Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer i rejestracja za 10 minut będą online.

Proszę bardzo info prosto od administratora.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na minutach powinien być online.

Że tak skromnie zapytam , jestes w administracji ze odpisales tak albo moglbys podac dowod ze faktycznie tak ma byc ? 

Na fb było info :) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Wy nie wiecie jak się serwer odpala czy o co chodzi xDDDD DDOSY?

Za chwile przyjdą i powiedzą, że ddosy :D

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Od około 6 lat gram na prywatnych serwerach i widze ,ze nic się nie zmieniło :P

Ludzie co kiedyś pare lat wstecz tak hejtowali, dzisiaj dorośli i pouczają dzisiejszych hejtów ;P Hehe, naturalna kolej rzeczy powodzenia na starcie gram też StoneAlone :)

Heh masz racje ja teraz czytam te ich posty to nie wyrabiam ze smiechu hejt za hejtem tak mysle po 15 lat maja zyją metinem godzina czy dwie spoznienia to dla nich ciezki los zaraz i mnie hejtowac beda ale nie mam zamiatu nikomu odpowiadac nie mam juz 15 lat ... Beka z was dzieciaczki

Venum

Opublikowano

Od około 6 lat gram na prywatnych serwerach i widze ,ze nic się nie zmieniło :P

Ludzie co kiedyś pare lat wstecz tak hejtowali, dzisiaj dorośli i pouczają dzisiejszych hejtów ;P Hehe, naturalna kolej rzeczy powodzenia na starcie gram też StoneAlone :)

Heh masz racje ja teraz czytam te ich posty to nie wyrabiam ze smiechu hejt za hejtem tak mysle po 15 lat maja zyją metinem godzina czy dwie spoznienia to dla nich ciezki los zaraz i mnie hejtowac beda ale nie mam zamiatu nikomu odpowiadac nie mam juz 15 lat ... Beka z was dzieciaczki

Venum

Opublikowano

Halo napisze ktoś z administracji że start jutro albo w piątek?

Klikam jak debil zaloguj i myśle że już on xD a tu błąd c**j ci w dupe serwera nie ma :P

#infopliss

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ktos jeszcze oprócz mnie czeka na rejstracje? :>

Pamiętaj o tym że jak startuje serwer metina to rejestrujesz się dzień przed albo dzień po xD

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Serwer wystartował! Można już bez problemu rozpocząć grę. Przepraszamy za wszystkie komplikacje i utrudnienia.

Start serwera o 0:40? Właśnie ten serwer zapisał się do największych rekordów Metin2 w kategorii ,,najpóźniejsza data startu" :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer wystartował! Można już bez problemu rozpocząć grę. Przepraszamy za wszystkie komplikacje i utrudnienia.

Start serwera o 0:40? Właśnie ten serwer zapisał się do największych rekordów Metin2 w kategorii ,,najpóźniejsza data startu" :D

Serwer wystartował o 22:40, ale były problemy z stroną. Wszystko już jest ok :p

Opublikowano

Ogólnie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne - serwer dopracowany pod względami takimi, pod jakimi inne zwykły być niedopracowane nawet mimo trucia na forum, więc to na plus. Jednak po wejściu w IS czar prysł. Serwer tak w uj pod zarobek. Za miesięczne posiadanie kostiumu, fryzury, zwierzaka i wierzchowca płaci się 8000 SM, w momencie w którym za 200 złotych dostaje się 22 000 SM. Jak na mój gust, w porównaniu z serwerem, na którym ma się wszystko na zawsze za sms za 30 zł jest ogromna różnica, serwer długo z takim czymś nie ustoi (no chyba, że taki jest zamiar)

Opublikowano

01.08.2016 o godzinie 4:00 odbyła się przerwa podczas której:

- zmniejszono cene wzmocnień w sklepie Dodania,
- poprawiono cene KD Speeda u Handlarki,
- poprawiono działanie petów,
- poprawiono czas trwania medalu szczęścia,
- dodano przepustki do Sklepu PO,

Przed wejściem do gry zalecana jest aktualizacja clienta.

Opublikowano

Zostaną wprowadzone sklepy offline ?

Zwój korekcji nie działa nie można  wyjąć kd 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...