Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beradia [Dedyk] [Medium]

Poker Face.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba zagram ;)

Zapraszam również na 

ese1

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

Opublikowano

W regulaminie serwera nadal masa byków mimo iż powypisywałem wszystkie myoshi na ts.

Na serwerze można legalnie bocić bez użycia dmg itp i nie trzeba odpisywać adminowi! Nie mają prawa was zbanować za nieodpisywanie na pw bo nie ma tego w regulaminie!

Życzę miłego bocenia :)

Co za idiota wymyślił aby czas kostiumów, petów itp leciał nawet jak gracza nie ma online? Zrobiłem sobie przerwę jednego dnia i nie mam nic ani peta ani wierzchowca czy też kostiumu. Teraz mam znów poświęcić czas żeby to wydropić i znów stracić bo gram sporadycznie?

Opublikowano

Jakoś nikogo te Wasze hejty nie ruszają, a tylko nam prezentacje odświeżacie i pomagacie, bo dzięki temu spamu przychodzą ludzie na serwer :)

wlasnie widac jak gracze przychodza 74 online wala na serw dzwiami i oknami

No abyś się jeszcze nie zdziwił.

Matowe lody nie dropią + jest błąd w tekście w tej misji. 

Dropią, a jak nie masz czasu tyle dropić to pójdź do Uriela i po prostu sobie kup, wydrop sztabki i kup.

Jaka jest szansa? bo zęby, księgi i pamiątki normalnie nadropiłem, a matowe ponad 1h i ani 1 nie poleciał ;o 

Opublikowano

Jakoś nikogo te Wasze hejty nie ruszają, a tylko nam prezentacje odświeżacie i pomagacie, bo dzięki temu spamu przychodzą ludzie na serwer :)

Dropią, a jak nie masz czasu tyle dropić to pójdź do Uriela i po prostu sobie kup, wydrop sztabki i kup.

Jaka jest szansa? bo zęby, księgi i pamiątki normalnie nadropiłem, a matowe ponad 1h i ani 1 nie poleciał ;o

Pewnie zbudowany jest drop :p.

Opublikowano

niebianska smierc ma zbugowany atak!!

zwierzak z is  z hp i potwory  kostium z is  z bonem def 100 i potwory  kolczyki smoka na defa rosa zbroja shinigami wszystkie abs  czyli full co da asie na expa po pod def na lvl 91 a  ta obsrana smierc wali po 20 k i ma CIe na dwa  hity?

moze tak troche do roboty nieroby?

Opublikowano

No to powiedz mi z jakich mobów niby? bo na sohan siedzę od 2 dni i nawet 1 nie dropnąłem ;] 

Opublikowano

Jest sens pobierac ( 76 graczy ) :/// Szkoda

Nie ma sensu ^.^ dzień temu było jeszcze te +100 za 2/3 dni będzie 10 a czwartego dnia będzie 0.

Ale z Ciebie napinaczek.

Do wszystkich napinaczków prezentacja nie zostanie zamknięta bo nie złamaliśmy żadnego regulaminu ojojo :( Lata mi to koło c***a co piszecie <ok>

Widzę administracja na poziomie  :v

Opublikowano

Czy to prawda że nei można mieszać przerobionych broni 75 bo nie wchodzą średnie? ;oo 

Przecież średnie wchodzą normalnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...