Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokesniper - Zbieraj pokemony w kilka sekund!

adrian123451251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jakby uciekały to bym tracił pokeballe i razzberry a ja ich nie trace xD

Logujesz się przez google czy ptc ? Czytałem że ma jakaś fala iść na konta z levelem powyżej 30 i dlatego chciałem żebyś sprawdził na emulatorze czy coś :D Nie jestem co do tego w 100% pewny ale coś z tym może być .

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na łapanie poków po kordach ze stronki pokesnipers to trzeba uruchomić po prostu tą drugą aplikacje autosniper i ona łapie automatycznie 

Gość Majoreq.
Opublikowano

Z*******y program. Złapałem snorlaxa na 2200 CP i 98% IV, więc gitara siema.

Co do poradnika to dodał byś jakiekolwiek napisy, nawet z cooltext.com, pogrupował to na np. download i skan, jak uruchomić, screeny i dać to w Spoilerach. Poradnik będzie wtedy lepiej wyglądał i będzie łatwiej poznajdywać różne potrzebne rzeczy.

Oczywiście plus dla autora.

Opublikowano

Z*******y program. Złapałem snorlaxa na 2200 CP i 98% IV, więc gitara siema.

Co do poradnika to dodał byś jakiekolwiek napisy, nawet z cooltext.com, pogrupował to na np. download i skan, jak uruchomić, screeny i dać to w Spoilerach. Poradnik będzie wtedy lepiej wyglądał i będzie łatwiej poznajdywać różne potrzebne rzeczy.

Oczywiście plus dla autora.

Dziękuję bardzo za rady, postaram się wprowadzić je w życie jak znajdę więcej czasu :)

Na łapanie poków po kordach ze stronki pokesnipers to trzeba uruchomić po prostu tą drugą aplikacje autosniper i ona łapie automatycznie 

Rzeczywiście, ten poradnik co zrobiłem jest do wersji v1.6 :)

Opublikowano

Takie rzeczy mam. A co do skryptu AutoIT to wersja Portable powinna zadziałać. Póki co muszę złapać jakiegoś poka.

Softbana nie ma, sprawdzałem na bocie (usuwałem nawet).

7TbRPCP.png

1RpGT03.png

W2aM3xh.png

Opublikowano

Takie rzeczy mam. A co do skryptu AutoIT to wersja Portable powinna zadziałać. Póki co muszę złapać jakiegoś poka.

7TbRPCP.png

1RpGT03.png

W2aM3xh.png

AutoIT już niepotrzebny ponieważ jednak już w folderze jest program od tego o nazwie autosnipper.bat

Co do tych poków nie sądzę żeby to był problem po stronie autosnippera. Nie wiem dokładnie o co chodzi, ponieważ bot nie należy do mnie. Ostatecznie jeżeli tego nie robiłeś to spróbuj pobrać bota na nowo.

Opublikowano

7TbRPCP.png

1RpGT03.png

W2aM3xh.png

AutoIT już niepotrzebny ponieważ jednak już w folderze jest program od tego o nazwie autosnipper.bat

Co do tych poków nie sądzę żeby to był problem po stronie autosnippera. Nie wiem dokładnie o co chodzi, ponieważ bot nie należy do mnie. Ostatecznie jeżeli tego nie robiłeś to spróbuj pobrać bota na nowo.

I nadal to samo, chyba nie połapie sobie mocnych poków :/

Opublikowano

7TbRPCP.png

1RpGT03.png

W2aM3xh.png

I nadal to samo, chyba nie połapie sobie mocnych poków :/

Koordy na pewno masz takie same ? Postaram się poszukać jakiegoś rozwiązania, musisz mieć cholernego pecha. Bodajże jutro albo pojutrze powinna wyjść nowa wersja pokesnipper więc może wtedy :/

Opublikowano

Logujesz się przez google czy ptc ? Czytałem że ma jakaś fala iść na konta z levelem powyżej 30 i dlatego chciałem żebyś sprawdził na emulatorze czy coś :D Nie jestem co do tego w 100% pewny ale coś z tym może być .

Podasz stronę, na której piszą o tej fali 30+?

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Podasz stronę, na której piszą o tej fali 30+?

Administracja na discordzie Haxton oraz dwóch innych pisali by zachować ostrożność z powodów nadchodzących banów za używanie botów i innych tego typu programów. Była jeszcze stronka na której to wyczytałem ale nie moge znaleźć w historii :/

Opublikowano

@up  a jest szansa, ze ja moge go dostac? 22lvl i softy na pare sekund typu uciekające poki, ale stopy moglem lapac. Tepowalem sie max 20 km od mojego miasta.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Wszystko ładnie działa poza łapaniem poków do jakieś wartości CP Oczywiście wpisałem wartość i dalej łapie poniżej jej, Ktoś coś?

Opublikowano

Wszystko ładnie działa poza łapaniem poków do jakieś wartości CP Oczywiście wpisałem wartość i dalej łapie poniżej jej, Ktoś coś?

Te ustawienia chodzą tylko przy autosniper, przy zwykłym pokesniper łapie wszystko sam

dajcie jakies zaproszenie pls

https://discord.gg/RSucAJQ

Dziwne, nie mam softbana na 100% a mimo to nie łapie mi żadnego pokemona, te wisienki używa ale nigdy nie trafia. 

Możliwe że masz problem jak kolega wcześniej, musisz poczekać na update.

Opublikowano

wszystko mi ucieka nic nie moge zlapac... mam wlaczonego Necro w tle. Probowalem programem QucikSpinn do unbana ale nic nie daje... jak wy tym lapiecie?

Opublikowano

Co do uciekających poków to najpewniej w user.xml macie w coordach przecinki zamiast kropek :D To się okazało moim pogromcą w tym programie (nie polecam kopiować koordów z botów bo właśnie tak to się kończy)

Opublikowano

wszystko mi ucieka nic nie moge zlapac... mam wlaczonego Necro w tle. Probowalem programem QucikSpinn do unbana ale nic nie daje... jak wy tym lapiecie?

Nie dziw się że dostajesz bana jak necro zmienia Ci lokalizacje ciągle i dlatego nie chce złapać bo dostajesz softbana tylko Ci o nim nie pisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...