Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo jeszcze  tych restartów będzie?... po c**j Wam ta beta była to jest fenomen serwerów metin2. Robić beta testy, a na starcie wychodzi, że podstaw nawet nie ma zrobionych, bez kappy.

Te resety nie są dla nas, tylko dla Was. Są one po to aby zwiększyć komfort gry.

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo jeszcze  tych restartów będzie?... po c**j Wam ta beta była to jest fenomen serwerów metin2. Robić beta testy, a na starcie wychodzi, że podstaw nawet nie ma zrobionych, bez kappy.

Te resety nie są dla nas, tylko dla Was. Są one po to aby zwiększyć komfort gry.

Faktycznie czuje się komfortowo, gdy pierdolniecie restart w środku dungeona :c

Opublikowano

Czemu licznik zawsze pokazuje liczby pełne , 1000 online , 1050, online , 1100 online , 1150 online i tak na zmiane ? klikam od rana f5 na licznik i nigdy nie byla liczba poza tymi co wypisalem , mozecie komenda pokazac SS ? 

Opublikowano

Czemu licznik zawsze pokazuje liczby pełne , 1000 online , 1050, online , 1100 online , 1150 online i tak na zmiane ? klikam od rana f5 na licznik i nigdy nie byla liczba poza tymi co wypisalem , mozecie komenda pokazac SS ? 

ziomek zmien dilera, nigdy nie widzialem pelnych liczb. ss pokazuj a nie placzesz

Opublikowano

Exp porażka na 155lvlu z 30 min 1lvl sie wbija... Taki easy? Chyba jak sie wyda na tego waszego isa z 500zł

Kolejne gówno.

xD wodogłowie postepuje z minuty na minute.  Weź lepiej zmien gre, jak nie potrafisz wbic 160 na serverze easy bez isa

UggNk9.gif

Opublikowano

Exp porażka na 155lvlu z 30 min 1lvl sie wbija... Taki easy? Chyba jak sie wyda na tego waszego isa z 500zł

Kolejne gówno.

To coś czuję, że na 189 dostaniesz depresji mózgu.

@topic

Polecam serwer jak najbardziej :D

Wbijać i nakurwiać!

IS tani jak barszcz także też można inwestować :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kolejne gówno.

To coś czuję, że na 189 dostaniesz depresji mózgu.

@topic

Polecam serwer jak najbardziej :D

Wbijać i nakurwiać!

IS tani jak barszcz także też można inwestować :D

Z tym isem to żeś zajebał :D

Mixowanie mieczy i tarczy to dno. Od rana mixują się w sumie 42 sztuki. I co? I GÓWNO, ani sztuka się nie zrobiła ._.

Opublikowano

Tylko mi nie działają moby na psy?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

hmm patcher cos niechce sie ladowac i wyskakuje error pomoze ktos ?

edit2 @

juz ogarnelem

ale predkosc rozpierdziela po 50kb/s..

;)

Opublikowano

hmm patcher cos niechce sie ladowac i wyskakuje error pomoze ktos ?

edit2 @

juz ogarnelem

ale predkosc rozpierdziela po 50kb/s..

;)

@@@

znow nie dziala ogarnijcie tego patchera!

Opublikowano

Dlatego jestem za dodaniem kuponów SM. Zwiększylibyście też wypadanie pereł z małży... 6 pereł z tysiąca małży to jakiś śmiech na sali, gdzie tych pereł trzeba od groma. + gdzie mogę tą zakichaną alchemię zobaczyć? -.- (którą użyłem).

Kuponów SM nie dodamy, ponieważ psują one rynek. Drop z małży możliwe, że zostanie zwiększony. Alchemia znajduje się w rogu z bonusami (lewy, górny).

Zepsuje rynek? A Ty widziałeś, żeby ktoś sellał IS'a? To psucie rynku jedynie ograniczy Wam zarobki i to jest główny powód, więc nie pierdol brzydko ujmując o jakimś niszczeniu rynku. Wasz IS jest czasowy na dodatek to kasę trzepać będziecie dodatkowo. Na wielu serwerach jest IS stały i są kupony i jakoś stoją i stoją, więc nie okłamuj tutaj nas, bo Ci to nie wychodzi.

Jeśli twierdzisz, ze kupony SM nie maja wpływu na rynek to albo nie masz pojęcia o mechanizmie funkcjonowania gospodarki, albo jesteś po prostu krótkowzroczny. Jasne, wprowadzenie takiej waluty do gry na początku ruszyłoby handel, lecz gdy więcej graczy zdobyłoby maksymalny poziom i wytworzyłoby ekwipunek, to doszłoby do nieodzownej inflacji, a co za tym idzie, aktualna waluta straciłaby wartość. Gracze by szukali nowej, wiec na 90% byłyby to kupony SM. A teraz wyobraź sobie, że nowy gracz chce zacząć swoją przygodę i żeby kupić ekwipunek będzie MUSIAŁ załadować w ISa. Faktycznie, sensowne ;)

Co do cen w Isie, dyskutujemy o tym i na pewno w niedalekiej przyszłości zajdą jakieś zmiany.

Invoria stoi rok, są kupony SM, a nowy gracz może na IS cały - nawet stały - zarobić w 2 tygodnie na lajcie. I wiesz co? Walutą nie są SM'y! Magic o.O

Chciałem się dowiedzieć dlaczego macie taki sam autopatcher jak na antarisie? 

https://scr.hu/ROLByn

Ukradli. Idź się pytaj, czemu na innych serwerach są takie same zbroje, bronie, czy pety. :((

tenor.gif

Opublikowano

CZY DO JASNEJ KUR*** NAPRAWICIE W CLIENCIE TE " PIESKI "

NIBY SERWER DOPRACOWANY A PODSTAWOWA RZECZ NIE DZIAŁA BEKA HAHAHA.

CZY TO JEST SERWER DLA GRACZY KTORZY MAJĄ DOBRY SPRZET (KOMPUTER) ZEBY NIE MIEĆ LAGÓW NA SPOCIE PO 2 MINUTACH .

SERWER OGOLNIE POLECAM LECZ JAK NIE BEDZIE TO NAPRAWIONE TO .... LOSY INACZEJ SIĘ POTOCZA

Opublikowano

Czy tylko mi wypi3rdala serwa co 30 sec?

Strona i serwer off :)

Mi cały czas działa. ;)

ciekawe jak jak GM napisal na forum ze off

Opublikowano

Czy tylko mi wypi3rdala serwa co 30 sec?

Strona i serwer off :)

Mi cały czas działa. ;)

ciekawe jak jak GM napisal na forum ze off

Serwer mi działa, strona nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...