Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokesniper - Zbieraj pokemony w kilka sekund!

adrian123451251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko, że przez te softbany nic nie da się złapać.

Na prawdę ludzie wam trzeba wszystko zobrazować jak dla dziecka?

Musisz ustawić w configu takie same kordy jak masz na bocie na którym expisz itp. I wtedy sobie snajpisz i nie masz bana

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaproszenie już na głównym poście pod skanem.

Tylko, że przez te softbany nic nie da się złapać.

Jak szukasz pokemonów to spróbuj zawsze 2 razy złapać pokemona, być może ucieka za pierwszym razem i bot uznaje to za soft ban. Jeżeli to soft ban to po prostu źle wybrane koordy podczas konfiguracji.

Opublikowano

Można tego używać, podczas używania innego bota do expienia?

Raczej nie bo bot będzie Ci zmieniał lokalizacje a do tego potrzebna jest dokładnie ta sama cały czas. Jedynie na zmiane ale to też potrzeba odświeżenia koordów potem.

Opublikowano

Można tego używać, podczas używania innego bota do expienia?

Raczej nie bo bot będzie Ci zmieniał lokalizacje a do tego potrzebna jest dokładnie ta sama cały czas. Jedynie na zmiane ale to też potrzeba odświeżenia koordów potem.

W sumie to nie trzeba, teraz prawie każdy bot ma opcje 'unban' :D

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Po każdym tp dostaje softbana i pokemon ucieka. mógłby ktoś powiedzieć jak to rozwiązać ? odwdzięcze sie

Pomogłem daj 5

Opublikowano

Po każdym tp dostaje softbana i pokemon ucieka. mógłby ktoś powiedzieć jak to rozwiązać ? odwdzięcze sie

''Musisz ustawić w configu takie same kordy jak masz na bocie na którym expisz itp. I wtedy sobie snajpisz i nie masz bana''

To tutaj jest Czarizard?

Opublikowano

Zaproszenie działa ale nie przenosi na czat tylko na główną i po lewo błąd jakiś z serwerami 

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Zaproszenie działa ale nie przenosi na czat tylko na główną i po lewo błąd jakiś z serwerami 

Serwery są po prostu przeciążone, trzeba poczekać z 30 sekund na wejście do niego.

Opublikowano

W jaki sposób możesz wyjaśnić krok po kroku ? bo ile bym nie czekał to samo 

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Ktos jest w stanie mi powiedzieć co robię źle? 

Mam włączonego bota, gdzie expie na central parku. W ustawieniach user, podane login, hasło (ładnie wchodzi program) kordy i nazwa pokemona także prawidłowa a mimo to wyskakuje coś takiego

Opublikowano

Działa jak marzenie! :) Plusik.

Nigdy tyle Gyaradosów, Snorlaxów i Dragonitów w 10 minut nie złapałem

Ktos jest w stanie mi powiedzieć co robię źle? 
Mam włączonego bota, gdzie expie na central parku. W ustawieniach user, podane login, hasło (ładnie wchodzi program) kordy i nazwa pokemona także prawidłowa a mimo to wyskakuje coś takiego

dziwisz się? Wyłącz to.

Opublikowano

dziwne, włapałem snorlaxa 99 IV, poźniej wyłączyłem bota od razu w user.xml wpisałem nowe kordy, później w programie wpisałem nowe kordy i softban. co robie źle?

Opublikowano

Dalej to samo, wyłączony bot do expienia, przeniosłem się najpierw na nim do swojego miejsca zamieszkania, softban został zniesiony, podałem kordy w pliku user ze swojego miejsca zamieszkania, odpalam pokesnipera, loguje się ładnie, podaje nazwe pokemona, kordy i znowu ten błąd co na obrazku wcześniej

Opublikowano

Serwery są po prostu przeciążone, trzeba poczekać z 30 sekund na wejście do niego.

Ok, faktycznie. Dzięki :)

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Skoro boicie się softbana, to poczekajcie tyle ile np. sie autem jedzie z waszego położenia, do tego, gdzie jest pokemon. W zasadzie kazdy bot to taki sniper, bo wpisujesz kordy i jesteś na miejscu pokemona. Ja tak robię PidgeyBotem.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Skoro boicie się softbana, to poczekajcie tyle ile np. sie autem jedzie z waszego położenia, do tego, gdzie jest pokemon. W zasadzie kazdy bot to taki sniper, bo wpisujesz kordy i jesteś na miejscu pokemona. Ja tak robię PidgeyBotem.

Mylisz się, nie na tym polega snipienie pokemonów. Tutaj wklejasz startowe bazowe koordy, wklepujesz koordy do konsoli, on bierze pokemona ale w celu uniknięcia soft bana, zanim rzuci pokeballa wraca na bazową lokację, proces trwa max do 10 sekund a pokemon złapany.

Zaproszenie już nieaktywne :)

Wciąż aktywne, działa przez 24 h, nie trzeba wchodzić przez to zaproszenie tylko wystarczy sobie zapisać tą stronę czy coś takiego.

Bocik ładnie łapie, najs, ale na tym discordzie straszna cisza :/

Straszna Cisza ponieważ najwięcej tego jest w nocy, kiedy amerykanie mają jakąś godzinę 19-21, czyli trzeba wbijać tak o 2-3 godziny w nocy :)

o co chodzi z tym Discordem? 

http://scr.hu/2joo/jj8h3

help me

Nie wchodzisz przez zaproszenie, powinieneś mieć taki znaczek po lewej (3 od góry): 5b8d8fb19c.png

o co chodzi z tym Discordem? 

http://scr.hu/2joo/jj8h3

help me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...