Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokesniper - Zbieraj pokemony w kilka sekund!

adrian123451251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie działa :D No ale tak co włączenie będę musiał robić ?

Nie. W 1 kroku klikasz Y i potem Ci to automatycznie uzupełnia

Właśnie jest problem że po zresetowaniu musze znowu uzupełniać wszystko :/ a wczoraj działało prawidłowo.

A masz w folderze plik users.xml ?

mam

A w nim są twoje dane i wszystko ? Jak uruchamiasz program to Y a potem enter ?

Nie mogłem wejść na grupę i nie zauważyłem tego, Dziękuję :)

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie jest problem że po zresetowaniu musze znowu uzupełniać wszystko :/ a wczoraj działało prawidłowo.

mam

Z tego co widze to jest wszystko. Uruchamiam program następnie klikam "Y" i wyskakuje cos takiego 

---------------------------------------------------
[Y] Yes - [N] No
y
Could not load settings. user.xml either missing or malformed.
Login with:
[1] Google - [2] PTC
Opublikowano

mam

Z tego co widze to jest wszystko. Uruchamiam program następnie klikam "Y" i wyskakuje cos takiego 

[Y] Yes - [N] No
y
Login with:
[1] Google - [2] PTC

Pobierz pokesniper z głównego postu, zaktualizowany.

Opublikowano

mam

[Y] Yes - [N] No
y
Login with:
[1] Google - [2] PTC

Pobierz pokesniper z głównego postu, zaktualizowany.

Teraz działa poprawnie. Dzięki

Opublikowano

w user.xml trzeba dać kordy, gdzie się obecnie znajdujemy ta?

@Edit i to działa tak, że my się pozornie teleportujemy np. do USA, ale aplikacja widzi nas ciągle w Polsce tam, gdzie się znajdujemy?

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

@Edit i to działa tak, że my się pozornie teleportujemy np. do USA, ale aplikacja widzi nas ciągle w Polsce tam, gdzie się znajdujemy?

Dokładnie, dodajesz tam koordy bazowe np. twój dom jeżeli ostatnio w nim się logowałeś by nie uniknąć bana. Dokładną logikę działania pokesniper masz na samym dole głównego postu.

Opublikowano

Tak i tak, jak wszystko dobrze zrobisz, softbana nie dostaniesz, a pokemona już tak. :)

To tutaj jest Czarizard?

Opublikowano

Takie głupie pytanie ale jak dodać ten kanał by następnym razem nie wchodzić przez zaproszenie ? xD

Podałem Ci link do niego w głównym poście albo zapisz w zakładkach, robiąc tak mi zadziałało :P

Opublikowano

dobra już mam xD ej a jeszcze jedno bo niby ta nowa wersja od razu z pokesnipers łapie, a ja nie widzę by mi łapało 

Opublikowano

dobra już mam xD ej a jeszcze jedno bo niby ta nowa wersja od razu z pokesnipers łapie, a ja nie widzę by mi łapało 

Sam się nad tym zastanawiam, gdyż mi też nie łapie. Pytałem autora lecz nie dostałem jeszcze odpowiedzi.

Opublikowano

Szacun za tego bota. Elegancko dziala.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Jak włączyć autołapanie

Do łapania automatycznie pokemonów potrzebujecie:

- AutoIT

- Skrypt https://www.virustotal.com/en/file/28b77b1f74bfda8edde028c1bfad5e85ce67503ed87a94669dc8e837f5241066/analysis/1469912341/

Skan

1. Edytujecie w skrypcie te liniki:

Global $PathToSnipe = "F:\Pokemon GO\Snipe\30.7.2016\PokeSniper2.exe" ; REPLACE WITH THE PATH TO PokeSniper2.exe
Global $Pokemon2Snipe = "Snorlax,Dragonite,Chansey,Mew,Mewtwo,Dragonair,Lapras" ; POKEMON NAMES TO SNIPE SEPARATED WITH A COMMA (no spaces)

Pierwsze to lokalizacja pokesniper v2

Drugie to jakie pokemony ma łapać skrypt z pokesnipers.com, dodajemy po przecinku bez spacji

2. Uruchamiacie skrypt

3. Enjoy ! :)

UWAGA !!!

Nie testowałem tego, ponieważ nie moge zainstalować tego autoIT, jakby był ktoś miły i potwiedził czy dobrze to opisałem byłbym wdzięczny :)

To normalne że do tej konsoli nie mogę wklejać? Tylko muszę ręcznie przepisywać kordy?

Nie jest to normalne i nieopłacalne, kliknij prawym przyciskiem myszy na górny pasek cmd, edycja i tam masz wklej :)

Opublikowano

Cóż, ściągnąłem plik z pierwszego posta, edytowałem user.xml i... Nie wczytuje go. Gdy zaloguje się ręcznie to nie łapie mi żadnego pokemona (z 20 prób miałem). Jak to naprawić?

#EDIT

@adrian123451251 ściągnij wersję portable ^^

Opublikowano

Cóż, ściągnąłem plik z pierwszego posta, edytowałem user.xml i... Nie wczytuje go. Gdy zaloguje się ręcznie to nie łapie mi żadnego pokemona (z 20 prób miałem). Jak to naprawić?

Wyślij screena z folderu z botem, nie pokazuje Ci żadnego pokemona w jakim sensie ?

Opublikowano

Miałem kordy na dragonair 100 iv i gdy się tam tepłem to cały czaś było że got away , kilka razy się tepłem a co mnie zdziwiło to fakt że i tak nie traciłem pokeballu i razz berry

Opublikowano

Miałem kordy na dragonair 100 iv i gdy się tam tepłem to cały czaś było że got away , kilka razy się tepłem a co mnie zdziwiło to fakt że i tak nie traciłem pokeballu i razz berry

Pisze Ci o soft banie czy jak ? Nie rozumiem o co teraz chodzi.

Opublikowano

ale jakby uciekały to bym tracił pokeballe i razzberry a ja ich nie trace xD

Edit:

dobra naprawiłem to był softban tylko nie wyświetlał się komunikat , w user wpisałem dwa razy te same kordy xD

i jak ktoś testował to automatyczne łapanie wg strony ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...