Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednym słowem. 

#Porażka

To własnie powiedziała Twoja mama gdy Cię pierwszy raz zobaczyła. I w taki sposób oceniasz serwer ta??

Opublikowano

Jednym słowem. 

#Porażka

To własnie powiedziała Twoja mama gdy Cię pierwszy raz zobaczyła. I w taki sposób oceniasz serwer ta??

Czekałem na twoje słowa odrazu widać ze od Isamu :)

Jak ja lubię te kłótnie na mpc forum z osobami które same są młodsze ode mnie dzięki

Jednym słowem. 

#Porażka

Co o 22 mama każe lulu, i nie pograsz sobie? :(

Jednym słowem. 

#Porażka

No o właśnie to mi chodziło dzięki takim ludziom jak wy jestem na tym forum HAHA 

Cyrk.png

Opublikowano

W sumie wybrali sobie godzinę startu mogli by powiedzieć start chociaż o 12 a i tak by wyruszyli o północy. Może wszystko się uspokoi i będzie gitara siema.

k065g0.jpg

Opublikowano

Jednym słowem. 

#Porażka

Jak ja lubię te kłótnie na mpc forum z osobami które same są młodsze ode mnie dzięki

Jednym słowem. 

#Porażka

Jednym słowem. 

#Porażka

No o właśnie to mi chodziło dzięki takim ludziom jak wy jestem na tym forum HAHA 

Masz raka odbytu i musisz się z tym pogodzić ziom a nie płakać na forum.

Opublikowano

Pier.dolicie pier.dolicie a jak tylko odpalą zaraz polecicie topkę wbijać 

Ogólnie serwer z prezentacji wydawał mi się ciekawy i nawet mnie zainteresował ale to przekładanie nie wróży nic dobrego także sądzę że jak zwykle wyjdzie z tego jakiś chłam 

Opublikowano

Czy do jutra odbędzie się start wraz z rejestracją?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Ale tu się śmiesznie robi  xD 

Wystartują to wystartują, a jak nie dziś to jutro - nie wiem po co tak się spinać o grę.

Skoro ktoś nie może o 22 grać to niech położy się spać, wstanie o 8 i nadrobi.

Tu już nie chodzi o sam start ale o ich niekompetencje 
Opublikowano

Ale tu się śmiesznie robi xD 

Wystartują to wystartują, a jak nie dziś to jutro - nie wiem po co tak się spinać o grę.

Skoro ktoś nie może o 22 grać to niech położy się spać, wstanie o 8 i nadrobi.

Opublikowano

O boże jaki płacz biednych 15 latków, bo sobie nie zagrają w grę... Idźcie się powiesić najlepiej lub potnijcie się. Takimi jak wy to Hitler w piecu w zime palił ;/

Ty się lepiej nie wypowiadaj. Z chęcią bym się dowiedział ile ty masz lat biedaczku.

19 lat, a Ty przyjacielu?

Nie jesteśmy na Ty po pierwsze. Po drugie nie mów mi przyjacielu bo wódki z tobą nie piłem. 

Nie dziwie się, że nie masz kolegów skoro postępujesz tak z ludźmi :D

A o wiek nadal nie odpowiedziałeś ;p

Ktoś powiedział, że nie mam kolegów? W sumie racja, nie mam. Posiadam przyjaciół którym mogę się zwierzyć ze wszystkiego i są moim oparciem. Co do wieku, to w profilu nie ma? Jasno widnieje chyba 17? 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

O boże jaki płacz biednych 15 latków, bo sobie nie zagrają w grę... Idźcie się powiesić najlepiej lub potnijcie się. Takimi jak wy to Hitler w piecu w zime palił ;/

Ty się lepiej nie wypowiadaj. Z chęcią bym się dowiedział ile ty masz lat biedaczku.

19 lat, a Ty przyjacielu?

Nie jesteśmy na Ty po pierwsze. Po drugie nie mów mi przyjacielu bo wódki z tobą nie piłem. 

Nie dziwie się, że nie masz kolegów skoro postępujesz tak z ludźmi :D

A o wiek nadal nie odpowiedziałeś ;p

Ktoś powiedział, że nie mam kolegów? W sumie racja, nie mam. Posiadam przyjaciół którym mogę się zwierzyć ze wszystkiego i są moim oparciem. Co do wieku, to w profilu nie ma? Jasno widnieje chyba 17? 

A wiesz dlaczego taboret jest smutny? Bo nie ma oparcia, tak mi się przypomniało :v

Opublikowano

Jednym słowem. 

#Porażka

TO WYPEIRDALAJ!!!!!!!!

(Tak też posiadamy tą opcje)

Pierdolisz o tym jaki zły serwer... Dobra napisałeś nie zagrasz wszyscy już wiemy a teraz skończ p******** co bedzie. 

Ci co mają ochotę zagrają i nie będą się sugerować jakiś płaczem dziecka co na 2 pierwszych stronach piszę jak jest serwer za jebi sty  a potem że chu jnia.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Jednym słowem. 

#Porażka

Jednym słowem. 

#Porażka

Jednym słowem. 

#Porażka

Masz raka odbytu i musisz się z tym pogodzić ziom a nie płakać na forum.

hihi oj ile ty masz lat

Cyrk.png

Opublikowano

Całkowita porażka no nie wiem jak wy chcecie na to czekać ten serwer to gówno ale śmiesznie sie robi haha

Zobaczcie na ilość różnych systemów serwerowych od razu sie odechcewa grac jak sie widzi taki syf AntarisMT2 jest najlepszy POZDRAWIAM

Cyrk.png

Opublikowano

Całkowita porażka no nie wiem jak wy chcecie na to czekać ten serwer to gówno ale śmiesznie sie robi haha

Zobaczcie na ilość różnych systemów serwerowych od razu sie odechcewa grac jak sie widzi taki syf AntarisMT2 jest najlepszy POZDRAWIAM

To musi byc prowo z tym Antarisem xDDD

UggNk9.gif

Opublikowano

jest jakis ts? 

Obecnie nie ma.

Czy do jutra odbędzie się start wraz z rejestracją?

Tak.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Brawo pierwsza inteligetna osoba ktora nie leci od razu do mnie z syfnymi tekscikami. Wreszcie widac jakis poziom GRATULACJE. Te cale moje pisanie to jest prowo zeby poczytac sobie co pisza jakies dyzmozgi :P

Cyrk.png

Opublikowano

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...