Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beradia [Dedyk] [Medium]

Poker Face.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam robić misje, idzie sie dorobić.

100 online nie bardzo zachęca do gry. Mam nadzieję że ruszycie z reklamą i wtedy wbiję na serwer.

Nie zniechęcaj się tym, będzie reklama będzie graczy

Tylko Metin2

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

100 online nie bardzo zachęca do gry. Mam nadzieję że ruszycie z reklamą i wtedy wbiję na serwer.

90% osób ma właśnie takie podejście wbije jak będzie więcej osób, gdyby każdy wbił na serwer co tak myśli było by o wiele wiele więcej osób.

pracujemy nad reklamą

Opublikowano

Fakt faktem mało osób ,ale ruszy reklama :D Serwer nie jest zbugowany i wszystko da się w grze zdobyć . Brakuje tylko drobnych poprawek co urozmaica grę :) Zapraszam .

Jak to nie jest zbugowany jak Trutka nie ma średnich?

Prócz małej ilości graczy odrzuca to : 3 kanały, słaby resp spotów, brak zmieniarki kanałów, brak prywatnego DT/WO itp., limity na drop z metinów (nic nie poleci np na 60lvlu z metków w red lesie), sztabek nie można jednym kliknięciem przemienić na yang (trzeba pojedyńczo klikać).

To są rzeczy, które bolą najbardziej. A poznałem te rzeczy jedynie do 50lvla, a co może się dziac wyżej?

Opublikowano

Fakt faktem mało osób ,ale ruszy reklama :D Serwer nie jest zbugowany i wszystko da się w grze zdobyć . Brakuje tylko drobnych poprawek co urozmaica grę :) Zapraszam .

Prócz małej ilości graczy odrzuca to : 3 kanały, słaby resp spotów, brak zmieniarki kanałów, brak prywatnego DT/WO itp., limity na drop z metinów (nic nie poleci np na 60lvlu z metków w red lesie), sztabek nie można jednym kliknięciem przemienić na yang (trzeba pojedyńczo klikać).

To są rzeczy, które bolą najbardziej. A poznałem te rzeczy jedynie do 50lvla, a co może się dziac wyżej?

Ale zwróć uwagę na to że to jest medium :)

Ps. gz inspektor topki :)

Tylko Metin2

Opublikowano

Truta ma już średnie wystarczy dodać bony i użyć zmianki

3 kanały wystarczają aktualnie

pozostałe rzeczy które wypisałeś to nie są bugi, zamiast narzekać  wystarczy zgłosić nam propozycje a my ją rozpatrzymy.

Pozdrawiam i zapraszam do gry

Opublikowano

Ok było fajnie do czasu dungów, po zabiciu bossa w WO 3 na 4 bossy wywalało od razu na 1 pietro i pokazywalo ze mam minute na zebranie dropu( na 1 pietrze) o ile w ogóle da radę tam się dojść bo na te 10 razy doszedłem 4 z czego tylko z 1 drop dałem rade zebrac ... xDDDD + nie są prywatne, all wywalone rozdane żegnam :)

Opublikowano

Truta ma już średnie wystarczy dodać bony i użyć zmianki

3 kanały wystarczają aktualnie

pozostałe rzeczy które wypisałeś to nie są bugi, zamiast narzekać  wystarczy zgłosić nam propozycje a my ją rozpatrzymy.

Pozdrawiam i zapraszam do gry

Było startować bez bugów...

Przecież to nawet testowane nie było, a jak było to przez jakichś pustaków.

Pomijając bugi, drop jest kompletnie niedopasowany, 0 potrzeby jakiegokolwiek handlu czymkolwiek.

Macie ilość sklepików w m1

Nie sugerujcie się ilością graczy na ss, zeszli się go GM stał

NvBifup.jpg

Pozdrawiam i zapraszam do gry: :D

Opublikowano

Trutka normalnie ma średnie ;) Właśnie bbonuję cały czas o.O

Opublikowano

1. Robiłem wo kilka razy i nic się nie stało.. ludzie robią wo bo zabijają Ezot. Przyw. a on jest tylko na wo..

2. Wiesz idź na expowiska i mów bo każde expowisko jest zajęte + dziwne aby ludzie sprzedawali coś na starcie jak większość w npc

3. http://screenshot.sh/oAFZKTRmqaipH -- pełny screen - http://screenshot.sh/mGYLCEsOQH6pb

Twoim zdaniem serwer upada? :)

Opublikowano

Serwer na pewno jeszcze nie upada ale na pewno się nie rozwija w jakiś znaczący sposób.

Godzina 17;20.
791 postaci z czego 

-131 graczy on-line

~400 postaci nie spędziło na serwerze nawet jednej pełnej godziny

~500 postaci nie ma nawet 30lvla (serwer medium gdzie lvl leci naprawdę przyzwoicie) - zakończyli grę po chwili...

Z nudów chciałem sprawdzić jak wygląda to na średnim lvlu (na tle serwera to wysokim...) i w 15minut przeskoczyłem o 30 pozycji. 
30 osób odpuściło już sobie grę po 40lvlu...

Godzina 17;50 - 124 graczy online.

Serwer po wprowadzeniu kilku zmian na plus dla graczy oraz reklamie miałby szansę jeszcze zaistnieć ponieważ jest stabilny (lub brak ataków bo to żadna konkurencja) i kawałek isa da się zdobyć łatwo w grze.

Opublikowano

Próba rejestracji: Wystąpił problem z wysłaniem maila!

Skontaktuj się z administracją.

edit. Po kliknięciu ok. na powyższym komunikacie:

Witamy na Beradia.pl, Twoje konto zostało pomyślnie utworzone. 
Życzymy miłej gry i wysokich leveli!.
Pozdrawiamy, team Beradia.pl!

Działa ;)

Najlepsze, jest to, że założyłem postać i na ch1 oraz 2 nie mogłem wejść do gry, jedynie na ch3 udało mi się.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Wszystkie dungeony aktualnie mają tylko i wyłącznie opcje solo.
Jeżeli będzie taka potrzeba i będziecie pisać o tym (u nas na forum) zostanie wprowadzona opcja grupowa.

No chyba nie https://scr.hu/d7aM9X

Dostałem 1szt powietrza https://scr.hu/yMkZgV (faktycznie to kolczyk jakiś)

Terenzo pozdrawia https://scr.hu/q22603

KD powinny się stackować bo leci ich masa. PD za misje się nie stackuje.

Nie można do depo włożyć wielu itemów, metali egzo itp.

Dłoń krytyka i przebicia powinna być na 30 minut jak reszta odpałów.

Dodajcie przycisk do aktywacji wszystkich odpałów w eq.

Zielone i fioletowe poty można używać co chwila.

Przez peta nie da się przechodzić co strasznie irytuje.

Pet nie przywołuje się po teleportacji, wylogowaniu itp

Eq z IV strony w eq nie da się dodać na pasek np. peta i księgę konia.

Niby medium a już 100lvl są ;/

Znalezienie scrofy w normalnych godzinach graniczy z cudem a nie każdy może po nocach grać.

Misja na rudy a nigdzie żył nie widziałem.

Proponuję dodać ze 3 respy wodza orków, scrofy itp.

Biologa proponuję dać co 15minut tego początkowego bo już 60lvl a nadal zęby oddaje ;/ a mam ich jeszcze 10 w eq więc nie muszę dropić.

Szaman leczenie to porażka, zwiększanie ataku na m7 przy 113 inta daje 28.7 ataku -.-

Opublikowano

@Cyrtyn

Chyba łatwo sie domyślić, ze jak dt nie jest tylko dla jednej osoby to i wo nie będzie tylko dla 1 osoby..

Skąd masz dostęp do danych ile osób online/płatności etc? Podejrzana sprawa :)

obraz.png

Opublikowano

Osama mam propozycje dla ciebie, żebyś nie wyjebał tego serwera, bo ma potencjał.

A mianowicie, zróbcie listę bugów i poprawek na serwer. Wyłączcie go na jedną noc i naprawcie to co jest spierdolone.

Nagrodźcie graczy rano, ratami i dropem blasków czy coś, bo to nie ma sensu. Od startu pod prezentacją są same hejty na bugi i niedopracowane szczegóły.

Poprawcie to i będzie dobrze, bo jak tak dalej będzie, to serwer opustoszeje.

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

@Cyrtyn

Chyba łatwo sie domyślić, ze jak dt nie jest tylko dla jednej osoby to i wo nie będzie tylko dla 1 osoby..

W prezentacji jest wyraźnie napisane że każdy dungeon jest solo, naucz się czytać ze zrozumieniem.

I pisze się Cytryn nie Cyrtyn.

A i na dt jeszcze nie byłem to skąd mam wiedzieć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...