Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o ktorej start?

Wystarczy sprawdzić to, co jest na górze tematu.

• Oficjalny start serwera odbędzie się we wrześniu(Tak jest planowane, ale pewnie nastąpi to pod koniec, no chyba, że burze będą, to przełożymy :G)
Opublikowano

Jak z bonami bo nie mogłem znaleźć w prezce? Na jednym zdjęciu widać 4% na nieumarłe. Bony wchodzą jak na PL'u? Zmianka nieskończona/ilościowe?

Opublikowano

@SUREK Czekamy na Lanerisa s23957 hahaha

Ciekawy jestem ile to postoi, 2/3 dni? 

Po czym to stwierdzasz? Po wypowiedzi pro elo spawacza? Jeżeli tak to trochę źle sobie wybrałeś autorytet. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak z bonami bo nie mogłem znaleźć w prezce? Na jednym zdjęciu widać 4% na nieumarłe. Bony wchodzą jak na PL'u? Zmianka nieskończona/ilościowe?

Jak była prezentacja robiona to bonusy nie były jeszcze skończone. Mają one różne wartości, w zależności od bonusu, ale nie ma po 2/4/6% itd. Zmianka jest nieskończona i dostajesz ją na start. 

Opublikowano

Nauczcie wy sie usuwac cytowaną zawartość bo później jedną strone prezentacji pół dnia przewijam i to tylko irytuje. Serio. 

Ty sie naucz robić serwery.

Opublikowano

Za dużo czystego tekstu, nie da się całego przeczytać jeżeli nie czekało się na ten serwer całe swoje życie. Przydałaby się wersja TL;DR na samym końcu w np. formie obrazków

Opublikowano

Za dużo czystego tekstu, nie da się całego przeczytać jeżeli nie czekało się na ten serwer całe swoje życie. Przydałaby się wersja TL;DR na samym końcu w np. formie obrazków

Postaram sie dac jakies tl;dr lub po prostu zmniejszyc ilosc tekstu, ale to najwczesniej w weekend. 

Opublikowano

ese1

Wyjasniony ;] 

Jeżeli serio bierzecie do siebie filmy spawacza to nie macie wogle własnego zdania, zwykły szary spawacz po zawodówce ma swoich fanów ~miszczu 2k16

Czlowiek ktory zrobil 1231581423159 dram na antarisie jaki on to nie jest itp wybił się i teraz myśli że jest szeryfem z teksasu kurde ludzie opamiętajcie się, nie bronie tutaj harnasia broń boże (chociaż do niego nic nie mam ani do jego serwerów bo na nich nie grałem lecz zagrać też nie zagram bo są nie w moim typie) Ale jak widze jak k***a ludzie biorą sobie opinie jakiegoś niedojebanego łba ze śląska który serio chyba nie ma co robić ze swoim życiem tylko w wieku 20 paru lat siedzieć pc zespawać sobie miecz i zostać internetowym obrońcą to serio MPCforum musisz mieć nudne życie. A co do poprzednich serwerów harnasia i tego obecnego no i c**j że jego serwery stały po pare dni? vesteris stał bodajże miesiąc zrobili rework i co? i teraz to najlepszy serwer w pl nie ma co oceniać ksiazki po okladce wszystko okaże sie z czasem, a MPCforum wiecej wrzucaj filmow zgarniaj sobie martwe suby bo gdy to wszystko przeminie i ludzie zobacza jakim jesteś niedojebanym spawaczem to zostaniesz bez publiki ;)

Opublikowano

ese1

Wyjasniony ;] 

Co na początku oznacza 'zasany hanas'? XDDDDDDDDDD

Jak mozna ogladac tego pajaaca? Do tego gada jakby mial z 50 chujow w dupie XDDDD

lGxCbNd.png

Opublikowano

Po czym to stwierdzasz? Po wypowiedzi pro elo spawacza? Jeżeli tak to trochę źle sobie wybrałeś autorytet. 

Nie znam tego całego "spawacza" używam mózgu i wiem ile stały serwery harnasia. 

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Nie widzę metali u handlarki. Tak ma być? Nie ma ich czy dropią skądś?

Dropią zwoje które zwiększają % i działają jak metal. 

Opublikowano

no, a serwery harnasia nie stały po 2/3 dni, więc chyba jednak nie używasz tego mózgu xD

@top ile jest różnych wartości % na ludzi (bon do wbicia w itemie)?

tenor.gif

Opublikowano

no, a serwery harnasia nie stały po 2/3 dni, więc chyba jednak nie używasz tego mózgu xD

2 wartości są na ludzi. 7 i 10% 

Opublikowano

Nie wszystkie, ale były i takie :P

Opublikowano

Nie wszystkie, ale były i takie :P

Tylko jeden - AoM i to rok temu. Od tamtej pory nie miałem żadnego serwera.

A jak ktoś twierdzi inaczej to nie ma pojęcia o czym pisze. 

Opublikowano

Max 3 dni, no dobra 4, nie polecam bo od Harnasia, hejtuje każdy serwer, a wrzuca jakiś S H I T.

A właśnie, wytłumacz mi proszę, dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd?

Averia, była twoja,

Astivia srivia,

Sembia srembia,

i Shayen czy chuy wie co to w ogóle jest.

Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...