Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beradia [Dedyk] [Medium]

Poker Face.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sheila^^

Takim zachowanie na pewno zachęcisz więcej osób do grania  xD Rozumiem, że chcesz pomóc dla Szczepana, ale w taki sposób robisz na odwrót. 

Pochodź po innych prezkach i zobacz, jak inni potrafią odpowiedzieć nawet na irytujące posty z opanowaniem. ;)

jbc. to nie hejt, jak byś tak to odebrał, tylko taka rada. ;)

denzel.png

Opublikowano

@Shelia^^

Takim zachowanie na pewno zachęcisz więcej osób do grania  xD Rozumiem, że chcesz pomóc dla Szczepana, ale w taki sposób robisz na odwrót. 

Pochodź po innych prezkach i zobacz, jak inni potrafią odpowiedzieć nawet na irytujące posty z opanowaniem. ;)

jbc. to nie hejt, jak byś tak to odebrał, tylko taka rada. ;)

Ja i tak mam już miliard punktów ostrzeżeń więc lotto.

Po prostu mnie denerwuje to jak osoba przychodzi z serwera easy i chce z serwera medium robić easy i wgl.

Opublikowano

Nie da sie przechodzić przez peta.

Zwiększanie ataku na m1 przy 100 inta daje 22 aby ;/ zaś ostrze/aura dają po 120/150. Na niektórych serwerach zostało to udoskonalone już.

Jeden resp scrofy na całe królestwo to za mało.

Opublikowano

Nie da sie przechodzić przez peta.

Zwiększanie ataku na m1 przy 100 inta daje 22 aby ;/ zaś ostrze/aura dają po 120/150. Na niektórych serwerach zostało to udoskonalone już.

Jeden resp scrofy na całe królestwo to za mało.

resp scrofy zostanie zwiększony przy kolejnym restarcie serwera

co do zwiększenia ataku nic nie obiecuje bo aktualnie mamy kilka poprawek do zrobienia lecz sprawdzimy co da się zrobić

Opublikowano

Warto zaczynać? Ile osób online mniej więcej? ;) Idzie spokojnie robić questy czy wszystko pozajmowane i nie ma miejsca na nic? :D 

Opublikowano

Yyyy http://i.imgur.com/ieYsDvv.png wtf? A niby że serwer online :D

Strona się ciągle aktualizuje :)

No spoko, a za co mam bana na forum i ts? ;o Bo nawet nic nie zrobilem tam ;)

Jeśli chodzi o forum to nie wiem podaj mi swój login/ email na PW sprawdzę jeśli chodzi o TS mogłeś już kiedyś dostać bana poniewarz istnieje już 2 lata proszę o Nick lub IP sprawdzę i Ci odpiszę

Emmanuels tu i tu

I co z tym moim kontem jak i ts'em?

Nadal nie otrzymałem informacji z twoimi danymi na PW

Forum nie dziala

Opublikowano

To, że plik nie jest zmieniony hackerze to nie znaczy, że nie serwer.

Chłopie, na c**j ty tu siedzisz i spinasz dupę jak to nie twój serwer? Sprzedałeś c**jowe pliki, ale to nie twój serwer więc nie musisz czuć się za niego odpowiedzialny. 

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...