Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tak po 1. Usuńcie te przepustki na dungeon...

Po 2. Lizaki i inne dopalacze powinny łatwo dropić, a w item shopie tylko te kostiumy, fryzy, pety, wierzchowce

Po 3. Zapowiada się mega serwer, lecz ta godzina... Najlepiej zrobić coś koło 18 tak jak to wszyscy robią bo nie wszyscy w nocy chcą grać ktoś może mieć inne zajęcia.

Po 4. Błagam nie dodawajcie szarf bo to zepsuje gospodarkę serwera

Nie wszyscy mają możliwość wyrobienia się z serwerem do 18. Weźcie to pod uwagę.

Jak wiedzą że się nie wyrobią na 18 to niech startują o 21 bo po co przekładać start o 1-2h jak sie coś spierdoli?

Plis te przepustki na dungi to wywalić :)  Ewentualnie zrobić tak że na te początkowe dungi bez przepustek a na te np od 180lvl już je dodać :D

Czekam na start !!!

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Dacie inny hosting?

Za chwilę client będzie do pobrania na mega.nz

Ile ta chwila jeszcze ma trwać? Potem nawet się nie będzie dało pobrać bo tyle osób będzie ściągać jednocześnie..

Opublikowano

Hmm, administracji nie znam wiec nie ocenie.

Serwer nic nowego nie wnosi, to źle ale też i nie najgorzej, z ciekawości wbiję na start i zobaczę co w trawie piszczy, ciekawe czy to naprawdę easy czy tylko podpucha żeby ładować w isa:) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

KD +9 jeszcze przejdzie ale te nowe kd po co? I tak jest najebane tyle rzeczy że można się pogubić. A tak w ogóle nie chcę nawet myśleć co będzie wyprawiał w pvp gracz full IS z graczem bez isa... ARMAGIEDON !

Opublikowano

co z tsem?

i gdzie ten hosting mega?

w koncu aventus czy aventuis?

Gdzie widzisz aventius ? Aventus.pl, nie każdy ma internet 60mb/s poczekajcie :) 

Opublikowano

co z tsem?

Gdzie widzisz aventius ? Aventus.pl, nie każdy ma internet 60mb/s poczekajcie :)

Tylko 3h temu pisali, że "chwilka". Potem się ludzie rzucą i nikt do 21 nie pobierze.

Opublikowano

co z tsem?

Tylko 3h temu pisali, że "chwilka". Potem się ludzie rzucą i nikt do 21 nie pobierze.

Client z bety wam nie dziala ? Ja na bete pobieralem z mega.. 

Opublikowano

co z tsem?

Sorry mucha mi obsrała monitor i myslałem że tam i jest

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

start o 21 to jakis joke tak? o ktorej start?

Czemu akurat Joke , a jak o 18 byłby to juz nie Joke ? Sa wakacje, a ci co pracują albo cokolwiek innego robią na pewno wola nie od razu po pracy albo innych zajęciach od razu isc grac tylko odetchnąć i na spokojnie odpalić o 21 a ci co dlugo grac nie moga do wieczora / nocy to na pewno im nie na reke że o 21 jest .

Mam pytanie o ktorej bedzie kanał ts3 serwerowego albo zastepczego.

Opublikowano

Gramy, codziennie całe wakacje wchodzę i wieje nudą a tu taka ciekawostka, pisze teraz, ale śledze od początku zapowiedzi, życze udanego startu ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...