Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

250 players'ów czyta ten temat godzina 20:35 całkiem niezle sie zapowiada :)

Ja czekam na info kiedy łaskawie będę się mógł zarejestrować..

Opublikowano

O kurde Król nie moze się zarejestrować... Mogłeś pomyśleć i zrobić to 2h wcześniej! Teraz pewnie są ataki i strona jest przeciążona.. Chyba nie umrzesz jak zagrasz 10/20 min po czasie.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

O kurde Król nie moze się zarejestrować... Mogłeś pomyśleć i zrobić to 2h wcześniej! Teraz pewnie są ataki i strona jest przeciążona.. Chyba nie umrzesz jak zagrasz 10/20 min po czasie.

Gdyby strona była przeciążona to by wgl nie działała :v 

Opublikowano

Rejestruję się od 4h, więc łaskawie się zamknij bo nic nie wiesz a się odzywasz. :) I tak umrę, bo czekam na serwer z niecierpliwością. Możesz zacząć organizować mój pogrzeb. Zapraszaj gości i takie tam. Jeżeli serwer nie ma ogarniętej strony na pół godziny (ba, 20 minut) przed startem to jest chyba coś nie tak prawda?

Opublikowano

Rejestruję się od 4h, więc łaskawie się zamknij bo nic nie wiesz a się odzywasz. :) I tak umrę, bo czekam na serwer z niecierpliwością. Możesz zacząć organizować mój pogrzeb. Zapraszaj gości i takie tam. Jeżeli serwer nie ma ogarniętej strony na pół godziny (ba, 20 minut) przed startem to jest chyba coś nie tak prawda?

Wyślij rozmiary na pw zacznę już zbijać jakąś trumnę z desek na szybko xD

A tak serio to jak każdy serwer bedzie obsuwa 1h/30min ;d 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Wyślij rozmiary na pw zacznę już zbijać jakąś trumnę z desek na szybko xD

A tak serio to jak każdy serwer bedzie obsuwa 1h/30min ;d 

Nie każdy. Na wielu grałem, gdzie startowali punktualnie albo z kilku minutową obsuwą, ale tam przynajmniej rejestracja była nawet 10h przed startem działająca. Tutaj mamy 15 minut do startu a rejestracja jest nieosiągalna. Widać na serwerze będą grać tylko gracze z bety, bo inni najzwyczajniej w świecie nie mają kont. :)

Opublikowano

Przez problemy z stroną (rejestracja) jesteśmy zmuszeni przełożyć start serwera na godzinę 22:00. Przepraszamy za utrudnienia.

Opublikowano

No i co z tą rejestracją? Jest za 10 minut start a dużo ludzi nie może się zalogowac. 

d2dp.png

Opublikowano

No i co z tą rejestracją? Jest za 10 minut start a dużo ludzi nie może się zalogowac. 

ślepy? Start o 22 :v 

Opublikowano

Masz post wyżej. Start o 22 bo rejestracja nie działa. To już lepiej wystartujcie rano. O tej godzinie (pomimo wakacji) będzie mało ludzi na starcie (stosunkowo).

Opublikowano

Bez przesady malo kto wbija na 21 a co dopiero na 22 wezcie nawet nikogo nie wkurzajcie przez problem z rejestracja przekladac ? a jak ktos juz wczesniej sie zarejestrowal... 21:30 jak nie ma startu to elo

Cyrk.png

Opublikowano

Wow... konkret serwer, mam nadzieję, że się utrzyma i będzie taki jak opisuje go prezentacja. Do zobaczenia na starcie.

(Aha... to dzisiaj jest 31, a ja myślałem, że start jutro ^^)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

STAART NA JUTRO 22, maja taka administracje ze kolega sie pytal czy im pomoc to go olali. 

Po chwili napisali zeby im pomoc to tez mial ich w dupie

Administracja totalne ścieki jak w przypadku antarisa.pl 

Tylko ten serwer juz nie ma szans pozdrawiam te syfy z adminsitracji xD

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie przekładajcie staru na jutro, niech będzie ta 22 ale ty ^^ up nie pierdol i jak chcesz to wbij sobie jutro 

d2dp.png

Opublikowano

STAART NA JUTRO 22, maja taka administracje ze kolega sie pytal czy im pomoc to go olali. 

Może po prostu nie chcieli pomocy, bo mają ludzi od tego? :O

Opublikowano

Łoooo k***a xddd "Kolega się pytał czy im pomoc to go olali" xdddddddddddddddddddd Chyba k***a buty wypucować.. 

Weź skończ z takimi tekstami. 

Serwer sie zapowiada fajnie zaczeakm, 80% pierdoli z was że chu jnia i słaby i dalej bedzie wyczekiwać startu i pisać jaki on ch ujowy.

Nie podoba się wypierdalaj :)

Widzimy się o 22 albo o 23 może i rano zagram :) 

55381514166733279449.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...