Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beradia [Dedyk] [Medium]

Poker Face.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego społeczeństwo metina upada na tak niski poziom, przez właśnie takich jak Ty, wypierdalaj cieszyć się wakacjami bo kończą się.

Raczej przez takich jak ty Baranów którzy uważają się za uj wie kogo i że pozjadali wszystkie rozumy a jak dojdzie co do czego tworzą jakieś gówno co pada po tygodniu 

Co do serwera nic na nim nie zostało zmienione  jedynie drobne zmiany kosmetyczne reszta rozgrywki jest praktycznie taka sama  jak na poprzednich edycjach :)

Wejdź a się przekonasz i zmienisz zdanie :) . Nie rozumiem hejtów po co one są? Pograjcie a sami zmienicie nastawienie :),

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Naruciak12

Nie wiem po co pytasz się o opinie na mpc jeżeli to jest nowy serwer, który jeszcze nie wystartował.

To tak jakby opisywać wzór na bluzce będąc w czterech ścianach bez światła... wszystko do siebie nie pasuje. To powinna być Twoja decyzja - tak, ten serwer jest wart, chce pograć, chcę być lepszy niż inni, chcę być w topce bądź nie, jednak to nie serwer dla mnie, nie będe poświęcał tu pieniędzy. Wszystko zależy od Ciebie i od tego czy będziesz chciał grać czy nie będziesz  chciał grać, więc nie pisz i nie proś o opinie na tym forum bo tu zawsze niezależnie od administracji dostaniesz opinie negatywną, pozdrawiam.

Opublikowano

@Naruciak12

Nie wiem po co pytasz się o opinie na mpc jeżeli to jest nowy serwer, który jeszcze nie wystartował.

To tak jakby opisywać wzór na bluzce będąc w czterech ścianach bez światła... wszystko do siebie nie pasuje. To powinna być Twoja decyzja - tak, ten serwer jest wart, chce pograć, chcę być lepszy niż inni, chcę być w topce bądź nie, jednak to nie serwer dla mnie, nie będe poświęcał tu pieniędzy. Wszystko zależy od Ciebie i od tego czy będziesz chciał grać czy nie będziesz  chciał grać, więc nie pisz i nie proś o opinie na tym forum bo tu zawsze niezależnie od administracji dostaniesz opinie negatywną, pozdrawiam.

Najwidoczniej nie zrozumiałeś mojego pytania. Widziałem komentarze w których nie bez uzasadnienia piszą że to jest kolejna odsłona i inne takie negatywne wibracje ślą. Chce grać, dlatego się udzielam , to oczywiste.

Tylko po czytaniu tego troszkę nabieram wątpliwości i uważam że jeśli zależy administracji na serwerze to zamiast wymieniać się zdaniami  z ew, trollam powinni zapewnić ludzi takich jak ja żeby sie nie martwić. Tyle mogę oczekiwać :))))

Opublikowano

@Naruciak12

Ja nie jestem administratorem, ja jestem założycielem plików, które im po prostu sprzedałem po pewnym czasie jak wyłączyłem swój serwer dlatego tyle negatywnych komentarzy jest w prezentacji - bo ludzie znaleźli powód do hejtu to będą się go trzymać do końca tak to działa. Ale jedno mogę Ci zapewnić, znam admnistratora, wiem jaki ma sprzęt i ile poświęcił pieniędzy w projekt i wiem, że nie wyłączy tego po miesiącu aby tylko kasę nabić - gwarantuje Ci to. Na serwer zostało wrzucone wiele poprawek, chłopak siedział bardzo długo przed plikami po kupnie ode mnie i ogólnie rozgrywka oraz serwer uległ zmianie - nie słuchaj się tych bezmózgowców mpcforowych bo będziesz latał w laczkach w zime.

Btw. to wszystkich napinaczy -

Opublikowano

Czytając ten temat przypomina mi się sytuacja z dwoma serwerami w tył.
Pierwszy serwer ruszył - po jakimś czasie został zamknięty ponieważ spora ilość rzeczy do poprawy.
Drugi serwer ruszył ale grało na nim kilka osób.
I teraz ten serwer chyba na tych samych plikach (mam nadzieję że tych poprawionych). Przypominam sobie właśnie te dzienne bonusy, brak "nowości"...
Mam wrażenie że na serwerze nie zagości dużo osób - brak reklamy i opinia nie za ciekawa.
Okaże się po starcie.

Carias >> Carias po poprawkach >> Beradia - "inny team".
Bez reklamy to słabo widzę.

Opublikowano

@Naruciak12

Ja nie jestem administratorem, ja jestem założycielem plików, które im po prostu sprzedałem po pewnym czasie jak wyłączyłem swój serwer dlatego tyle negatywnych komentarzy jest w prezentacji - bo ludzie znaleźli powód do hejtu to będą się go trzymać do końca tak to działa. Ale jedno mogę Ci zapewnić, znam admnistratora, wiem jaki ma sprzęt i ile poświęcił pieniędzy w projekt i wiem, że nie wyłączy tego po miesiącu aby tylko kasę nabić - gwarantuje Ci to. Na serwer zostało wrzucone wiele poprawek, chłopak siedział bardzo długo przed plikami po kupnie ode mnie i ogólnie rozgrywka oraz serwer uległ zmianie - nie słuchaj się tych bezmózgowców mpcforowych bo będziesz latał w laczkach w zime.

Nie jestes zalozycielem, autorem plikow. Ty jedynie edytowales cos, co ktos udostepnil.

Zebys nie mial klucia macicy - to nie zaden hejt, tylko sprostowanie, bo zes sie zagalopowal ze swoja wypowiedzia.

Opublikowano

Czytając ten temat przypomina mi się sytuacja z dwoma serwerami w tył.

Pierwszy serwer ruszył - po jakimś czasie został zamknięty ponieważ spora ilość rzeczy do poprawy.

Drugi serwer ruszył ale grało na nim kilka osób.

I teraz ten serwer chyba na tych samych plikach (mam nadzieję że tych poprawionych). Przypominam sobie właśnie te dzienne bonusy, brak "nowości"...

Mam wrażenie że na serwerze nie zagości dużo osób - brak reklamy i opinia nie za ciekawa.

Okaże się po starcie.

Carias >> Carias po poprawkach >> Beradia - "inny team".

Bez reklamy to słabo widzę.

Mylisz się ze wszystkim Beradia to Beradia to nie jest rework :)

http://www.beradia.pl/register
Opublikowano

@Naruciak12

Nie jestes zalozycielem, autorem plikow. Ty jedynie edytowales cos, co ktos udostepnil.

Zebys nie mial klucia macicy - to nie zaden hejt, tylko sprostowanie, bo zes sie zagalopowal ze swoja wypowiedzia.

Skoro w profilu masz napisane że w 2k16 koniec ze wszystkim co dotyczy metina, to po kij tutaj piszesz i ich bronisz? Sami umieją się wypowiedzieć. Napieprzasz te posty, jak byś był administratorem tego gowna... 

Nie polecam.

obraz.png

Opublikowano

Czy będzie trzeba aktualizować grę przed startem bo widzę tylko 2 chanele a to chyba za mało xD

Póki co 2 chanelle wystarcza, nie wiemy ile graczy będzie :)

Tey no nie oszukujmy się ale nawet najgorsze serwery mają te 4 chanelle bo to jest podstawa, podnieście je na start.

Opublikowano

Czy będzie trzeba aktualizować grę przed startem bo widzę tylko 2 chanele a to chyba za mało xD

Póki co 2 chanelle wystarcza, nie wiemy ile graczy będzie :)

4 to podstawa, nawet dla 200 graczy te 4 channele się przydadzą. 2 to zdecydowanie za mało

Opublikowano

Póki co 3 chanelle wystarcza, nie wiemy ile graczy będzie :)

3 ? ja mam 2 xD 

Opublikowano

Powiem tak że serwer dziwnym trafem przykuł moją uwagę ;oooo 

Szukam jakiejś paczki do góry piszcie PW

Powodzenia, widzimy się na starcie, oby nie było problemów, i serwer stał długie miesiące ;) 

Opublikowano

@Naruciak12

Dziękuję bardzo o to mi chodziło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...