Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beradia [Dedyk] [Medium]

Poker Face.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Inspektor - przestałeś grać bo perma dostałeś za reklame.

Co do Waszych komentarzy nie będę odpowiadał bo robicie gównoburze, ale dziękuję za odświeżenie prezki.

Opublikowano

Dobra ja mam pytanie. To prezentacja serwera czy "spinajmy sie XDD"? Chcecie zachować temat to zachowujcie się z kulturą jak na Administracje Serwera przystało. Nie dajcie się prowokować i tyle.

Opublikowano

Inspektor - przestałeś grać bo perma dostałeś za reklame.

Co do Waszych komentarzy nie będę odpowiadał bo robicie gównoburze, ale dziękuję za odświeżenie prezki.

Hahah Dobry jesteś typie ! :D na początku wywaliłem całe eq jak się dowiedziałem ,że były rozdawane SM za przelew . Więc nie pisz bzdur człowieku jak nic nie wiesz co zrobiłem na początku , Ban ? ok i tak na tym syfie nie gram już i nie polecam z taka Administracja . Na Początku chwaliłem was ,ale jak się dowiedziałem o tym to musiałem zrobić jedynie z cliente :D KOSZ .

Opublikowano

Nie były żadne SM rozdawane za przelew nie rozumiem o czym mówisz. Nawiązujesz do Usamy jak został wywalony za to, że dał niedziałające kupony SM kolesiowi? Trochę się pomylił bo dał mu nie to id i nic się nie stało, a eq nie givał :) Więc masz złe informacje troszkę, ale trudno, życie.

Opublikowano

Nie były żadne SM rozdawane za przelew nie rozumiem o czym mówisz. Nawiązujesz do Usamy jak został wywalony za to, że dał niedziałające kupony SM kolesiowi? Trochę się pomylił bo dał mu nie to id i nic się nie stało, a eq nie givał :) Więc masz złe informacje troszkę, ale trudno, życie.

Haha tak się tłumacz :D niedziałające kupony SM . Dobra ,szkoda mojego cennego czasu tutaj . Tyle w tym temacie , lecimy gdzie indziej . Eloszka :D

Opublikowano

No właśnie niedziałające, pisz do gracza FreeKiss po więcej informacji. Miłego dnia.

Drodzy gracze, został poprawiony exp na mapie od poziomu 90 i 100. Już nie musicie expic a av2!

[sprawdzane na 90 lv.] Mapa 90 (za jednego potwora) - 0.07%  | Ziny w av2 (za jednego potwora) - 0.05%
[sprawdzane na 100 lv.] Mapa 100 (za jednego potwora) - 0.03% | Ziny w av2 (za jednego potwora) - 0.01%

Aby exp był taki jak napisałem musicie najpierw zabić spota i dopiero po ponownym pojawieniu się spota na mapie 90-100 pojawią się potwory z nowym doświadczeniem, a i tak na marginesie, zmniejszyłem DMG na mapie 100 o ponad 60%. Miłej gry.

Opublikowano

Haha tak się tłumacz :D niedziałające kupony SM . Dobra ,szkoda mojego cennego czasu tutaj . Tyle w tym temacie , lecimy gdzie indziej . Eloszka :D

Hej kolego. FreeKiss z tej strony, powinieneś kojarzyć, uwierz Administracji. Dostałem niedziałające smy 4 kupony po 500 sm. Jeżeli chcesz, to nawet Ci to na Team Speak'u mogę wyjaśnić, pozdrawiam. :)

Opublikowano

Hej kolego. FreeKiss z tej strony, powinieneś kojarzyć, uwierz Administracji. Dostałem niedziałające smy 4 kupony po 500 sm. Jeżeli chcesz, to nawet Ci to na Team Speak'u mogę wyjaśnić, pozdrawiam. :)

Fakt ,faktem rozdawał to świadczy że jeszcze mógł itemy rozdawać . Miłej Gry Życzę i powodzenia . Ciał .:D

Opublikowano

Mógł lecz tego nie zrobił, na stronie mamy logi, a stronę mamy ciągle odpaloną przeoczyliśmy te kupony to fakt, ale po sprawdzeniu dokładym nic sobie nie dawał :) Więc na serwerze nie ma nic lewego.

Opublikowano

Mnie to bardziej śmieszy to, jak Sheila wypisywał, że sprzedał pliki, a jest tam adminem xD.

Opublikowano

Ale z Ciebie napinaczek.

Do wszystkich napinaczków prezentacja nie zostanie zamknięta bo nie złamaliśmy żadnego regulaminu ojojo :( Lata mi to koło c***a co piszecie <ok>

Opublikowano

Ty naprawdę myślisz, że z takim zachowaniem jakie tu prezentujesz, ktoś będzie chciał wbić do ciebie na serwer? I jeszcze te kłamanie, że sprzedałeś pliki i tylko ich wspierasz w prezentacji, a wyszło inaczej. :)

3 dzień serwa - 100 online <ok>

denzel.png

Opublikowano

Mógł lecz tego nie zrobił, na stronie mamy logi, a stronę mamy ciągle odpaloną przeoczyliśmy te kupony to fakt, ale po sprawdzeniu dokładym nic sobie nie dawał :) Więc na serwerze nie ma nic lewego.

Stronę macie cały czas odpaloną xD? Ale jak była wyjebana na 3 godziny to też była odpalona ;p? 

Opublikowano

Wracam do tematu gdyż zapomniałem zostawić opinię, serwer jak serwer, Administracja zachowuje się jak 11 letnie dzieci wypuszczone ze szkoły. Nie polecam oraz odradzam grę na tym serwerze.

Opublikowano

Na serwer nie wchodzilem i nie wejde, bo nie potrzebuje tego, by wydac odpowiednia opinie.

Tam gdzie zazwyczaj sie wypowiadam, spotykam odpowiedzi, ze jestem kolejnym hejterem, a serwer bedzie stal i stal i stal, az upadnie. *cough*

Kolejny gowno serwer, najebane syfu ile sie da i czekamy, az pln bedzie sie zgadzac. Same wypowiedzi administracji tutaj wystawiaja odpowiednia opinie.

Za pare dni bedzie placz, "gdzie nasze hajsy z is zlodzieeje!"

Opublikowano

Sety już widzialem

Jedyna nowość dla mnie to ten ostatni wierzchowiec prawy dolny róg

Ale i tak polecam serwer 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Jakoś nikogo te Wasze hejty nie ruszają, a tylko nam prezentacje odświeżacie i pomagacie, bo dzięki temu spamu przychodzą ludzie na serwer :)

wlasnie widac jak gracze przychodza 74 online wala na serw dzwiami i oknami

Opublikowano

Jakoś nikogo te Wasze hejty nie ruszają, a tylko nam prezentacje odświeżacie i pomagacie, bo dzięki temu spamu przychodzą ludzie na serwer :)

wlasnie widac jak gracze przychodza 74 online wala na serw dzwiami i oknami

No abyś się jeszcze nie zdziwił.

Matowe lody nie dropią + jest błąd w tekście w tej misji. 

Dropią, a jak nie masz czasu tyle dropić to pójdź do Uriela i po prostu sobie kup, wydrop sztabki i kup.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...