Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beradia [Dedyk] [Medium]

Poker Face.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to jeden wielki bug Sheila^ jest technikiem, a sponsor to Dejmien = idiota pozdrawiam, na serwerze jest eq od gm'a czyli odemnie :), byłem w "administracji"
wiem co się dzieje

Sheila od poczatku udaje glupiego ze niby w teamie nie jest a tak na serio jest tam technikiem,  maszyna jest kupiona na 180 zl xddd

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer to jeden wielki bug Sheila^ jest technikiem, a sponsor to Dejmien = idiota pozdrawiam, na serwerze jest eq od gm'a czyli odemnie :), byłem w "administracji"

wiem co się dzieje

Na serwerze nie ma żadnego eq od GM'a a zostałeś wywalony z administracji za próbę wymiany kuponów SM za eq na innym serwerze, niestety ja nie toleruje takiego zachowania i takie sytuacje nie będą miały miejsca na tym serwerze Beradia więc pal gume synek

Opublikowano

wiem co się dzieje

xddddddddddd

pliki są nawet nawet lecz serwer startował chyba x4 razy i na każdej wersji były bugi :v

Nie rozumiem nie lepiej porządnie zrobić serwer i z nim wystartować.

usama jesli tak jest jak piszesz sheila nie chciał się juz więcej pogrążać i musiac jakiegoś randoma znajść :D

Opublikowano

wiem co się dzieje

Sheila od poczatku udaje glupiego ze niby w teamie nie jest a tak na serio jest tam technikiem,  maszyna jest kupiona na 180 zl xddd

ja mam za 150 i Cortium śmiga z*********e. Na divine 1200 graczy mi utrzymał więc nie wiem ocb :v 

wiem co się dzieje

xddddddddddd

pliki są nawet nawet lecz serwer startował chyba x4 razy i na każdej wersji były bugi :v

Nie rozumiem nie lepiej porządnie zrobić serwer i z nim wystartować.

usama jesli tak jest jak piszesz sheila nie chciał się juz więcej pogrążać i musiac jakiegoś randoma znajść :D

Znaleźć *

Opublikowano

Tyle ze serwer i tak im nie wypalil xDDD

wiem co się dzieje

Na serwerze nie ma żadnego eq od GM'a a zostałeś wywalony z administracji za próbę wymiany kuponów SM za eq na innym serwerze, niestety ja nie toleruje takiego zachowania i takie sytuacje nie będą miały miejsca na tym serwerze Beradia więc pal gume synek

skoncz pierdolic jest moje konto c***a wiesz nawet h3h3h3

bug w is'ie nawet jest z kuponami :)

Opublikowano

Polska scena metina :D :D Lizu lizu a jak przyjdzie co do czego to jeden na drugiego "brudy" wyciąga. I komu wierzyć?

Dla mnie ten serwer jest już spisany na straty. Nie polecam, na kłamstwach daleko nie zajedziecie :)

Opublikowano

Usama Su kocken - Myślisz, że coś osiągnąłeś? Bo jak na razie to oszukałeś 2-3 osoby od startu serwera i myślałeś, że przejdzie Ci to bez konsekwencji? Sam @Eryk powiedział troche słów o Tobie na teamspeaku3 jak się zachowujesz. Nie wiem co próbujesz, ale wiedz, że i tak nic nie osiągniesz. Serwer działał i będzie działał bo nie jestem sam, a z druga osoba, która się stara i pomaga. Pozdrawiam i zapraszam na serwer. Wszystkie hejty mam gdzieś.

Aktualizacja nocna:

• Poprawione otrzymywane yangi za Pytanie i Odpowiedź #3 - 75.000 na 750.000 yang
  • Dodane trzy nowe regeny Scrofy w miastach pierwszych każdego królestwa
  • Poprawione nadawanie nagrody za misje Poskramiacz Potworów #17 oraz #18
  • Zrobione stakowanie sie Kamieni Duszy (przed włożeniem do przedmiotu trzeba je rozdzielić)
  • Zostały usunięte misje Rudobranie - może kiedyś wrócą
  • Zostało wprowadzone 100% hp przy wstaniu - Chwilowo nie
  • Został zmieniony slot zakładania wierzchowcy, ilustracja niżej - Chwilowo nie

• Został dodany Marmur Błogosławieństwa (5b) do wszystkich metinów (+/- 20 lv.)
  • Została poprawiona nazwa bossa na mapie od 90 poziomu
  • Zostały wprowadzone bodzie w ilości 10 do Handlarki Różnościami
  • Zostały dodane wszystkie najważniejsze łuki pod miecz (m1, m2, dt, av1 (setaou), av2 (setaou), las duchów, czerwony las, góra sohan, nefrytowe wzgorza, leśna zatoka)
  • Zostałe zmniejszone DMG z av1 i av2 (tylko setaou) - o połowe
  • Została poprawiona misja Zbieranie Kamieni #3 - nagroda
  • Został zmieniony czas po niepomyślnym szkoleniu umiejętności z 30 minut na 15 - Chwilowo nie
  • Został zmieniony resp z oponek - dostosowany do poziomu oponki
Opublikowano

http://screenshot.sh/m9ge7dncxOHCw i od tego momentu nie polecam. Nie wiem który z was spami mi pod prywatnym fb w komentarzach, ale pozdro jeśli to wasza reklama to śmiechłem.

A to jest akurat najgorsza rzecz kiedy inny serwer upada na tyle nisko że reklamuje się na fanpage innych serwerów. Dla mnie trochę żenada :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

No to spróbuj go wywalić, zamulić stronę bądź forum, a dopiero potem nie polecaj :)

Damian zna się na rzeczy i uwierz, że nie dasz rady.

Nie mów hop, to że macie podpięte cloudflare wcale nie oznacza że ktoś zna się na rzeczy. Napisz do mnie na PW, zapodam Ci kontakt do gościa który zmiecie Ci stronę z powierzchni ziemi.

Opublikowano

Zapytam z czystej ciekawości, kto jest w administracji tego serwera co jest kopią Cariasa? :)

Dam link do starej prezentacji dla ludzi lubiących się spinać http://www.mpcforum.pl/topic/1536256-cariaspl-mediumpvp/#entry12991086

W administracji jest banda ludzi którzy mają problem mentalny. DejmieN i jakieś inne podludzie.

Opublikowano

No to spróbuj go wywalić, zamulić stronę bądź forum, a dopiero potem nie polecaj :)

Nie mów hop, to że macie podpięte cloudflare wcale nie oznacza że ktoś zna się na rzeczy. Napisz do mnie na PW, zapodam Ci kontakt do gościa który zmiecie Ci stronę z powierzchni ziemi.

Chwalisz się czy żalisz ? na co czekasz pisz do gościa niech się popisze umiejętnościami 

dla twojej wiadomości startowaliśmy bez CloudFlare i wszystko było stabilnie

Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz ? na co czekasz pisz do gościa niech się popisze umiejętnościami 

dla twojej wiadomości startowaliśmy bez CloudFlare i wszystko było stabilnie

Coś strona nie działa, o cloud flare i'm under attack i nadal nie działa, coś się stało?

Opublikowano

Panowie od zabezpieczeń Anty DDoS którzy wiedzą co robią.. Aham.. Kolega właśnie zabija was śmiechem.

Jak ty kocur jesteś xD

Co do serwera słaby start, zero reklam.

Good luck

Opublikowano

Panowie od zabezpieczeń Anty DDoS którzy wiedzą co robią.. Aham.. Kolega właśnie zabija was śmiechem.

Czyżby ich ultra zabezpieczenia padły? :(

Serwer robi sam sobie negatywną reklamę z takowym podejściem oraz przecenienia swoje umiejętności robiąc sobie tak na prawdę wrogów :)

9H6xQYc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...