Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beradia [Dedyk] [Medium]

Poker Face.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aetia 2 100 % prawie nic nie zmienione xD nawet w pliku root jest folder aetia xD

Przypal zaje**les im...

Ale i tak serwer lepszy niż te inne typu athia czy tam cos

Czy ja wiem napisałem to by inni wiedzieli no i druga sprawa to nie lubię jak ktoś stawia gotowca 100 %  bo tego serwera inaczej nie da się nazwać  wszyscy wiedzą dlaczego i jak padła Aetia :) i prawie jestem pewien ze ten serwer tak samo padnie no ale ja im życzę powodzenia pograłem 10 minut i mi się odechciało 

Opublikowano

Aetia 2 100 % prawie nic nie zmienione xD nawet w pliku root jest folder aetia xD

Przypal zaje**les im...

Czy ja wiem napisałem to by inni wiedzieli no i druga sprawa to nie lubię jak ktoś stawia gotowca 100 %  bo tego serwera inaczej nie da się nazwać  wszyscy wiedzą dlaczego i jak padła Aetia :) i prawie jestem pewien ze ten serwer tak samo padnie no ale ja im życzę powodzenia pograłem 10 minut i mi się odechciało 

Przyjacielu byłeś zagrałeś skończyłeś grę napisałeś swoją opinię na temat serwera  to wyjdź z tematu i nie zaśmiecaj bazy danych forum administracja forum bd Ci wdzięczna :)

strona przez chwilke była off poleciała kolejna fala ataków z tostera xdddDDDD

Opublikowano

Przypal zaje**les im...

Czy ja wiem napisałem to by inni wiedzieli no i druga sprawa to nie lubię jak ktoś stawia gotowca 100 % bo tego serwera inaczej nie da się nazwać wszyscy wiedzą dlaczego i jak padła Aetia :) i prawie jestem pewien ze ten serwer tak samo padnie no ale ja im życzę powodzenia pograłem 10 minut i mi się odechciało

Przyjacielu byłeś zagrałeś skończyłeś grę napisałeś swoją opinię na temat serwera to wyjdź z tematu i nie zaśmiecaj bazy danych forum administracja forum bd Ci wdzięczna :)

Cloud się włącza, lecz strona forum nadal nie działa.

Opublikowano

Przypal zaje**les im...

Przyjacielu byłeś zagrałeś skończyłeś grę napisałeś swoją opinię na temat serwera  to wyjdź z tematu i nie zaśmiecaj bazy danych forum administracja forum bd Ci wdzięczna :)

O takich rzeczach się informuję na samym początku a nie ukrywa aż  gracze sami do tego dochodzą widać waszą szczerość jaka jest miedzy wami a graczami rządzi wami tylko chęć zysku i nic więcej z byle gotowego gówna postawić serwer ze zmienioną nazwą czyli w rzeczywistości ten sam serwer ze zmienioną nazwą jak niegdyś robił to santriel :) co miesiąc ten sam serwer pod nową nazwą ile można tak ludzi oszukiwać i mamić a z drugiej stronie widać jacy młodzi ludzie są naiwni i łatwowierni że dają się tak oszukiwać no nic bywajcie 

P.s I nie układaj mi życia bo ja wiem co mam robić w przeciwieństwie do ciebie oszuście jeśli jesteś z administracji :)  

Opublikowano

Przypal zaje**les im...

O takich rzeczach się informuję na samym początku a nie ukrywa aż  gracze sami do tego dochodzą widać waszą szczerość jaka jest miedzy wami a graczami rządzi wami tylko chęć zysku i nic więcej z byle gotowego gówna postawić serwer ze zmienioną nazwą czyli w rzeczywistości ten sam serwer ze zmienioną nazwą jak niegdyś robił to santriel :) co miesiąc ten sam serwer pod nową nazwą ile można tak ludzi oszukiwać i mamić a z drugiej stronie widać jacy młodzi ludzie są naiwni i łatwowierni że dają się tak oszukiwać no nic bywajcie 

P.s I nie układaj mi życia bo ja wiem co mam robić w przeciwieństwie do ciebie oszuście jeśli jesteś z administracji :)

Przyjacielu starałem się być grzeczny w stosunku do ciebie nie znasz mnie ani mojej osoby nie masz bladego pojęcia na ile ten serwer opłaciłem z góry ile w niego zainwestowałem i ile mam zamiar w niego jeszcze zainwestować więc sklej swoją szanowną mordę i wyjdź z tego tematu bo jest ŻAŁOSNY.

Czemu przypomnienie hasła na maila nie działa ? 

Proszę zgłosić się na serwer TeamSpeak : ts.beradia.pl

konto zostało zablokowane do sprawdzenia

czekamy na serwerze TS

Opublikowano

Zwiększcie drop zębów do biologa , albo powiększcie spoty na bo ;) Bo 10kk to za dużo :D

Ogólnie gra sie przyjemnie choć troszke mało graczy ;) 

Opublikowano

Dlaczego banujecie osoby które nie mają bota? Nie piszecie ani nic tylko jeżeli ktoś luruje sobie mobki w m1 na 1 respie z zablokowanym expem leci insta ban? jaja sobie robicie? Kur*a lece na 2 konta, 1 główne na pół ekranu drugie drop 1 lvl w m1 na sztabki, nie dostałem żadnego pw ani nic, wylogowało i ban. 

Opublikowano

@sul94

8. Tępaku WPISZ 250.000 YANG

zatkaj pizde.

Administracja wprowadzi jakieś zmiany urozmaicające grę?

Propsy z pancza

---------------------------------------------------------

Dla osob wahających się, to serwer jest dobry przyjemnie się gra

Tylko Metin2

Opublikowano

Nie polecam

Kotlet k***a robiony na kotlecie. Brawo.

i jaki masz z tym problem ?

Opublikowano

Tylko 98 graczy online, czy licznik jest zbugowany czy faktycznie tak mało osób?

Nic nie jest zbudowane :)

Nadal mam problem z forum :)

Jaki masz problem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...