Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super. Zwiększać średnie kiedy ludzie bonowali x godzin bronie. Pogratulować pomysłu. Kiedy sklepy offline w końcu?

Nie zwiększyliśmy średnich tylko % szansy na ich wbicie. Nie będzie sklepów offline. Napisaliśmy przecież o tym w prezentacji.

No to handel na serwerze umrze. Hajsu na kupno sklepów offline nie ma, ale zdzierać z ludzi IS'em można. No tak. Nie zwiększaliście średnich? XDDDD A k***a ludzie ze średnimi ponad 60% to k***a błąd czy przypadek?

sr 60% były od początku a co do sklepów offline to lepiej jak ich nie będzie... Idz zobacz na Lot**ie co tam nie k***a w m1 dzieje przez to gówno

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z a tymi dungami będziecie coś robić?

Serwer na razie to większe symulator farmy niż Al*adia tylko że z droższym isem :P

Jeżeli dla Ciebie dropienie ulepszaczy przy 100% dalej jest symulatorem farmy, to niestety musisz iść na serwer 4Fun.

Super. Zwiększać średnie kiedy ludzie bonowali x godzin bronie. Pogratulować pomysłu. Kiedy sklepy offline w końcu?

Nie zwiększyliśmy średnich tylko % szansy na ich wbicie. Nie będzie sklepów offline. Napisaliśmy przecież o tym w prezentacji.

No to handel na serwerze umrze. Hajsu na kupno sklepów offline nie ma, ale zdzierać z ludzi IS'em można. No tak. Nie zwiększaliście średnich? XDDDD A k***a ludzie ze średnimi ponad 60% to k***a błąd czy przypadek?

Przez brak shopów offline upadnie handel? Może lepiej w tym momencie zakończymy dyskusję. Twoja niewiedza Nas przerasta i powoduje ból głowy.

Opublikowano

Serwer na razie to większe symulator farmy niż Al*adia tylko że z droższym isem :P

Jeżeli dla Ciebie dropienie ulepszaczy przy 100% dalej jest symulatorem farmy, to niestety musisz iść na serwer 4Fun.

Przez brak shopów offline upadnie handel? Może lepiej w tym momencie zakończymy dyskusję. Twoja niewiedza Nas przerasta i powoduje ból głowy.

Nie. To Twoja niewiedza i głupota niszczy ten serwer. Widziałeś ile jest shopów w m1? 5-6. Nikt nit wystawia bo każdy się przyzwyczaił do shopów offline. Jak nie rozumiesz jak to działa to przestań się wypowiadać, bo Ty gówno wiesz, a nie ja. :) Nie pozdrawiam.

Opublikowano

gościu ale tu wgl nie chodzi o te 100% na ulepszenie...

Jest ponad 1000 graczy tylko 4CH i aż 2 bossy na każdej mapie i takiego bossa trzeba ubić z 5 razy żeby wbić 1 item na +9

I boosyy nie respią się co 3 min tylko co 14 zrobienie 1 itemka na +9 to lekko 1h dropienia. Wczoraj o 1 w nocy na mapie 100 biliśmy bossa w 6 osób...

Z dangeonów nie ma dropu był już o tym temat na forum ale chyba go olaliście...

Przebieg dunga na waszym serwie.

Metki - Brak dropu

Spot

Boss - Brak dropu

Metki - brak dropu

Spot

Ostatni boss - po 3 perly i 3x jakiś ulepszacz co na 1 ulepszenie na + są wymagane po 2...

Chyba najlepszym sposobem na zrobienie eq jest ustawić bota na każdej mapie z auto pick up i nich dropi :)

Jak dla cb dalej to nie jest symulator farmy to ok :) Ale to na pewno nie jest easy.

@1361622928-U485574.pngSevert kumplu napisałeś - Przez brak shopów offline upadnie handel?

Niestety muszę cię zawieść na tym serwerze nie ma handlu xDDDDDDDDDDDDDD

Idąc na mape 100+ w 30 min expienia mam 10kkk

O ulepy jest tak trudno że nie da sie itemka do +9 wbić a co dropiero wystawić je w shopie za yangi których mam w c**j i są do niczego nie potrzebne?

Jest te 5 sklepów w m1 na krzyż a wiecie co w nich jest? 

Eq do expa na 65 i Pomarańczowe perły to wystawiają ludzie którzy nie mają 100+ i nie wiedzą jak leci hajs :D

Mi tam serwer sie w c**j podoba ale przez tą nie ogar administracje chyba będzie lipa :P

@AveRa tutaj nie ma handlu przez prak sklepów offline tu nie ma czym handlować.

Tak wygląda ch1 m1 jinno o tej porze ---> http://imgur.com/o6tzVO5

Ludzie sellają truty które sa u Handlarza bronią za grosze :P

Opublikowano

po 5 perel na kazde ulepszenie od +1? wy sobie chyba jaja robicie ..

Jak dla ciebie perły to problem to lepiej już skończ gre xD Bo później jebiesz jak zobaczysz ulepy xD

Opublikowano

Ekhm... Dalej można kupić tylko 1 item za 30 zł Przelewem... xD WIerzchowce na 30 dni 2000. wierzchowce na 60 dni 2,250

Widocznie nic do nich nie dociera xD myślą że będą zarobieni, niech tylko większość graczy zobaczy jaka jest różnica między graczem który posiada is a takim który nie posiada, na dodatek nie będzie miał jak kupić kuponu na sm to od razu będzie wkurwienie i z tego 1k zostanie 300 :)

Az 300? :v

Paaanie, oni po prostu swoim postepowaniem pokazali wybitnie, ze serwer nie stoi po to, zeby sobie na nim pograc i ewentualnie zarobic, tylko istnieje po to, zeby zarobic i ewentualnie pograc :yay: Tym oto sposobem serwer z niezlym potencjalem idzie do smieci przed wbiciem 50 levela. O wiele lepszym wyborem jest serwer na k, gdzie is jest staly i o wiele tanszy + tam przynajmniej widalem administracje w grze, czego otym nie moge powiedziec. Dodatkowo skoro podniesli srednie to sami sobie wbijaja noz wplecy, bo na 100% wszyscy beda happy, ze musza mixowac od nowa.

W szachy to lepiej droga administracjo nie grajcie, bo wasze ruchy sa tak przemyslane, ze pewnie udaloby sie was zmatowac w 2 ruchy xD

Ceny kostiumów, petów, fryzur i wierzchowców na 7, 30 i 60 dni zostały zmniejszone o 25%. 

Po dyskusji z resztą administracji, postanowiliśmy dodać dwa dodatkowe channele aby dostępność metinów oraz bossów była większa. Trwają jeszcze dyskusje na temat dungeonów (skróceniu ich bądź zwiększeniu dropu).

Opublikowano

Moze mi ktos napisac do czego są Kawałki kamienia? Mam ich grubo ponad 20 tysięcy i leżą. Jak sa one do niczego(jakis crafting pereł czy cuś) to gratuluje administracji :D

UggNk9.gif

Opublikowano

Ekhm... Dalej można kupić tylko 1 item za 30 zł Przelewem... xD WIerzchowce na 30 dni 2000. wierzchowce na 60 dni 2,250

Widocznie nic do nich nie dociera xD myślą że będą zarobieni, niech tylko większość graczy zobaczy jaka jest różnica między graczem który posiada is a takim który nie posiada, na dodatek nie będzie miał jak kupić kuponu na sm to od razu będzie wkurwienie i z tego 1k zostanie 300 :)

Az 300? :v

Paaanie, oni po prostu swoim postepowaniem pokazali wybitnie, ze serwer nie stoi po to, zeby sobie na nim pograc i ewentualnie zarobic, tylko istnieje po to, zeby zarobic i ewentualnie pograc :yay: Tym oto sposobem serwer z niezlym potencjalem idzie do smieci przed wbiciem 50 levela. O wiele lepszym wyborem jest serwer na k, gdzie is jest staly i o wiele tanszy + tam przynajmniej widalem administracje w grze, czego otym nie moge powiedziec. Dodatkowo skoro podniesli srednie to sami sobie wbijaja noz wplecy, bo na 100% wszyscy beda happy, ze musza mixowac od nowa.

W szachy to lepiej droga administracjo nie grajcie, bo wasze ruchy sa tak przemyslane, ze pewnie udaloby sie was zmatowac w 2 ruchy xD

Ceny kostiumów, petów, fryzur i wierzchowców na 7, 30 i 60 dni zostały zmniejszone o 25%. 

Po dyskusji z resztą administracji, postanowiliśmy dodać dwa dodatkowe channele aby dostępność metinów oraz bossów była większa. Trwają jeszcze dyskusje na temat dungeonów (skróceniu ich bądź zwiększeniu dropu).

Widzę że trochę do cb przemówił mój post i wiesz że mam racje. Cieszę się że nie masz wyj3bane :)

Jak byście coś w związku z tym zrobili dziś np w nocy to będzie git bo nie chce stać z eq ;)

Polecam jeszcze ogarnąć te przepustki np dodac drop do metków bo nic nie leci :P

@NawrotGamer raczej nie są potrzebne a bynajmniej nie widziałem :P

Można by było dodać 10 kawałków 1 losowa zwykła perla :P

Opublikowano

Moze mi ktos napisac do czego są Kawałki kamienia? Mam ich grubo ponad 20 tysięcy i leżą. Jak sa one do niczego(jakis crafting pereł czy cuś) to gratuluje administracji :D

Dodamy crafting związany z nimi.

Na Naszym FP odbywa się konkurs na Smocze Monety! Zapraszamy!

https://www.facebook.com/aventusmt2/

Opublikowano

Wlasnie zauwazylem, ze gracz zaproponowal wymiane kamykow na perly a Wy to zaakceptowaliscie na forum. Wielki plus dla was :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Wlasnie zauwazylem, ze gracz zaproponowal wymiane kamykow na perly a Wy to zaakceptowaliscie na forum. Wielki plus dla was :)

To ja, dzięki za brawa :D

Opublikowano

Ten bonus - 100 na luda w broni do expa jest żałosny . Z tym syfem nawet ubić się nikogo nie da trzeba specjalnie eq zmieniać...

Opublikowano

Ten bonus - 100 na luda w broni do expa jest żałosny . Z tym syfem nawet ubić się nikogo nie da trzeba specjalnie eq zmieniać...

bo o to chodzi :D LOL to broń do expa nie pvp xDD

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

bo o to chodzi :D LOL to broń do expa nie pvp 

I co w związku z tym, że do expa ? to znaczy że nie mogę nikogo bić bo mam broń do expa ta? z*******y pomysł tej . To może żeby zastopować przemoc niech wprowadzą blokade bicia osób z lvlem mniejszym od naszego . 

Opublikowano

Adminie czy dostane bana jak wloze miedzy spacje a klawisz B monete 5 zł i wiertarka będzie naciskała  co sekunde na PPM(gdzie jest ustawiona pelerynka) w celu lurowania spota? #PolakPotrafi

UggNk9.gif

Opublikowano

Adminie czy dostane bana jak wloze miedzy spacje a klawisz B monete 5 zł i wiertarka będzie naciskała  co sekunde na PPM(gdzie jest ustawiona pelerynka) w celu lurowania spota? #PolakPotrafi

Real cheat :D

Opublikowano

Nawet za używanie siela w celu mobber hacka + auto atakowania bona nigdzie nie dostaniesz

Po prostu jak expisz to musisz być przy kompie a jak admin do cb pisze to odpisujesz i sobie idzie i bocisz dalej...

Ja na 1 serwie ustawiłem bota i expił całą noc a ja spałem xD

UP: passy dropią ;) z bossów

@DedX

śmiać mi sie chce z cb xD

To jest zrobione po to aby ludzie nie robili tego do pvp...

Ktoś do truty wbije 75sr, luda, szycie i np kryt przerobi to do max lvla i ta broń bd miała ponad 1000 wartości i co? Body ci z hita pół hp zajebie? i potem bd płakać że nie możesz pvp wygrać?

Ogarnij dupe :) Zmiana broni to do c***a 1 kliknięcie :)

Opublikowano

Nawet za używanie siela w celu mobber hacka + auto atakowania bona nigdzie nie dostaniesz

Po prostu jak expisz to musisz być przy kompie a jak admin do cb pisze to odpisujesz i sobie idzie i bocisz dalej...

Mech 50 bosów i nic ale dzięki :)

Opublikowano

Mech 50 bosów i nic ale dzięki :)

Ja wczoraj ubiłem 1 bossa na mapie 100 i mi pas do pvp poleciał  :P

@1361622928-U485574.pngSevert kiedy jakiś event?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...