiscie wszędzie Agonia, Alikia też sie pcha widze tak samo jak na tundze liże xD

"Stoi to jeszcze?" - To jest zapowiedź.

Tak, wszędzie Agonia, czemu? Bo to nasza dobra znajoma.

Kto to Alikia? Pcha sie tak samo jak na tundze liże - d0374478557798edfc964afd006512de457207f7

Serdecznie pozdrawiamy, sprecyzuj swoje wypowiedzi i napisz je poprawnie, dziękujemy.

Hail Hydra!

wybacz, źle się wyraziłam.

dlugo to postoi? xD

No agonia top1 af mf xD

pozdrawiam cieplutko

stoi to jeszcze?

no i oczywiscie wszędzie Agonia, Alikia też sie pcha widze tak samo jak na tundze liże xD

No dziwne skarbie, że ja skoro ciągle z Nimi już nawet nie współpracuję tylko współistnieję.

To taki hook do IPB/IPS`a wiesz? 

Bez odbioru :s

14 strona, nieźle. 

szkoda ze 9/10 postów to c*****e opinie xD

dziwne, co?

stoi to jeszcze?

Odezwała się wszechobecna - Veni, Casience i inne nicki, których w tym momencie nie pamiętam.

Z tego co wiem to harnaś miał serwery, które wytrzymały ddosy gdzie inne "dobrze zabezpieczone" padały od darmówek.

Jak mówi staropolskie przysłowie "wyżej srasz niż dupę masz" - zinterpretuj to jak chcesz.

Nie pozdrawiam szlaufa.

Polecam serwer i @harnaś mendo nie mów znowu "nie chce mi się".

no proszę, kolejny noname, który gówno wie, a najwięcej się wypowada xD

no i co z tego, że wytrzymały? Ile postał najdłużej? miesiąc.

Widzisz, niby mnie ludzie nie lubią, a jednak mam swoje forum + 4 pod opieką. 

huhu.  :yay:

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Nauczcie wy sie usuwac cytowaną zawartość bo później jedną strone prezentacji pół dnia przewijam i to tylko irytuje. Serio. 

Opublikowano

stoi to jeszcze?

Brak słów na Ciebie i wszystkich którzy mówią, że się "pcham" 

Zacznijmy od tego, że od prawie 2 lat złożyłam tylko 3 aplikacje na Moda. 

Zresztą jaki Ty masz w tym problem, boli Cię to ? :) Właśnie po to jest stworzona rekrutacja, aby móc pisać podania i pomagać w utrzymaniu porządku na forum. 

Opublikowano

Ale wy macie problemy  i tak ten serwer będzie stał tak samo jak inne miesiąc może dwa.

Opublikowano

stoi to jeszcze?

Brak słów na Ciebie i wszystkich którzy mówią, że się "pcham" 

Zacznijmy od tego, że od prawie 2 lat złożyłam tylko 3 aplikacje na Moda. 

Zresztą jaki Ty masz w tym problem, boli Cię to ? :) Właśnie po to jest stworzona rekrutacja, aby móc pisać podania i pomagać w utrzymaniu porządku na forum. 

przykre, co? xD

co mnie boli? xD jakbym chciala to bym zalozyla konto, napisala podanie i swoim doświadczeniem bym cię wygryzła na starcie xD

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

gitara siema harnas fajan prezentacja

serwer git malina oby wypalil krociotko elo 20 stron here incoming

@esej za co punkty ostrzeżeń ?? kilkanaście osób wcześniej napisało bullshit który zasługuje na % a nie dostali, proszę się ogarnąć.

Opublikowano

Najważniejsze informacje:

• Forum serwera: forum.tunga.pl
  • IP TeamSpeak3: 89.34.99.70 (Niedługo będzie już podpięta domena)
  • Konkurs na FanPage: Przenieś mnie!
  • Wielu z Was się pyta o reklame: Będzie! Jestem już dogadany z paroma osobami z hehe "branży" i o to się martwić nie musicie.
  • Beta-Testy możliwe, że jeszcze w tym tygodniu. Lekki poślizg przez prywatne sprawy i troche problemów, ale dajemy rade. Warto obserwować forum, by być na bieżąco.
  • Nie, serwer nie padnie po tygodniu tak jak wielu z Was zakłada. Choćby z tego powodu, że mi sponsor na to nie pozwoli (Pozdrawiamy ^^), no i jakby nie patrzeć, te wszystkie hejty i gadanie głupot ile to ja serwerów nie miałem dodatkowo mnie nakręciło, by jednak Wam udowodnić, że się mylicie.
  • Na dniach pojawi się może GamePlay z serwera gry, byście zobaczyli jak to mniej więcej w środku wygląda.
  • Oficjalny start serwera odbędzie się we wrześniu(Tak jest planowane, ale pewnie nastąpi to pod koniec, no chyba, że burze będą, to przełożymy :G)
Opublikowano

No co metin to tylko zabawa to że ktoś sobie tam zarobi grosze to chyba dobrze without spina, rozumiem że 3/4 społeczeństwa traktuje tą grę jak k***a jakąś przyszłość ale szanujmy się.

Hahahaha surek kto jak kto ale ty jesteś ostatnią osobą, która może mówić o szanowaniu się xD Daj pan spokój już.

Cyrk.png

Opublikowano

Hahahaha surek kto jak kto ale ty jesteś ostatnią osobą, która może mówić o szanowaniu się xD Daj pan spokój już.

Ojojoj, traktuj dalej metina jako życie ja to traktuje jako zabawę/rozrywkę, nikt mi NIGDY nie może powiedzieć co mam ROBIĆ. Wiec without spina.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ojojoj, traktuj dalej metina jako życie ja to traktuje jako zabawę/rozrywkę, nikt mi NIGDY nie może powiedzieć co mam ROBIĆ. Wiec without spina.

siurek ty traktujesz metina jako sposób zarobku :) 

Opublikowano

Pewnie było pytanie o bete, ale 20 stron xD Będzie otwarta czy nie? Który youtuber będzie nagrywał serie z tungi? Po za sab.lem (saba.l zmienia na mpcforum, no ładnie :))))) się bawicie)?

Opublikowano

Do prezentacji została dodana informacja o odświeżonym systemie rang.  Jeżeli macie jakieś propozycje odnośnie tego systemu, lub ogólnie odnośnie serwera to zapraszam na forum!  - Przenieś mnie!

systemrang.png

Na serwerze znajdziecie następujące rangi:

1000 Punktów - Początkujący
4000 Punktów - Dobroduszny
8000 Punktów - Szlachetny
12000 Punktów - Rycerski
30000 Punktów - Czcigodny
50000 Punktów -  Mityczny
100000 Punktów - Antyczny
250000 Punktów - Mistrzowski
1000000 Punktów - Legendarny

rangaimg.png

Jednak na naszym serwerze ranga to nie tylko dodatek do naszego nicku, ale także dodatkowe bonusy!

W zależności od ilości punktów, nasz bonus na ludzi i potwory oraz ilość punktów życia się zwiększa!

50000 Punktów - 1% na Potwory, 1% na Ludzi, +100 Punktów Życia
100000 Punktów - 2% na Potwory, 2% na Ludzi, +200 Punktów Życia
150000 Punktów - 3% na Potwory, 2% na Ludzi, +300 Punktów Życia
200000 Punktów - 4% na Potwory, 3% na Ludzi, +400 Punktów Życia
250000 Punktów - 5% na Potwory, 4% na Ludzi, +500 Punktów Życia
300000 Punktów - 6% na Potwory, 5% na Ludzi, +600 Punktów Życia
350000 Punktów - 7% na Potwory, 5% na Ludzi, +700 Punktów Życia
400000 Punktów - 8% na Potwory, 6% na Ludzi, +800 Punktów Życia
450000 Punktów - 9% na Potwory, 7% na Ludzi, +900 Punktów Życia
500000 Punktów - 10% na Potwory, 8% na Ludzi, +1000 Punktów Życia
550000 Punktów - 11% na Potwory, 9% na Ludzi, +1100 Punktów Życia
700000 Punktów - 15% na Potwory, 15% na Ludzi, +2000 Punktów Życia
800000 Punktów - 18% na Potwory, 18% na Ludzi, +2500 Punktów Życia
1000000 Punktów - 20% na Potwory, 20% na Ludzi, +3500 Punktów Życia

Bonusy działają tylko podczas gdy nasza ranga ma odpowiednią ilość punktów. Jeżeli wbiliśmy np. 800 tyś punktów i zbijemy ją do 400 tysięcy, to mamy bonus odpowiadający 400 tysięcy punktów, a nie 800 tysięcy. 

Każdą range możemy zdobywać podczas walki z potworami, rozbijanie kamieni metin, lub wykonując misje albo.... używając specjalnych przedmiotów, które możemy zdobyć za Punkty Osiągnięć lub w walce z najsilniejszymi bossami. Każdy z tych przedmiotów zwiększy naszą range o:

ranga1.png 5000 Punktów
ranga2.png 10000 Punktów
ranga3.png 30000 Punktów

Opublikowano

harnaś jak robisz już te rangi jak jest tu np legendarny to żeby to ładniej wyglądało to daj spacje przed legendarny jak już se tam je edytujesz

Opublikowano

harnaś jak robisz już te rangi jak jest tu np legendarny to żeby to ładniej wyglądało to daj spacje przed legendarny jak już se tam je edytujesz

W sumie fakt, poprawione, dzięki. 

w2t0ofM.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...