Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra jak nie ma startu 21:30 to więcej nie będę czekał na samą rejestracje, którą można ogarnąć dużo wcześniej. Jest dużo serwerów jeżeli ten nie wystartuje to nie musimy grać w taki sposób straciliście już jakieś 50 graczy także POZDRAWIAM

Cyrk.png

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie przekładajcie staru na jutro, niech będzie ta 22 ale ty ^^ up nie pierdol i jak chcesz to wbij sobie jutro 

Pytanie kto dzisiaj wbije. Bo biorąc pod uwagę godzinę nie liczyłbym na tłumy, a jutro o normalnej godzinie by było lepiej.

Opublikowano

I w tym momencie popełniliscie najwiekszy błąd startujących serverów. Wielki strzał w kolano i pewnie z 200 graczy mniej :) Nie umisz cos robic - nie zabieraj sie za to

UggNk9.gif

Opublikowano

trzeba było robić start o 18 i przełożyć do 19 a nie odpierdalacie maniane i o 22 startujecie nie każdy ma wakacje i jutro idzie do roboty, gratuluje inteligencji 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Żadnego dobrego serwera w tym roku, totalna porażka. 

Myślałem, że ten będzie okej, a tu klasyczny poślizg, j**** to

Opublikowano

Dobra jak nie ma startu 21:30 to więcej nie będę czekał na samą rejestracje, którą można ogarnąć dużo wcześniej. Jest dużo serwerów jeżeli ten nie wystartuje to nie musimy grać w taki sposób straciliście już jakieś 50 graczy także POZDRAWIAM

Masz napisane że o 22 xD Trudno 50 dzieci mniej na serwie xD 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Mógłby ktoś podrzucić link na mega do pobrania clienta?

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Myślałem, że ten będzie okej, a tu klasyczny poślizg, j**** to

Opublikowano

Myślałem, że ten będzie okej, a tu klasyczny poślizg, jeb ać to

Opublikowano

Masz napisane że o 22 xD Trudno 50 dzieci mniej na serwie xD

Te "50 dzieci" to potencjalni gracze, którzy podkręcali by ten beznadziejny licznik i sprowadzali na serwer nowych graczy. Jeżeli nie rozumiesz jak to działa, to nie wypowiadaj się. Te 50 osób to dużo w stosunku jakie beznadziejne serwery ostatnio wychodzą, gdzie po 2 tygodniach jest tylko "50 dzieci" w niektórych przypadkach.

Opublikowano

Szkoda, że w ogóle pomyśleli aby zrobić start o 21. Bo jak wiadomo 21 -- > 22,, jak nie później, więc Administracja w ogóle nie pomyslała no cóż.. 

d2dp.png

Opublikowano

Myślałem, że ten będzie okej, a tu klasyczny poślizg, jeb ać to

Opublikowano

Ja pier dole co za patologia. To że nie będzie was na starcie tylko wbijecie jutro tak dużo zmieni? No ku rwa wy naprawdę jesteście poje bani...

Opublikowano

Szkoda, że w ogóle pomyśleli aby zrobić start o 21. Bo jak wiadomo 21 -- > 22,, jak nie później, więc Administracja w ogóle nie pomyslała no cóż.. 

d2dp.png

Opublikowano

Ja pier dole co za patologia. To że nie będzie was na starcie tylko wbijecie jutro tak dużo zmieni? No ku rwa wy naprawdę jesteście poje bani...

Mnie to akurat wisi, tylko chciałem zagrać sobie w głupią grę DZISIAJ. Może to debilne podejście, ale wieczór tak sobie zaplanowałem i nagle *puf* *pierdut* i cytując "No i c**j no i cześć". Dla osób lubiących wbijać topki to duża różnica, ale dla zwykłych graczy też. Szybciej wejdą, potencjalnie szybciej coś zdobędą -> mogą sprzedać i zarobić. Tak to przynajmniej działa we wczesnych fazach serwera.

Opublikowano

Co za ludzie no k***a mac no idioci w c**j 15 min przed startem mają problemy z rejestracją serio???

To sie robi coraz bardziej śmieszne... ciekawe co będzie nie tak o 22 może burza u technika? Co za ludzie.

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...