Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O luju :D Zaraz będzie że i pliki Invorii albo kogoś innego ukradł :D

@topic Czy w bs'ie będzie dodana opcja "propozycje"? Dla ułatwienia bonowania perf bonów dla nowych graczy? Oraz ułatwienie i szybsze wstawianie itemków do bonowania dla stałych graczy :P 

obraz.png

Opublikowano

@topic Czy w bs'ie będzie dodana opcja "propozycje"? Dla ułatwienia bonowania perf bonów dla nowych graczy? Oraz ułatwienie i szybsze wstawianie itemków do bonowania dla stałych graczy :P 

Informowałem juz o tym, tak będą dodane prawdopodobnie takie opcje. 

Opublikowano

Mega fajny serwer czekam na start !! Mega spoko administracja POLECAM !!

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nie polecam bo harnaś ukradł pliki mojego srrwera który miał zacząć powstawać w przyszłym roku! Hakier piepszony kappa

A tak serio to zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Opublikowano

Mega fajny serwer czekam na start !! Mega spoko administracja POLECAM !!

Oj cycek cycek, co tam słychać wariacie?

U kogo planujecie reklamę, bo mnie to ciekawi hihi

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. 

Dowiesz się w swoim czasie. 

Opublikowano

Informowałem juz o tym, tak będą dodane prawdopodobnie takie opcje. 

Najlepiej dodać możliwość zapisywania własnych konfiguracji bonów (jak ktoś jest inny i robi nietypowe kombinacje)

Opublikowano

Max 3 dni, no dobra 4, nie polecam bo od Harnasia, hejtuje każdy serwer, a wrzuca jakiś S H I T.

A właśnie, wytłumacz mi proszę, dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd?

Averia, była twoja,

Astivia srivia,

Sembia srembia,

i Shayen czy chuy wie co to w ogóle jest.

Nie polecam.

Ten s**t wygląda lepiej niż 99% serwerów, które są w dziale z prezentacjami. Mnie szczerze rypie, czy to jest jego 1 projekt czy 1000. Serwer mi się podoba to gram. Na tym to wg mnie powinno polegać a nie k***a każdy święty i wylicza innym jakie to serwery robili.

Opublikowano

@Forges

Averia i Astivia była Flourine, gdzie tylko harnaś był w teamie i mu pomagał :P

Tak trochę niepoinformowany jesteś, bo wiesz tyle co nawciska MPCforum na swoich filmikach :)

Tu się staramy i mamy nadzieję że ten serwer się przyjmie, i mimo sporej fali hejtu od widzów MPCforuma zdziwią się, że nie jest tak jak ich wielki bUg mówi :)

Opublikowano

@Forges

Averia i Astivia była Flourine, gdzie tylko harnaś był w teamie i mu pomagał :P

Tak trochę niepoinformowany jesteś, bo wiesz tyle co nawciska MPCforum na swoich filmikach :)

Tu się staramy i mamy nadzieję że ten serwer się przyjmie, i mimo sporej fali hejtu od widzów MPCforuma zdziwią się, że nie jest tak jak ich wielki bUg mówi :)

Nie kazda negatywna opinia pochodzi od widzow MPCforuma. Niemniej jednak, przykre jest to, ze tylko w ten sposob potrafisz to uzasadnic, bo na prawie kazda wypowiedz odpowiadasz MPCforum.

Jest to tez zrozumiale, poniewaz kazdy "tworca" winien wypowiadac sie pozytywnie o swoim projekcie.

Opublikowano

Serwer taki se, ale czego od tego gościa można było sie spodziewać  :D

Taki se? Pewnie za duzo spawacza sie naogladales. Polecam miec swoje zdanie, a nie podazac jak baran za stadem.

Gdyby nie spawacz i jego gowno filmiki, to nikt by tu nie hejtowal.

Polecam w c**j

Opublikowano

Co wy k***a tu polecacie bałwany yebane xD?

Ciekawe po jakim czasie padnie ten serwer, jak inne "nowe" serwery c(:

Opublikowano

Taki se? Pewnie za duzo spawacza sie naogladales. Polecam miec swoje zdanie, a nie podazac jak baran za stadem.

Polecam w c**j

@ Przegryw

No tobie ten spawacz juz dawno oczy wypalił i wtf jaki spawacz o czym ty pier kolego,  ja hejtuje?  a dla czego ty tak za tym obstajesz serwery tego gościa nie trwały długo były słabe do kilku nawet sie nie przyzna bo wstyd ;) i nie moja wina ze boli cie konstruktywna krytyka.

Opublikowano

Polecam w c**j

Nie pomyślałeś o tym że ktoś kto ma zgoła odmienne zdanie od reszty nie koniecznie musi oglądać tego youtubera? Baranem w tym miejscu prędzej nazwałbym tych, którzy bezmyślnie piszą że serw z*******y bo to, tamto a większość osób wie jak kończyły się poprzednie serwery tego gościa i chyba niewiele trzeba mieć w głowie by wiedzieć że ten pewnie też się tak zakończy. Uwielbiam to gdy każdy głos sprzeciwu od razu nazywany jest "hejtem", zamiast mieć choć trochę oleju w głowie to macie powciskane gówno od pseudo youtuberków i innych tego typu ludzi, którzy wciskają wam kit i gówno w papierku a wy z uśmiechem na ustach je przyjmujecie i jeszcze za to dziękujecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...