Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orientuje się ile trwa ten IP ban? Odpaliłem 2 konto i od razu ban ....

Powinno cię tam auto odbanować, a jak nie to użyj programu do unbana

Ale ja nie dostałem soft bana tylko na IP, ale po około 40 minutach już wszystko działało :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa mi bot, cały czas tylko to. A jedynie co zrobiłem to wyłączyłem i chciałem włączyć ponownie ;p
Podajcie może jakiś config to spróbuje :v

Cały czas to samo się spamuje

Dobra dziala juz samo z siebieFL5mpm6.png

//Reklama OFF.

Opublikowano

Polecacie mieć włączonego lucky egga na bocie czy szkoda ?

I tak będziesz musiał je wykorzystać, więc lepiej na bocie, bo więcej ci może wyewoluować i nic ty nie musisz klikać :) tylko ustaw by minimum 40-50 poków ewoluowało przy użyciu Lucky Egga :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

I tak będziesz musiał je wykorzystać, więc lepiej na bocie, bo więcej ci może wyewoluować i nic ty nie musisz klikać :) tylko ustaw by minimum 40-50 poków ewoluowało przy użyciu Lucky Egga :)

Jest może gdzieś lista poków które najlepiec ewoluować ?

ta linijk jest za to odpowiedzialna ?

"PokemonsToEvolve": [

Opublikowano

Jest może gdzieś lista poków które najlepiec ewoluować ?

ta linijk jest za to odpowiedzialna ?

"PokemonsToEvolve": [

Tak, ta linijka jest za to odpowiedzialna. Najlepiej według mnie ewoluować: caterpie, weedle, pidgey, rattata, spearow, zubat, doduo, goldeen, paras, ekans

gdy dostaliśmy bana bo nie widzii ani pokestopów ani pokemonów to co trzeba zrobić/?

Trzeba poczekać 30min-1h i potem wejść do gry

PS. Orientuje się ktoś czy można grać max na 1 koncie na 1 necie, czy na 1 komputerze?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie działa mi bot, cały czas tylko to. A jedynie co zrobiłem to wyłączyłem i chciałem włączyć ponownie ;p

Podajcie może jakiś config to spróbuje :v

Cały czas to samo się spamuje

Dobra dziala juz samo z siebieFL5mpm6.png

Up mam ten sam problem

soft-IP-ban.. musicie odczekać do max 2h

Opublikowano

Witam o co chodzi po odpaleniu 2 kont od razu soft ban. jakie macie najlepsze sposoby na szybkie jego zdjecie? z gory dziękuje za pomoc

Jeżeli włączysz jednocześnie 2 konta, to dostajesz soft IP ban-a (nie soft ban-a).

Musisz odczekać jakieś 40 minut lub więcej i możesz znów włączyć ale TYLKO 1 konto.

Jeżeli będziesz chciał poexpić drugie konto, to zanim je włączysz znów musisz odczekać z 30 minut, bo ja zrobisz to szybko, to znów soft IP ban-a dostaniesz.

Można expić tylko 1 konto na raz.

Opublikowano

mam male pytanie brakuje mi rzeczy do uzdrawiania gdzieś wszystko mi wyleciało :(

co zrobic by zacząć zbierać takie rzeczy?

dzieki za pomoc

Opublikowano

@Warson

To co kolega wyżej, również podchodzi do jednego pokestopu i na tym się kończy.

graphic.png

Opublikowano

Proszę o pomoc. Bot bez problemu zbiera poksy ale gdy włączę opcję snipowania (config  DrZ) po na pierwszym pokestopie się zatrzymuje. Wczoraj wszystko działało a nic nie zmieniałem :(

Opublikowano

@Warson

u mnie podchodzi do pierwszego lepszego pokestopu i niestety stoi w miejscu... ktoś wie czemu?

Wystarczy przełączyć snipe w Necro na szukanie za pomocą Pogo albo innego zewnętrznego programu i wszystko lata.

Opublikowano

@Warson

u mnie podchodzi do pierwszego lepszego pokestopu i niestety stoi w miejscu... ktoś wie czemu?

Wystarczy przełączyć snipe w Necro na szukanie za pomocą Pogo albo innego zewnętrznego programu i wszystko lata.

no ale jak zmienić w tym confingu żeby snipe był z pogo

Opublikowano

@Warson

w którym miejscu to zmienić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...