Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref TEN SERWER TO SYF przekladaja start omg ja nie gram jak tak jest ze start przekladaja no kompletny zal.pl no ja nie ogarniam wgl tego jak tak mozna graczy traktowac ANTARIS TO TWOJA CHWILA NA BYCIE NAJLEPSZYM SERWEREM METIN 2

Cyrk.png

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem, żereklamy jakoś nie widziałem a w prezce 400 osób. No to powiem, ze ładnie jak na start :) 
Czekam y do 22 i lecimy z koksem! 

d2dp.png

Opublikowano

Antarisa przesuwali o kilka tygodni, a to przekładaj ą tylko o godzine. jak dal mnie jutro anwet lepiej byłoby, jakby wystartował. A te jebane nołlajfy co się spinają o "niekompetencje" i tak tu będą grać i ładwać pieniądze rodziców w item shopa, to nawet nie warto czytac ich wypocin. normalnych graczy zapraszam na serwer i czekam na rywalizacje. :D

Opublikowano

No to 15 min a rejestracja dalej nie działa no nieźle...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Za 5min info na FB, że start jutro :) Odliczamy!

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

@ref TEN SERWER TO SYF przekladaja start omg ja nie gram jak tak jest ze start przekladaja no kompletny zal.pl no ja nie ogarniam wgl tego jak tak mozna graczy traktowac ANTARIS TO TWOJA CHWILA NA BYCIE NAJLEPSZYM SERWEREM METIN 2

xyz

8816414724839291359194.png

Opublikowano

wypierdalaj k***a mózgo zjebie j****y i tak k***a wbijesz i będziesz tu k***a grał śmieciu i zamknij te pizde idz sie k***a matke powyzywaj.

Mocne ale prawdziwe xddd

55381514166733279449.gif

Opublikowano

UDAŁO SIE PROWO :)

itt daily debile wannabe elitarni uzytkownicy

polecam rozpuszczalnik xDDDDDD

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

Ze ludzie nie łykneli prowo... Pomyslcie czy ktos o normalnych zmysłach by napisal, że "Antaris jest najlepszym serverem". Bo takim zdaniu od razu sie stwierdza, ze to prowo a nie wyzywa typka :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Nie wystartują dziś :) zobaczycie haha ^^

To wystartuje jutro xD

Ale masz problemy życiowe xD

Podoba mi się i zagram wiec czy dziś czy jutro nie ma to dla mnie znaczenia i myśle że dla osób co mają ochotę zagrać też to nic nie zmienia.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Uwaga: Niestety jesteśmy zmuszeni przełożyć start na godzinę 23, powodem tego są liczne ataki na stronę przez co nie możecie wejść w item-shop ani się zarejestrować.

Przepraszamy za utrudnienia~~Team Aventus.pl

Cyrk.png

Opublikowano

Uwaga: Niestety jesteśmy zmuszeni przełożyć start na godzinę 23, powodem tego są liczne ataki na stronę przez co nie możecie wejść w item-shop ani się zarejestrować.

Przepraszamy za utrudnienia~~Team Aventus.pl

Skończ pieprzyć głupoty..

Nie ma żadnego moderatora??

@Noresta opanuj to coś.. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Nie Wystartuje nawet postacie nie skasowane z kont z bety

Teraz to robią :3

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

O boże jaki płacz biednych 15 latków, bo sobie nie zagrają w grę... Idźcie się powiesić najlepiej lub potnijcie się. Takimi jak wy to Hitler w piecu w zime palił ;/

Ty się lepiej nie wypowiadaj. Z chęcią bym się dowiedział ile ty masz lat biedaczku.

19 lat, a Ty przyjacielu?

Nie jesteśmy na Ty po pierwsze. Po drugie nie mów mi przyjacielu bo wódki z tobą nie piłem. 

Nie dziwie się, że nie masz kolegów skoro postępujesz tak z ludźmi :D

A o wiek nadal nie odpowiedziałeś ;p

Ktoś powiedział, że nie mam kolegów? W sumie racja, nie mam. Posiadam przyjaciół którym mogę się zwierzyć ze wszystkiego i są moim oparciem. Co do wieku, to w profilu nie ma? Jasno widnieje chyba

Szczerze mówiąc, to gówno mnie obchodzi twoje życie. Nie pytałem się o nic z życia twoich koleguff, więc nie wiem po kiego ogora piszesz to. ;)

Tym bardziej gówno mnie obchodzi twój profil, pytałem o wiek, wiec trudno odpowiedziec? Do tego te ''wódki z tobą nie piłem'' Masz 17 lat, wódke pewnie piłeś od taty z kieliszka, wiec nie rzucaj takich tekstów, proszę xD

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Od około 6 lat gram na prywatnych serwerach i widze ,ze nic się nie zmieniło :P Haha

Ludzie co kiedyś pare lat wstecz tak hejtowali, dzisiaj dorośli i pouczają dzisiejszych hejtów ;P Hehe, naturalna kolej rzeczy powodzenia na starcie gram też StoneAlone :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...