Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będzie ze zmianką skilli? Będzie dostępna w grze/IS'ie, czy w ogóle jej nie będzie? Dość istotna informacja.

W prezce przecież jest napisane, do 100lvl u handlary a 100+ w IS.

Opublikowano

Czy tylko ja nie mogę się zarejestrować? -.-

Godzina do startu - nie da się zarejestrować. No zaczyna się miodnie. :)

Opublikowano

Planujecie dodać system ignorowania natrętów?Chodzi mi o taki działający na wybrana os która lubi Ci pospamić na pw.bo gdzie nie grałem pomimo blokady po zmianie mapy (dalej pokazywało że jest zablokowany) kretyn dalej mógł pisać.

Opublikowano

Planujecie dodać system ignorowania natrętów?Chodzi mi o taki działający na wybrana os która lubi Ci pospamić na pw.bo gdzie nie grałem pomimo blokady po zmianie mapy (dalej pokazywało że jest zablokowany) kretyn dalej mógł pisać.

Pewnie w którejś aktualce- pisz na forum propozycje, co do rejki..górą są Ci co zrobili konta na becie :) a tak serio- już pracują nad tym. 

Opublikowano

Pytanie do tych co grali na becie. Długo robi się eq, bo nie wiem czy robić dropka na początek? :)

jesli masz wakacje to zrobisz w pare dni chyba ze bedziesz siedzial 24/7

jesli pracujesz to ze 2 doby wiecej 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Ogólnie to wbijasz 250, misje możesz robić na każdym lvl dropi tez na każdym. Z tego co wiem to tez i ulepki na 250 poleca na mapie 75 wiec ?:D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...