Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powtarzam... Mógłby ktoś dać link z mega.nz? Download nie działa na stronie.

Już działa. Nvm.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Co wam tak zależy na godzinie startu? :O Zakładam, że większość z Was i tak ma wakacje, więc nie wiem o co chodzi.

Nie każdy lubi siedzieć po nocach, nie każdy nie pracuje, nie każdy nie ma planów na dzień następny. To zmienia akurat dużo.

@DangoS https://mega.nz/#!XNJ0FQKI!HW01gXBvfzLqZeDVYwzfBfNMgo4UhYSvlJPYoCp1CtE

@Szwagierek - Wystarczy dać odśwież...

Opublikowano

Każdy płacze o start 22. Mniej osób w wieku niższym niż 16lat.

Jezeli ktoś będzie chciał wbić na serwer to i tak wbije czy to dzis czy to jutro :)

To są gimby tego nie zrozumiesz :v

Opublikowano

Co wam tak zależy na godzinie startu? :O Zakładam, że większość z Was i tak ma wakacje, więc nie wiem o co chodzi.

Nie każdy lubi siedzieć po nocach, nie każdy nie pracuje, nie każdy nie ma planów na dzień następny. To zmienia akurat dużo.

Napisałem "większość", a jeżeli ktoś chodzi do pracy to gra sporadycznie, więc na pewno nie zależy mu tak bardzo na godzinie startu.

Opublikowano

Godzina= strata czasu na czekanie na serwer. A i mowicie ze jak jutro sie wbije to bedzie to samo? Otoz nie spoty beda zajete wiekszosc osob bedzie ksula metki i wgl.

Tak samo dzisiaj latwiej szybko zarobic aby jutro kupic tanio itemshop...

Cyrk.png

Opublikowano

O boże jaki płacz biednych 15 latków, bo sobie nie zagrają w grę... Idźcie się powiesić najlepiej lub potnijcie się. Takimi jak wy to Hitler w piecu w zime palił ;/

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Każdy płacze o start 22. Mniej osób w wieku niższym niż 16lat.

Jezeli ktoś będzie chciał wbić na serwer to i tak wbije czy to dzis czy to jutro :)

To są gimby tego nie zrozumiesz :v

Czy gimbus czy nie gimbus każdy chce zagrać. Tak się k***a tworzą egoiści bez szansy na normalne życie. 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

tylko mi jak chce odpalic gre wyskakuje, ze aplikacja blednie zainicjowana?

aventus.bin

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

O boże jaki płacz biednych 15 latków, bo sobie nie zagrają w grę... Idźcie się powiesić najlepiej lub potnijcie się. Takimi jak wy to Hitler w piecu w zime palił ;/

Ty się lepiej nie wypowiadaj. Z chęcią bym się dowiedział ile ty masz lat biedaczku.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

#BEKA z tych płaczków, start opóźniony o 1 h a tu jakieś teorie spiskowe xDD

PS. co jest z tym MPC same Double Post sie robią..

sa*al < lol nick znika beka xD MPCforum ddosuje xD Wkurwiony jest o bana xDDDDDDDDDDDDDDD

No ale jak oni mogą 15 min przed startem p******** że mają problemy z rejestracja i przełożyć start o 1H? Oni wgl myślą?

o 22 będą pewnie mieli ddosy i powiedzą że start na jutro o się tego nie spodziewali...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Napisałem "większość", a jeżeli ktoś chodzi do pracy to gra sporadycznie, więc na pewno nie zależy mu tak bardzo na godzinie startu.

Niekoniecznie. Wystarczy mieć pracę w takich godzinach, że część dnia masz wolną. Dużo osób tu już pisało na ten temat i widać, że zależało im, żeby zagrać dzisiaj w normalnej godzinie.

Opublikowano

Ty się lepiej nie wypowiadaj. Z chęcią bym się dowiedział ile ty masz lat biedaczku.

19 lat, a Ty przyjacielu?

Jestem jak Magda Gessler
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Oficjalny start 25:72, trzeba usunąć postacie z bety i wgl 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Porażka dobra nie chce mi sie czekać :)

xDDDDDDDD gościu co masz najebane na strychu to masakra

Po prostu oceniam ten serwer... Widać poziom buractwa z twojej strony odrazu jakieś głupie teksciki tylko po to zeby komus dogadac...

Cyrk.png

Opublikowano

Dobra nie osraj się, nie chcesz czekać to nie czekaj i spier***** z tej prezentacji, nie każdy chce czytać twoje zażalenia.

Opublikowano

Ale to jest lepsze niż film :) Po prostu siedzieć wziąć coś do jedzenia i picia a potem czytać kom jak ludzie wyzywają administracje :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie jesteśmy na Ty po pierwsze. Po drugie nie mów mi przyjacielu bo wódki z tobą nie piłem. 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Dobra nie osraj się, nie chcesz czekać to nie czekaj i spier***** z tej prezentacji, nie każdy chce czytać twoje zażalenia.

Po co czytasz haha

Cyrk.png

Opublikowano

Nie jesteśmy na Ty po pierwsze. Po drugie nie mów mi przyjacielu bo wódki z tobą nie piłem. 

Nie dziwie się, że nie masz kolegów skoro postępujesz tak z ludźmi :D

A o wiek nadal nie odpowiedziałeś ;p

Jestem jak Magda Gessler
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...