Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Przegryw

No tobie ten spawacz juz dawno oczy wypalił i wtf jaki spawacz o czym ty pier kolego,  ja hejtuje?  a dla czego ty tak za tym obstajesz serwery tego gościa nie trwały długo były słabe do kilku nawet sie nie przyzna bo wstyd ;) i nie moja wina ze boli cie konstruktywna krytyka.

Ale ja się przyznaje do kazdego swojego serwera o czym juz pisałem. Miałem 3 serwery i każdy pod swoim nickiem. To, że gdzieś miałem administratora (GM-a) nie znaczy, że to był mój serwer. Równie dobrze można powiedzieć, że Antaris był bagietki, bo miała tam gm-a. Fck logic. Złapcie lepsze info później coś piszcie.

Ja tam przyjmuje każdą krytyke, o ile jest ona obiektywna, a mało tutaj takiej niestety. 

Wzieliście sobie w większości za punkt honoru tyrać tą prezentacje i moją osobe, a gracie na serwerach techników, którzy serwerów mieli o wiele więcej ode mnie i padały o wiele szybciej, hipokryzja max. 

Na teamspeaka można już wbijać przez domene ts3.tunga.pl

Jutro pojawi się pare rzeczy w prezentacji, pare nowych ulepszeń i tak dalej... także obserwować i zapraszam też na forum gdzie można składać propozycje itd. forum.tunga.pl

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start po maturach 2k18. 

@harnaś jak serwer wystartuje bez ani 1 buga to zaklaskam ci uszami. 

Po maturach w piątek bez bugów :D

Oby technik miał prąd wtedy xD

Opublikowano

Start po maturach 2k18. 

@harnaś jak serwer wystartuje bez ani 1 buga to zaklaskam ci uszami. 

Po maturach w piątek bez bugów :D

Oby technik miał prąd wtedy xD

Ty śmieszku :makka:

Kiedy będzie dostępna możliwość założenia konta oraz działająca strona WWW? :aaa:

3703514729403791528062.png

Opublikowano

serwer godny polecenia obserwując prace harnasia od dłuższego czasu ;)

również widziałem co nieco więc z czystym sumieniem polecam

a serwer by dawno wystartował, ale harnaś chce Wam coś udowodnić i stara się robić wszystko dokładnie i sprawdzać po 5 razy z teamem godnym polecenia

Muerte i Agonia to nie ci sami ludzie co kiedyś, sam miałem do nich negatywne nastawienie, które zmieniłem gdy ich ''poznałem od nowa''

oby bugów nie było i serwer będzie jednym z lepszych, tego życzę, bo wiem, że lubi dać jakieś z 2 na starcie :D a jak już mają być to małe i niegroźne, powodzenia harnaś

ps nie przekładaj startu jak to lubisz robić xD

Opublikowano

Tunga>Nelios

Wolę zagrać na serwerze harnasia niż na kolejnym gównie od Surka.

Kiedy beta?

Jak uważasz nie przykładam do tego za bardzo uwagi, bo nie grywam na serwerach surka, co teraz otwiera?

Beta niedługo pisze w prezentacji.

3703514729403791528062.png

Opublikowano

Usuńcie to ' +9' przy ikonce przedmiotu.. to jest tragedia. 

Kilka osób narzekało już na to i prawdopodobnie zostanie to usunięte. 

Opublikowano

Szkoda czasu i pieniędzy. Po miesiącu GA nie zobaczycie. 

Widzę, że Wróżbita Maciej się znalazł ;p

Ja dalej podtrzymuje swoje zdanie i polecam. ;) 

Opublikowano

Szkoda czasu i pieniędzy. Po miesiącu GA nie zobaczycie. 

Szkoda czasu owszem-ale na czytanie takich głupot. A pieniędzy? Też owszem bo musimy płacić podatki żeby tacy kretyni jak Ty mieli hajs co miesiąc tak zwane "500+" :v.

Dalej uważam że fajny serwer, i nie padnie po miesiącu.

obraz.png

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to spawacz zrobił reklamę dla tego serwera. Gdyby nic nie nagrał to w tej prezce byłoby max 100odp. i serwer faktycznie padłby po 11 dniach ^^

Opublikowano

Kolejny wróżbita Maciej się znalazł.

Oj, dajcie już tą betę. Nie ma żadnego serwera ogarniętego, ani żadnej administracji, dzięki której można się czuć pewniej, bo się was zna. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...