Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokesniper - Zbieraj pokemony w kilka sekund!

adrian123451251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwne, włapałem snorlaxa 99 IV, poźniej wyłączyłem bota od razu w user.xml wpisałem nowe kordy, później w programie wpisałem nowe kordy i softban. co robie źle?

w user.html nie zmieniasz kordów.

Wyjebalo mnie z channelu. Wez ktoś po prostu kliknij na tą strzałkę do góry obok kanału i zrobi się nowe zaproszenie. Proszę o podesłanie, bo te w pierwszym poście serio wygasło.

06941662970389860810.png

Może jakaś dobra dusza w to kliknac i wyslac link z zaproszeniem? 5 sekund roboty.

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziwne, włapałem snorlaxa 99 IV, poźniej wyłączyłem bota od razu w user.xml wpisałem nowe kordy, później w programie wpisałem nowe kordy i softban. co robie źle?

w user.html nie zmieniasz kordów.

Wyjebalo mnie z channelu. Wez ktoś po prostu kliknij na tą strzałkę do góry obok kanału i zrobi się nowe zaproszenie. Proszę o podesłanie, bo te w pierwszym poście serio wygasło.

Może jakaś dobra dusza w to kliknac i wyslac link z zaproszeniem? 5 sekund roboty.

https://discord.gg/V7EUV

Prosze bardzo :) Dziwi mnie to że wygasło skoro odświeżyłem je wcześniej i też na 24 h :)

Opublikowano

Teraz to już nie wiem o co chodzi, ponieważ każde zaproszenie, nawet od moda kanału pokazuje, że wygasło. Nawet na różnych kontach. Ograniczyli liczbę osób na czacie?

@Edit

dobra, wylapalem od moda bana na IP bo mu dalem znac ze ludzie spamują :) Lepiej nic nie piszcie bo was dojadą.

Opublikowano

Dlaczego u mnie po wpisaniu poka kordów i zatwierdzeniu nic się nie dzieję ?

Może to być spowodowane lagiem serwerów, uruchamiasz ponownie i sprawdzasz jeszcze raz, jeżeli nie działa sprawdź czy dobrze masz wszystko skonfigurowane.

Opublikowano

W configu bota (necro) mam takie same kordy jak w configu snipera, czemu za każdym razem jak chce coś wysnajpić to leci softban?

Opublikowano

W configu bota (necro) mam takie same kordy jak w configu snipera, czemu za każdym razem jak chce coś wysnajpić to leci softban?

Jak pisze Ci o softbanie sprawdzaj tego samego pokemona dwa razy, czasem po ucieknięciu pokemona tak pisze, jeżeli nie to zdecydowanie błąd leży w configu. 

Opublikowano

Czy może ktoś mi podesłać swój config? Oczywiście bez passsów :v

banner5.gif

Opublikowano

ja bije kazdy podany kord o roznych wektorach i nigdy jeszcze bana nie dostalem

@Edit

mozna zapro? bo wczoraj jeszcze dzialalo

szatankurde.gif
Opublikowano

Już zaś przedawnione...

ja bije kazdy podany kord o roznych wektorach i nigdy jeszcze bana nie dostalem

@Edit

mozna zapro? bo wczoraj jeszcze dzialalo

Można zaproszenie? 

Jak już wbijacie przez to zaproszenie to chociaż raz to dodajcie sobie do zakładek tą stronę i nie będzie trzeba wbijać przez zaproszenie. 

Jakim cudem wam to cały czas wygasza? 

http://puu.sh/qjB7e/14a9130153.jpg

Narazie nie moge zdobyć nowego bo serwery przeciążone mają akurat na ten kanał.

Opublikowano

Zaproszenie znowu nie dziala ;/

Narazie zaproszenia nie będzie, gdyż nie moge wejść na serwer z powodu przeciążeń. Jak ktoś mi podeśle albo uruchomią poprawnie serwer to wrzuce nowe .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...